Fobileri ve on yargilari olan girmesin

Skala da 2 ciktim. Pek de nadir olmayan eşcinsel eğilimlerle birlikte karsicinsel. Bu ne demek oluyor ama ben düzüm ama arada kadınlardan da hoşlanabilirim mi.
Ben de merak edip çözdüm; aslında İngilizcesi daha anlaşılır geldi bana "Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual" olarak tanımlamışlar. Sizin dediğiniz kapıya çıkıyor yani özetle ama ben durumunuzun kişiye özel olduğunu düşündüm. Bence karşı tarafın biseksüel olduğunu bildiğiniz için bir çekim gelişmiş gibi geliyor bana. Hoşunuza gitmiş olabilir karşıdaki kişi, bu da seksüel bir çekim gibi gelmiş de olabilir, merakınızı cezbetmiş olabilir. Bence daha fazlaca zaman geçirin daha yakından tanıyın kesin bir adım atmadan önce kendinizden emin olun diye düşünüyorum ben. Baktınız aynı şekilde devam ediyor o zaman emin olmuş olursunuz kendinizden ve onu da kırmamış olursunuz.

Bence bulaşma. Arkadaş bütün lgbt konulara girip nefretini kustuktan sonra kendiyle birlikte bir sürü insanın banlanmasına sebep oluyor.

Yok uzatacak değilim, kibledim zaten. Şaşırma ifadesi bırakmış ya gerçekten özür dileyecek mi merak ettim.
Konu sahibi başlığa "fobisi olanlar" yazmış ama üye örümcek fobisinden falan bahsediliyor sanmış galiba

haklısınız. özür diliyorum.

ipin ucunu ben de biraz kaçırmışım sanırım. cezai yaptırımı olmayan hayvanca davranışlardan birini de ben sergilemiş oldum şu anda.

Bir psikoloğa gider kendinle yüzleşirsen derdinin ne olduğunu fark edersin. Nasıl bir ruh halindesin yaşadığın ilişkiler seni ruhsal ve bedensel olarak çok incitti ve bu daha yumuşak bir cinse yönelmene mi neden oldu bunları iyi analiz etmen lazım. Aaa ben biseksüelmişim diye hemen bir ilişkiye girme bence. Çok pişman olacağın durumlara düşebilirsin eğer öyle değilsen

Kafam da ki acabalara en yakin dışarıdan yorum bu oldu sanırım. O yüzden biseksuelim deyip olaya balıklama atlamak istemiyorum.
Ama ona karşı hissetiğim duygular ve çekimi nereye koyarım ne yaparım hic bilemiyorum. Düşünmeyip unutmaya mi çalışsam ya da yeni bir karşı cinsle tanışıp kafami mi dağıtsam.

Normalde olmayacak birine karşı duygu ve çekim hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Yani tamamen atıyorum üni.de bir hocanıza aynı hisleri besliyor olsanız ne yapardınız?

Normalde olmayacak birine karşı duygu ve çekim hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Yani tamamen atıyorum üni.de bir hocanıza aynı hisleri besliyor olsanız ne yapardınız?
O zaman şöyle bir örnek vereyim, bir kaç yıl önce fiziki, ekonomik, sosyal olarak hic bir sekil de uyumlu olmadigim biriyle bu sekil de cinsel çekim hoşlaştı vs. Yaşadım. Hatta o kişini arkadaşı bile sen onunla nasil sevgili oldun tarzında yorumda bulunmuştu.
Sanırım bilinçaltımda herşeyin farkında olmama rağmen aşırı bir ten uyumuna kapılmıştım. Gelecek asla olamaz düşüncesiyle kendimi bıraktım ve cok fazla kaptirmadan yol yakınken dönmüştüm.

Karar verebilecek yetkinlikte olmadığınız içim kurallar var zaten insanların hassas konularına hastalık demek "bin kirir viriirm" demekle olmuyor. İşinize bakın bence.
Herkes işine bakıyor zaten:):) Önce saygı duymalısın.Seninle herkes aynı fikirde olmayabilir.Bana göre hastalık sana göre değil

Herkes işine bakıyor zaten:):) Önce saygı duymalısın.Seninle herkes aynı fikirde olmayabilir.Bana göre hastalık sana göre değil

Neye saygı duyacağım hiçbir uzmanlığın yokken millete hasta demene mi? Bana göre de sen zihniyet hastasısın hadi saygı duy bana.

Ben olsam bir başka kişiyi daha denkleme katıp bilinmez sayısını artırmazdım. Kendime zaman verip o kişiyle ortak zaman ve paylaşımımı artırırdım. İki seçenek olacak: ya devam eden ve artan bir istek, ya da yok ya değilmiş aslında diyerek vazgeçiş. İki karar için de bir başkasına kendinizi yönlendirmeye çalışmak ancak bir şeyleri bastırmaya çalışmak ve mutsuzluk olur. Diğer seçenek ise her türlü mutluluk olacak kendinizden emin olacaksınız biseksüel miyim değil miyim sorusuna net bir cevabınız olacak. Aksi durumda asla bilemeyeceksiniz.

Niye kadin olarak bir kizdan hoslanmiyasin ki? Benim tanidiklarimin ve arkadaslarimin arasinda cok kisi var. Mesela bir 2 cocukla aile, Adam bir gün gelmis bir erkege asik olmus. Ayrildilar ve daha hala o erkekler beraber. Ama cocuklarina Herz an icin cok güzel babalik yapti ve karisina da hicbir zaman problemleriyle yalniz birakmadi. Ne maddi yönünden ne de zamaniyla, ilkönce cocuklari ve o Dan sonra kendi yasamina bakti.
Bir is arkadasim da kadin olarak, evliyken kocasi San ayrildi, cünkü bir Kadi a asik olmustu. Sevgi, sevmek ve sevilmek cok normal bjrseydir.

Ya şey demiş ya ona bittim modern tıp diye bi şey yoktur tıp tıptır. Iıı tamam
Modern tıp nedir gerçekten tıp her gün her saat değişiyor.İnsanlar her gün yeni şeyler buluyor üretiyor.Eski tıp modern tıp nedir???Ne yapmaya çalışıosunuz hanımefendi?

Şimdi şöyle bir durum var. Bu kişiyle iki kez mesajlardık. Kardeşime gösterdim bunları. Dedi ki, bunlar normal iki kız arkads arasında olacak gibi degil sanki flortlesme gibi

Ben şimdi onunla buluşsam normal zaman geçirme amaçli kesin kesin belli ederim gibi geliyor. Biraz flortoz bir kişiliğim var. Birinden hoşlanıyorsam asla normal davranamıyorum. Bu da bir sorun olacak bana.

Modern tıp nedir gerçekten tıp her gün her saat değişiyor.İnsanlar her gün yeni şeyler buluyor üretiyor.Eski tıp modern tıp nedir???Ne yapmaya çalışıosunuz hanımefendi?

Modern tıp “up to date” tıptır yani sizin hir gin hir sııt dediginiz gibi değişen bir olgu için en son bilgiyle oluşturulmuş tıptır. Ne yapmaya çalıştığıma gelince sanırım deveye hendek atlatmaya çalısıyorum

bence her şeye bir etiket yapıştırmaya gerek yok. her şey mümkün olabilir. bir gün 60 yaşında da bu hissi yaşayabilirdiniz; ay ben 60 yıldır biseksüel miydim demeye gerek olmazdı yine. hisleriniz varsa vardır, yoksa yoktur. içinizden geldiği gibi yaşayın, hisler sizin hisleriniz.

nasıl belli edeceksin ki onu anlamadım. açıkçası biz kızlar arasında gayet rahatız. ancak ve ancak kızın dudağına falan yapışman gerekir anlaması için.
onun dışında kızlar arasında herşey konuşulur, sarılır öpersin yani. zaten en başta söze canım diye girer koluna girersin falan.
belli edip napıcaksınız onu anlayamadım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…