- 9 Mart 2011
- 11.656
- 8.804
sesli güldümBence beğeniden kaynaklı bir çekim olabilir. Zamanla yoğunlaşabilir ama azalarak tükenebilir de. Hiçbir şey olmasa bile mutlaka bir şeyler oldu kısaca.
şu mesaj çok doğruBen bekarken bu şekilde bana yaklaşan 2_3 kız oldu kizlar çok güzeldi hatta ikisinin ayrılma sebebi olmuştum çok cabaladilar ama demek ki öyle bir eğilimin yokmuski hiç kafam karışmadı acaba demedim hatta biri dudagima yapıştı ilk öpüşme deneyimi bile saymadım komik geliyordu bunu neden anlatım eğer öyle bir egiliminiz yoksa gerçekten hiç aklınıza tetikleyici unsurlar olsa bile gelmiyor bir kadınla bir kadının sevişmesi bana tahrik edici gelebiliyor fakat hiç o kadınlardan biri olmayı hayal etmedim kafam karışmadı bu söylediklerim size yol gösterir mi bilmem ama bence insan kendini bilir
hiç aklınıza gelmezdi öle bir yöneliminiz olmasa
belki de ömrünüz boyunca kadın olarak sadece ondan hoşlanacak olabilirsiniz
etiketler isimler boş ne hissediyorsanız osunuz
keşke böyle şeylerin özenmekle olmayacağını bilselerPsikolojik olarak hastalık kabul edilmeyen şeyin ruhsal tedavisini nasıl yaptıracaksınız acaba
Artı kimin kiminle seviştiği sizin hayatınızı nasıl etkiliyor onu da merak ettim.
Ha pardon, çoluk çocuğa örnek olup "ay biz de mi gay olsak" diye etkiliyor değil mi
keşke onlar istese de istemese de insanların istediği gibi yaşadığını yaşayacağını bilseler
kapalı kapılar ardında neler yaşandığını bilseler
o insanların ailelerinin nelerle uğraşmak zorunda olduğunu bilseler ah bilseler ama merak edip öğrenmez sadece ahkam keserler
o terapi dediğiniz şeylerin insanları ne hale getirdiğini biliyor musunuzHiç kimseyebişey düşmez.En ıyı işlem terapi.Ne zaman ve nasılçıktığını bilmek .
hormonların seansların insanı neye dönüştürdüğünü
yok ama siz sadece iki kadın veya erkeğin öpüştüğünü görmek istemeyin gerisi önemli değil
he bi de istemiyosunuz diye geri kalsalar
savaşmayın sevişin bence dünya daha mutlu bi yer olur zaten virüsten de koruyormuş