Fobileri ve on yargilari olan girmesin

ozgmlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
436
1.316
33
Hanımlar merhaba. Öncelikle fake yada polemik olsun diye açmıyorum bu konuyu. Gerçekten dert sahibi oldum. Zaten bayadır bu forum da bulunuyorum .

Bir insanın cinsel tercihi değişir mi merak ediyorum, hem de 28 yaşından sonra. Bugüne kadar hem erkeklerle ilişkilerim oldu, sevgililerim oldu hatta burada da onlarla alakalı dertler paylaştım zaman zaman.

Acaba psikolojim mi bozuldu merak ediyorum. Yada depresyondamiyim. Sanırım bir kızdan hoşlanıyorum. Ama garip olan şu ki bugüne kadar hiç bir kızdan hoşlanmadım. Hatta boyle bir düşünce içine bile girmedim. Hatta hala erkekleri seviyorum. Sanki kızlardan degil bir kızdan hoşlanıyor gibiyim. Ondan başka bir hemcimsime O gözle bakmıyorum asla.

Bir de soyle bir durum da var, o kişinin biseksüel olduğunu da biliyorum. Ama ben kendimden emin olmadan, onun nunu bilmesine cesaret edemiyorum. Ya benim kafam karışıksa ve onun kalbini kırarsam diye cok korkuyorum.
Neyapsam hic hic hic Bilmiyorum. Ne olur beni yargılamayın ve yol gösterin.

Guncelleme: hanımlar çoğu tavsiyeyi dinleyerek itiraf falan olaylarına girmeden, vakit geçirmenin yollarına gittim. Hatta bütün gece baş başa kaldığımız bir ortam oldu. Şuan farkediyorum ki sanırım benim merak duygusundan kaynaklı bir yanilsamaymis. Saka gibi ama girerken aşırı heyecanlıydım bugüne kadar hiç bir erkek arkadşıma giderken o kadar heyecan yaşamadım diyebilirim. Sanırım bilinmeyenin verdiği bir heyecan olabilir. Bu durum kendimi dinlememi sağladı ve bu toplara hic girmememigösterdi bana. O yoğunluk o ilizyon da kayboldu. Benim sanırım yeni normal bir ilişkiye ihtiyacım var onu anladim. Tüm değerli hanımların on yargısız tavsiyeleri icin sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
Hoşlanıyorum derken?
Saf sevgi mi?
Cinsel çekim falan hissediyor musun?
Birisi hemcinsinden hoşlandı diye biseksüel olmaz çünkü. Belki boşluktasındır, ona tutunmuşsundur. Bunu en iyi sen bilirsin.

Hoşlanıyorum derken?
Saf sevgi mi?
Cinsel çekim falan hissediyor musun?
Birisi hemcinsinden hoşlandı diye biseksüel olmaz çünkü. Belki boşluktasındır, ona tutunmuşsundur. Bunu en iyi sen bilirsin.
Bir kadının bir erkeğe duyduğu gibi iste. Yanlis farkındayım. Kendimi gerçekten berbat hissediyorum ama maalesef.

Bir kadının bir erkeğe duyduğu gibi iste. Yanlis farkındayım. Kendimi gerçekten berbat hissediyorum ama maalesef.
O zaman cinsel birşeyler de hissediyorsun.
Belki biseksüeldin ilk defa bir kadından hoşlanıyorsun. Olabilir bence. Kötü hissetmene gerek yok, doğal birşey bu.

Onda seni etkileyen şey ne?

Hayır değişmez. Ama biseksüel olup ilk defa bir kadından etkilenmiş olabilirsiniz. Boşluktan da olabilir.
En iyi kendiniz bilirsiniz bunu
Durup dururken mantıklı gelmiyor hic. Sırf bu histenkurtulmak icin eski sevgilimle buluştum. Ama o sıra da kafam sadece onunla meşgul oldu. Ve bu durum yanlis yada iğrenç hissettirmedi

Onda seni etkileyen şey ne?
Sanki biseksüel değil Oseksuelim. Insanın kişiye gore tercihleri değişir mi. Çok mantıksız geliyor bu durum. Bilmiyorum beni bu kadsr çeken ne. Sadece çok çok narın, cok sırın, cok guzel, cok iyi ve cok birsuru sey iste..

Değişiyor demekki baksanıza onda sizi çeken bir sürü sey var. Sıraladiniz. Ama bir yandan da rahatsizsiniz. Yani mantıksız falan yazmışsınız. Bu yüzden boşluk gibi de olabilir geliyor bana

Belki beğenidir. Yani cok beğenmissinizdir. Onunda biseksüel olduğunu bildiğiniz için size farkli bir beğeni gibi gelmiştir. Bazıları dokunmayı temas etmeyi öpmeyi cok sever arkadaslarini sizin de öyle olabilir mi ? Cinsel cekim hissediyor musunuz ?

Önce sakin olun. Bu durumu yaşayan ilk insan değilsiniz. Kendinizi kötü hissetmeyin, hislerinizi de "anormal" diye etiketlemeden iyice anlamaya çalışın. Benim iki kadın arkadaşım var, birlikte yaşıyorlar ve sevgililer. İkisi de 20li yaşlarında karşı cinsle ilişki kurmuş insanlar. Cinsel yönelim sonradan değişmese bile farkına varmanız zaman almış olabilir, bu çok normal.

Bence de biseksuel oldugunuz anlamina gelmez. Sadece ondan hoslaniyor olabilirsiniz. Kendinizi kotu hissetmeniz anlasilir bisey ama bence kafaya cok takmayin. Biraz bekleyip gorun. Onun da size duygulari varsa sonrasinda bakarsiniz. Kotu hissettirmedigi surece bence bir sorun yok (kisiden kisiye gore degisir).

Bu yaptığım yada yaşadığım burada ki bir cok kişiye cok aykırı gelecek farkındayım ama, sırf bu hislerden kurtulmak için eski sevgilimle buluşup birlikte oldum . Farkında olmadan o konum da onu hayal ettim ve bunu engelleyemedim. Bu da sanırım hissediyorum demekoluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…