Ben de merak edip çözdüm; aslında İngilizcesi daha anlaşılır geldi bana "Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual" olarak tanımlamışlar. Sizin dediğiniz kapıya çıkıyor yani özetle ama ben durumunuzun kişiye özel olduğunu düşündüm. Bence karşı tarafın biseksüel olduğunu bildiğiniz için bir çekim gelişmiş gibi geliyor bana. Hoşunuza gitmiş olabilir karşıdaki kişi, bu da seksüel bir çekim gibi gelmiş de olabilir, merakınızı cezbetmiş olabilir. Bence daha fazlaca zaman geçirin daha yakından tanıyın kesin bir adım atmadan önce kendinizden emin olun diye düşünüyorum ben. Baktınız aynı şekilde devam ediyor o zaman emin olmuş olursunuz kendinizden ve onu da kırmamış olursunuz.Skala da 2 ciktim. Pek de nadir olmayan eşcinsel eğilimlerle birlikte karsicinsel. Bu ne demek oluyor ama ben düzüm ama arada kadınlardan da hoşlanabilirim mi.
Bence bulaşma. Arkadaş bütün lgbt konulara girip nefretini kustuktan sonra kendiyle birlikte bir sürü insanın banlanmasına sebep oluyor.
Evlilik dışı seksi unutma.Bence bulaşma. Arkadaş bütün lgbt konulara girip nefretini kustuktan sonra kendiyle birlikte bir sürü insanın banlanmasına sebep oluyor.
haklısınız. özür diliyorum.Hayvanca davranış?
Mesela bu konunun hangi kısmı size insanların "hayvanca davranışlarıyla" ilgili örnek verme, dahası "sadece cinsellik konusu da değil" diye belirtme ihtiyacı hissettirdi?
Cezai yaptırımı olmayan hangi "hayvanca davranış" nedeniyle hangi ipin ucu nereye kaçıyor?
Yazdığınız şeylerin nereye gittiğini bilmiyor musunuz yoksa insanları salak mı sanıyorsunuz?
Bence bulaşma. Arkadaş bütün lgbt konulara girip nefretini kustuktan sonra kendiyle birlikte bir sürü insanın banlanmasına sebep oluyor.
millet benim GBT'mi tutuyor resmen. :) nereye düştüm ben... :)Evlilik dışı seksi unutma.
Oraya da takık.
Kafam da ki acabalara en yakin dışarıdan yorum bu oldu sanırım. O yüzden biseksuelim deyip olaya balıklama atlamak istemiyorum.Ben de merak edip çözdüm; aslında İngilizcesi daha anlaşılır geldi bana "Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual" olarak tanımlamışlar. Sizin dediğiniz kapıya çıkıyor yani özetle ama ben durumunuzun kişiye özel olduğunu düşündüm. Bence karşı tarafın biseksüel olduğunu bildiğiniz için bir çekim gelişmiş gibi geliyor bana. Hoşunuza gitmiş olabilir karşıdaki kişi, bu da seksüel bir çekim gibi gelmiş de olabilir, merakınızı cezbetmiş olabilir. Bence daha fazlaca zaman geçirin daha yakından tanıyın kesin bir adım atmadan önce kendinizden emin olun diye düşünüyorum ben. Baktınız aynı şekilde devam ediyor o zaman emin olmuş olursunuz kendinizden ve onu da kırmamış olursunuz.
Normalde olmayacak birine karşı duygu ve çekim hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Yani tamamen atıyorum üni.de bir hocanıza aynı hisleri besliyor olsanız ne yapardınız?Kafam da ki acabalara en yakin dışarıdan yorum bu oldu sanırım. O yüzden biseksuelim deyip olaya balıklama atlamak istemiyorum.
Ama ona karşı hissetiğim duygular ve çekimi nereye koyarım ne yaparım hic bilemiyorum. Düşünmeyip unutmaya mi çalışsam ya da yeni bir karşı cinsle tanışıp kafami mi dağıtsam.
O zaman şöyle bir örnek vereyim, bir kaç yıl önce fiziki, ekonomik, sosyal olarak hic bir sekil de uyumlu olmadigim biriyle bu sekil de cinsel çekim hoşlaştı vs. Yaşadım. Hatta o kişini arkadaşı bile sen onunla nasil sevgili oldun tarzında yorumda bulunmuştu.Normalde olmayacak birine karşı duygu ve çekim hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Yani tamamen atıyorum üni.de bir hocanıza aynı hisleri besliyor olsanız ne yapardınız?
sesli güldüm
şu mesaj çok doğru
hiç aklınıza gelmezdi öle bir yöneliminiz olmasa
belki de ömrünüz boyunca kadın olarak sadece ondan hoşlanacak olabilirsiniz
etiketler isimler boş ne hissediyorsanız osunuz
keşke böyle şeylerin özenmekle olmayacağını bilseler
keşke onlar istese de istemese de insanların istediği gibi yaşadığını yaşayacağını bilseler
kapalı kapılar ardında neler yaşandığını bilseler
o insanların ailelerinin nelerle uğraşmak zorunda olduğunu bilseler ah bilseler ama merak edip öğrenmez sadece ahkam keserler
o terapi dediğiniz şeylerin insanları ne hale getirdiğini biliyor musunuz
hormonların seansların insanı neye dönüştürdüğünü
yok ama siz sadece iki kadın veya erkeğin öpüştüğünü görmek istemeyin gerisi önemli değil
he bi de istemiyosunuz diye geri kalsalar
savaşmayın sevişin bence dünya daha mutlu bi yer olur zaten virüsten de koruyormuş
Herkes işine bakıyor zaten:):) Önce saygı duymalısın.Seninle herkes aynı fikirde olmayabilir.Bana göre hastalık sana göre değilKarar verebilecek yetkinlikte olmadığınız içim kurallar var zaten insanların hassas konularına hastalık demek "bin kirir viriirm" demekle olmuyor. İşinize bakın bence.
Herkes işine bakıyor zaten:):) Önce saygı duymalısın.Seninle herkes aynı fikirde olmayabilir.Bana göre hastalık sana göre değil
Ben olsam bir başka kişiyi daha denkleme katıp bilinmez sayısını artırmazdım. Kendime zaman verip o kişiyle ortak zaman ve paylaşımımı artırırdım. İki seçenek olacak: ya devam eden ve artan bir istek, ya da yok ya değilmiş aslında diyerek vazgeçiş. İki karar için de bir başkasına kendinizi yönlendirmeye çalışmak ancak bir şeyleri bastırmaya çalışmak ve mutsuzluk olur. Diğer seçenek ise her türlü mutluluk olacak kendinizden emin olacaksınız biseksüel miyim değil miyim sorusuna net bir cevabınız olacak. Aksi durumda asla bilemeyeceksiniz.Kafam da ki acabalara en yakin dışarıdan yorum bu oldu sanırım. O yüzden biseksuelim deyip olaya balıklama atlamak istemiyorum.
Ama ona karşı hissetiğim duygular ve çekimi nereye koyarım ne yaparım hic bilemiyorum. Düşünmeyip unutmaya mi çalışsam ya da yeni bir karşı cinsle tanışıp kafami mi dağıtsam.
Modern tıp nedir gerçekten tıp her gün her saat değişiyor.İnsanlar her gün yeni şeyler buluyor üretiyor.Eski tıp modern tıp nedir???Ne yapmaya çalışıosunuz hanımefendi?Ya şey demiş ya ona bittim modern tıp diye bi şey yoktur tıp tıptır. Iıı tamam
İstediğini düşünebilirsin:):)Sende bana göre sapkınsınNeye saygı duyacağım hiçbir uzmanlığın yokken millete hasta demene mi? Bana göre de sen zihniyet hastasısın hadi saygı duy bana.
Sizin uzmanlığınız nedir ?İnsanların her şeyine göz yummak kı ?Neye saygı duyacağım hiçbir uzmanlığın yokken millete hasta demene mi? Bana göre de sen zihniyet hastasısın hadi saygı duy bana.
Şimdi şöyle bir durum var. Bu kişiyle iki kez mesajlardık. Kardeşime gösterdim bunları. Dedi ki, bunlar normal iki kız arkads arasında olacak gibi degil sanki flortlesme gibiBen olsam bir başka kişiyi daha denkleme katıp bilinmez sayısını artırmazdım. Kendime zaman verip o kişiyle ortak zaman ve paylaşımımı artırırdım. İki seçenek olacak: ya devam eden ve artan bir istek, ya da yok ya değilmiş aslında diyerek vazgeçiş. İki karar için de bir başkasına kendinizi yönlendirmeye çalışmak ancak bir şeyleri bastırmaya çalışmak ve mutsuzluk olur. Diğer seçenek ise her türlü mutluluk olacak kendinizden emin olacaksınız biseksüel miyim değil miyim sorusuna net bir cevabınız olacak. Aksi durumda asla bilemeyeceksiniz.
Modern tıp nedir gerçekten tıp her gün her saat değişiyor.İnsanlar her gün yeni şeyler buluyor üretiyor.Eski tıp modern tıp nedir???Ne yapmaya çalışıosunuz hanımefendi?
nasıl belli edeceksin ki onu anlamadım. açıkçası biz kızlar arasında gayet rahatız. ancak ve ancak kızın dudağına falan yapışman gerekir anlaması için.Şimdi şöyle bir durum var. Bu kişiyle iki kez mesajlardık. Kardeşime gösterdim bunları. Dedi ki, bunlar normal iki kız arkads arasında olacak gibi degil sanki flortlesme gibi
Ben şimdi onunla buluşsam normal zaman geçirme amaçli kesin kesin belli ederim gibi geliyor. Biraz flortoz bir kişiliğim var. Birinden hoşlanıyorsam asla normal davranamıyorum. Bu da bir sorun olacak bana.