Fobileri ve on yargilari olan girmesin

Bence beğeniden kaynaklı bir çekim olabilir. Zamanla yoğunlaşabilir ama azalarak tükenebilir de. Hiçbir şey olmasa bile mutlaka bir şeyler oldu kısaca.
sesli güldüm
şu mesaj çok doğru
hiç aklınıza gelmezdi öle bir yöneliminiz olmasa
belki de ömrünüz boyunca kadın olarak sadece ondan hoşlanacak olabilirsiniz
etiketler isimler boş ne hissediyorsanız osunuz
keşke böyle şeylerin özenmekle olmayacağını bilseler
keşke onlar istese de istemese de insanların istediği gibi yaşadığını yaşayacağını bilseler
kapalı kapılar ardında neler yaşandığını bilseler
o insanların ailelerinin nelerle uğraşmak zorunda olduğunu bilseler ah bilseler ama merak edip öğrenmez sadece ahkam keserler
Hiç kimseyebişey düşmez.En ıyı işlem terapi.Ne zaman ve nasılçıktığını bilmek .
o terapi dediğiniz şeylerin insanları ne hale getirdiğini biliyor musunuz
hormonların seansların insanı neye dönüştürdüğünü
yok ama siz sadece iki kadın veya erkeğin öpüştüğünü görmek istemeyin gerisi önemli değil
he bi de istemiyosunuz diye geri kalsalar
savaşmayın sevişin bence dünya daha mutlu bi yer olur zaten virüsten de koruyormuş

Bunun hastalık olduğunu size haber verenler who'ya hiçbir şey söylememiş
Araştırmalarınızı onlarla da paylaşıverin de bu büyük yanlıştan dönsünler.

Bir istatistik vardı kadınların %80’inin biseksüel olduğuna dair (burda rörörö diye beni linç edecek hanımlar, tamam siz %20’lik dilimdesiniz sakin olun ) Muhtemelen siz de biseksüelsinizdir. Toplumsal normlardan kaynaklı kendimizi baskılıyoruz, öyle ki en temel şeyleri bile itiraf edemiyoruz. Yeri geliyor insanlar cinsel yönelimlerini 60 yasında fark ediyor. Bu sadece hemcinsten hoşlanma bile değil, trans olduğunu bedenine ait olmadıgını çoook daha geç yaşta fark eden insanlar bile var. Bence en doğrusu kendini dinlemen. En önemlisi kendini yargılamadan, gerçekten ne hissettiğine ne istediğine odaklanarak uzun uzun düşünmen.

Bunun hastalık olduğunu size haber verenler who'ya hiçbir şey söylememiş
Araştırmalarınızı onlarla da paylaşıverin de bu büyük yanlıştan dönsünler.

Dünyanın her ülkesinde Psikiyatrlar toplanıp enine boyuna tartışıp bunun bir hastalık olmadığına, gayet doğal olduğuna karar veriyorlar. Ama bu baaayanın buluşları tüm literatürü değiştirir, bomba etkisi yaratır

Son düzenleme:
bu konu biraz tuhaf çünkü benim en yakın arkadaşım 20 yaşından sonra kızlara ilgi duymaya başladı.ondan önce erkeklere ilgi duyuyordu.bence kadınlar biseksüelliğe daha yatkın gibi.büyük ihtimal sizin karşınıza daha önce etkileneceğiniz bir kadın çıkmadığı için kafanızın karıştığını düşünüyorsunuz.belki daha önce çıksa yine etkilenecektiniz.cinsel yönelimler çok karmaşık olabiliyor

Bu konu aklıma bir şey getirdi ve çok şaşırdım. 20 yaşındaydım, erkek arkadaşım var, fakültenin merdivenlerinden inen bir kız gördüm ve bam,kafamda birşey oldu. Zaman yavaşladı, sesler kesildi, kıza bakıyorum, allahım nasıl güzel bir kız. İnceliyorum kızı, normal bir kız,öyle çarpıcı güzelliği falan yok ama ışık saçıyor resmen . Ben bir süre takıldım bu kıza. Aklımda o sürekli. Bildiğin aşk belirtileri var ama anlayamıyorum olayı. Sizin gibi hep erkeklerden hoşlandım, sevgilim var nasıl olur falan diyorum. Kendimle kapışırken zaman geçti ve ben bu kızı sevgilisiyle gördüm. Kıskandım hemde nasıl. Kızın sadece adını biliyorum, uzaktan izliyorum, kantinde yanında durmuşum en fazla ama sevgilisi var diye çıldırıyorum. Evde ağlıyorum falan. Kabullendim sevgilisi olduğunu sonradan, kendi sevgilimle sorunlarım vardı ayrıldık, finaller falan girdi araya, ben memlekete döndüm. Dedem vefat etti aniden, çok üzüldüm, bütün yaz ailemleydim. Unuttum sonra kızı. Benden büyüktü, mezun oldu herhalde. Komple unutmuşum, şimdi konuyu okuyunca ulaaaaan diye hatırladım. Bildiğin unutmuşum. Sonra hep erkeklerle devam ettim, evliyim, çocuğum var. Bir daha hiç öyle olmadı. Ben noluyorum şimdi bi'nin kenarından dönmüş mü

Bir de şey var, "bilim adamlarının bir dediği diğerini tutmuyor. Bilim her şeyi biliyor olsaydı senelerce bize pırasa yerine ıspanak yedirmezlerdi, onlar daha hangisinde daha çok demir var onu bilmiyor, tımam mııı?".
Bilim b.klayıcılığın altın cümlesidir bu. Nasıl kimse yazmamış hayret ettim.

Hayvanlar da hep dizilere özeniyor sanırım. Eşcinsel foklar, penguenler falan hep bizim yüzümüzden.
Bonobolarla kertenkelelere terapi yapıp martılara da simit atmayı kesersek bu illetin kökünü kurutabiliriz. Ama bizonları nasıl ikna ederiz hiçbir fikrim yok

Ya şey demiş ya ona bittim modern tıp diye bi şey yoktur tıp tıptır. Iıı tamam

Bu gecici bir durum olabilir
Bir arkadaşım vardı erkeklere karşı fazlasıyla kat kat ilgisi vardı hatta instagramdan beğendiği adamlarla bulusurdu birlikte olurdu o derece ilgisi vardı sonra bir anda tüm erkeklerden sıkıldığını kızlardan hoslandigini söylemeye başladı benim falan yüzüme bakıp uzun uzun inceler ne kadar güzel olduğumu söyler sonra da kusura bakma yanlış anlama derdi bu olay zamanla kapandı kendini farklı aktivitelere verdi kafasını meşgul etti şimdi öyle bir durum yok bildiğim kadarıyla bayadir görüşmuyoruz dediğim gibi geçici bir heves de olabilir biseksuel de olabilirsiniz bence kıza bunu söyleyip ters tepmesi çok utanç verici olur tabiki gene siz bilirsiniz :)

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.
LGBT karşıtı olabilirsiniz ama rica ediyorum bunu dile getirirken dini içerikli yorumlar yazmayınız, görüşünüzü yazarken kırıcı olmayınız.

Bir kadının bir erkeğe duyduğu gibi iste. Yanlis farkındayım. Kendimi gerçekten berbat hissediyorum ama maalesef.
ozgmlk cilek.yagmuru 'nun görüşüne katılıyorum, bir arkadaşım eşcinsel, aynı sizin gibi bunun yanlış olduğunu düşündü, zaten o yönde düşünmesi için üzerinde çok da baskı vardı, bu hem aile baskısı zira evin tek çocuğuydu ve anne babanın onunla ilgili evlendirme, torun sahibi olma gibi hayalleri vardı, hem de çevresel baskı, çünkü bizim büyüdüğümüz yerde LGBT asla kabul görmezdi, arkadaşımız çevre tarafından fark edilince çok çirkin sözler ve davranışlara maruz kaldı, yaşadığı toplumda kabul görebilmek için kendine kız arkadaş edindi ama olmadı, zira içinde olduğunuz bedenle cinsel kimliğiniz aynı değilse ve bunu hem kendinize hem çevrenize kabul ettiremiyorsanız bunalıma giriyorsunuz, arkadaşım da böyle bir bunalıma girdi bir süre, şimdi mutlu çünkü artık kim olduğunu biliyor ve bunu rahatça yaşayabileceği bir yerde yaşıyor.

Siz de belki bugüne kadar çevreniz belki aileniz sebebiyle bazı duygularınızı bastırmış olabilirsiniz, kendiniz bile bunu bizlere yazarken "yanlış farkındayım" diyorsunuz.

Ben LGBT tıp literatürüne göre nerede yer alıyor bilemem ama bildiğim bir şey var ki eğer bir LGBT iseniz bu kimlik değişmiyor, bunu arkadaşımda gördüm, başkalarında da gördüm, mesele biri vardı evlendi, çocuğu oldu, çalıştığı kurumdan emekli olduktan sonra ameliyatla kadın oldu.

Sizin konunuzdan bağımsız ülkemizde hermafrodit olarak doğanlar var, belli bir yaşa kadar kadın veya erkek olarak yaşayıp sonrasında östrojen veya testesteron hormonu ağır bastığından görüntüleri değişen hangi hormon ağırlıktaysa o duyguları hisseden insanlar mevcut.
LGBT bir özenme değildir, zaten isteseniz de olmaz çünkü cinsel kimliğiniz neyse o'sunuzdur, ki ben çocuktum lgbtli ünlüler vardı, kimi ameliyat oldu kimi ameliyat olmadan hayatına devam etti, hiçbirimiz bende öyle hissediyorum demedik, çünkü hissetmediğimiz şeyi taklit edemeyiz.

Söylediklerinize ek olarak, cinsel yönelim ya da cinsel kimliğin sonradan değişebileceğini düşünenler şu yazıyı okuyabilirler:

David Reimer: Zorla Kadın Olarak Büyütülen Bir Erkeğin Hikayesi... - Evrim Ağacı

Kısaca özetlersem, bir sağlık sorunu nedeniyle sünnet olan ikiz kardeşlerden birinin ameliyatı kötü geçiyor ve penisi kullanılamaz hale geliyor. Cinsel yönelimin sonradan değişebileceğini düşünen bir doktor da kardeşler üzerinde deney yapıyor.
David'i hem hormon takviyeleriyle hem davranış yönlendirmeleriyle dişi yapmaya çalışıyorlar. Kız çocuk kıyafetleri giydiriliyor, kız çocuğuymuş gibi davranılıyor vs
Ama o hiçbir zaman kendisini dişi olarak tanımlamıyor. Gerçeği öğrendiğindeyse kendisine dayatılan ve hiçbir zaman mutlu olmadığı kimliğini bırakıp erkek olmak için çabalıyor, buna yönelik operasyonlar geçiriyor ve bir kadınla evleniyor.
Yine de yaşadıklarını kaldıramayıp intihar ediyor.

Henüz 2 yaşında bile olmayan bir bebeğe yapılan o kadar hormon takviyesi ve telkin işe yaramamışken, kimse 2 dizi izledi diye "bundan sonra eşcinsel olayım" ya da "yarın sabaha erkek gibi hissederek uyanacağım" demez.
Her ne isek öyle doğuyoruz. Bunu ne bir şeylere özenmek değiştirir ne de ters yönde yapılan çevre baskısı...

Saturn burc degistirdi, 28-30 yas civari saturn dongusu yasiyor olabirsin, istersen saturn dongulerini arastir bir haritana bak derim

Seni ayakta alkışlıyorum.Başka söze gerek yok füzeden fln bahsetmısler.Hastalık değilmiş bu !Tabıkı hastalık.Umarım en kısa zamanda en guzel yolu rabbım gosterır sıze.
İnsanlara ve bilime saygili olun. Sizin rabbiniz herkesin rabbi olmak zorunda degil. Baskalari hakkinda dilediklerinize de dikkat edin haddinizi asmayin bence... İnancinizi baskalarina silah gibi dogrultmayin sadece kendiniz yasayin. Burada dini yorumlar imalar vs yasak diye biliyorum cunku.
Kadin onyargilari olan konuya bakmasin demis zaten dahasi var mi?

Yaradilis mi var? Kime gore neye gore? Bu soylediginiz o kadar absurd ki... hassas konulara iye boyle yorumlar yaptiginizi anlamak guc! Kendi normlarinizi baskalarina dayatmayin, kimse burada sizden yaradilis dersi almaya gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…