Fobileri ve on yargilari olan girmesin

ozgmlk ozgmlk kendinize zaman verin bence.
Kendi içinizde netleşmeden adım atarsanız pişman olabilirsiniz. Bahsettiğim pişmanlık bekaret konusundaki tabularını yıkmadan sevgilisiyle birlikte olan, sonra pişmanlıktan öleyazanların yaşadığı tarz bir pişmanlık.

O yüzden kendine zaman verin, düşüncelerinizi netleştirin, öyle olduğunuza emin olursanız kendinizi önce kendiniz kabullenin... Bir adım atacaksanız bunlardan sonra atın.

Iki tarafin rızası Eğer benim hayatımı etkileyecekse buna hakları yok.. Normalde de uygun bulmuyorum. Desteklemiyorum da.

Normal diyenleri de anlayamıyorum.

Yaradılış Neyse o. Eğilim denilen şey, sapkinliktir bana göre.

Hormon bozukluğu varsa tedavisi var, eğilim varsa ruhsal tedavisi var v.s

Toplumda dislanacak bir duruma " normal " diyerek bu kişileri daha çok yönlendirmek bana göre hata.

1) İki tarafın rızası sizin hayatınızı nasıl etkiliyor?
2) Kimse sizin inancınızınız mensubu olmak zorunda değil (yaratılıştan bahsetmişsiniz)
3) tedavi gerek falan demişsiniz umarım psikoloji diplomanız vardır fllskcskckskck

Hanımefendi ben kaç yıldır bu foruma uyeyim bir sürü de derdimi paylaştım. Ben de yöneticilere rica edip 2. Üyelik almayı bilirdim. Ama kimsenin fake misin sorusuna maruz kalmamak için açıkça derdimi yazdım. Ben kimseyle dalga geçmiyorum. Eğer yol gösteremeyecekseniz saygı duyun lutfen.
Saygı duyuyorum tabiki.Neden duymuyum.Eski konularınıza bakmadım.Okullar tatıl olunca gencler boyle seyler çok yapıyor o yuzdem soyledım.Umarım her sey gonlunce olur.

cinsel kimlik farklılığını hastalık olarak görmeyi tahmini kaç yılında bırakırsınız?3500 falan mı?insanlar mars'a venüs'e koloni kurar bazıları hala hostolok bonlar allah yordom otson. :işsiz: :işsiz:
Çünkü hastalık.Hatta sınav.Yaradılış var .Ve kişi hastaysa eger buda kişinin sınavı oluyor.Sizede etsın rabbim yardım.Hepimize etsin.Tıpta bıle bu hastalık olarak gevıo.Hormonların normal çLışmaması ıle ılgılı.

Eski sevgiliyle buluşup cinsellik yaşamak değildir Bunu anlamanın yolu.

Bir uzmandan destek almalisiniz.

Burası Bunun yeri değil, kimisi normal der kimisi demez.

Her yönden kadın olarak yaratilmissaniz hisleriniz de bunlardan sonra değişmez. Hepsi beyninizin oyunu.

O kızında öyle olduğunu bildiğimiz için daha çok karışmış kafanız.

Normal diyenlere soruyorum, neresi normal Bunun ama ya.

Çocuğunuz , kardeşiniz, böyle bir şey dese ve kendi cinsiyle yaşamak istese " normal evladım, istediğini yaşa " mi diyeceksiniz ?

Ya da bunlardan sonra babanız veya anneniz Bunu söylese normal mi karsilayacaksiniz.

Normal değil bu, kimlik bunalımı yaşanıyor ve bunun sebebi psikolojik. Uzman desteği alınmalı.
Seni ayakta alkışlıyorum.Başka söze gerek yok füzeden fln bahsetmısler.Hastalık değilmiş bu !Tabıkı hastalık.Umarım en kısa zamanda en guzel yolu rabbım gosterır sıze.

her ölümlü bir gün biseksüelliği tadacaktır :rolleyes:
şaka şaka dalga geçmiyorum
sonradan yönelim değişmez ancak şimdiye kadar fark etmemiş olabilirsin
önemli olan hem kendi iyiliğin hem de karşındakinin iyiliği için emin olmadan adım atmaman
sadece onun biseksüel olmasından etkilenmiş de olabilirsin
bunu zamanla kendin göreceksin
bence hepimiz biseksüeliz ama farketmiyoruz kendi adıma umarım ölene kadar farketmem:KK42:

Çünkü hastalık.Hatta sınav.Yaradılış var .Ve kişi hastaysa eger buda kişinin sınavı oluyor.Sizede etsın rabbim yardım.Hepimize etsin.Tıpta bıle bu hastalık olarak gevıo.Hormonların normal çLışmaması ıle ılgılı.

hangi tıpta? Alternatif olanda falan mı? Modern tıpta yok öyle bir şey çünkü.

sınavsa en büyük sınav allaha şirk koşarak lgbt üzerinde hüküm vermek olur
yaratan allah hesap soran allah böyle yaratmış kime ne söylemek düşer

Hiç kimseyebişey düşmez.En ıyı işlem terapi.Ne zaman ve nasılçıktığını bilmek .

Bence duygu ve düşüncelerinin netleşmesini bekle.
Belki de biseksueldin yeni fark ettin, kendini dinlemeni öneririm reis

Kimse kimseye hüküm vermiyor.Yada yargılamıyor.İnsan olanın başına her sey gelır.Bir sabah uyanırsın her sey alt üst olmuş.Yada her sey muhtesem olmuş.

Terapi alınması gerekıyor.Tıp tıptır neyin moderni ?Neyin altarnatifi?Her gün yeni bir bulgu çıkıyor.

iyi de terapiyi kim verecek? Who, apa, tpd cinsel yönelimleri hastalık olarak tanımlamıyor, tıp fakülteleri bunun eğitimini vermiyor doğal olarak. Hastalık olmayan bir durumu tıp nasıl tedavi edecek? Diyeceğim ama havaya gidecek o yüzden demiyorum. He terapi falan he, aşısını da bulurlar yakında. 😂

Terapi alınması gerekıyor.Tıp tıptır neyin moderni ?Neyin altarnatifi?Her gün yeni bir bulgu çıkıyor.

Kaynak göster. Bir tıp makalesi linki bırak buraya bunun bir hastalık olduğuna dair. Bu kadar kesin konuştuğuna göre mutlaka bir sürü makale okudun hattta ingilizce falan da olabilir.

Ama gösteremezsin çünkü yok.

O yüzden UYDURMA. insanları yaftalama. Ahkam kesme. Kısacası bence buraya yazma senin konuşabileceğin şeyler değil bunlar.

iyi de terapiyi kim verecek? Who, apa, tpd cinsel yönelimleri hastalık olarak tanımlamıyor, tıp fakülteleri bunun eğitimini vermiyor doğal olarak. Hastalık olmayan bir durumu tıp nasıl tedavi edecek? Diyeceğim ama havaya gidecek o yüzden demiyorum. He terapi falan he, aşısını da bulurlar yakında. 😂
Kişi cinsel kimliğiyle ilgili yoğun bir karmaşa ya da cinsel yönelim kararsızlıkları yaşıyorsa, terapi ancak bu durumda destekleyici ve yol gösterici olabilir. Burada önemli olan, kişinin bu karmaşayı, toplum ve aile baskısından dolayı mı yoksa gerçekten bir seçim yapamamaktan dolayı mı yaşayıp yaşamadığı sorusudur. Terapide bu karmaşanın asıl nedeni bulunmalı, kişinin aile ya da toplumsal baskı olmadan ne istediği, neyin gerçekten onda arzu ya da çekim yarattığı ortaya çıkarılmalıdır.

Kaynak göster. Bir tıp makalesi linki bırak buraya bunun bir hastalık olduğuna dair. Bu kadar kesin konuştuğuna göre mutlaka bir sürü makale okudun hattta ingilizce falan da olabilir.

O yüzden UYDURMA. insanları yaftalama. Ahkam kesme. Kısacası bence buraya yazma senin konuşabileceğin şeyler değil bunlar.
:):):)

Kişi cinsel kimliğiyle ilgili yoğun bir karmaşa ya da cinsel yönelim kararsızlıkları yaşıyorsa, terapi ancak bu durumda destekleyici ve yol gösterici olabilir. Burada önemli olan, kişinin bu karmaşayı, toplum ve aile baskısından dolayı mı yoksa gerçekten bir seçim yapamamaktan dolayı mı yaşayıp yaşamadığı sorusudur. Terapide bu karmaşanın asıl nedeni bulunmalı, kişinin aile ya da toplumsal baskı olmadan ne istediği, neyin gerçekten onda arzu ya da çekim yarattığı ortaya çıkarılmalıdır.

Gördüğün ilk linki kopyalamasaydın bari 😂😂😂😂😂

al tamamını oku.

Buraya ne yazıcagıma ben karar veririm.Ve Mune Mune ilgilenirmisin?

Gördüğün ilk linki kopyalamasaydın bari 😂😂😂😂😂

al tamamını oku.
Herkes istediğini savunabilir.Sana dogru gelen bana gelmeyebilir.Ayrıca buraya kımın ne yazacagına sen karar veremezsin.Böyle bir yetkıye sahıp değilsin.

X