Bende fikir olsun diye yaşadıklarımızı anlatayım.kızıma 2 yaşından sonra hemen hemen her ay yüksek ateş neticesinde yıllarca antibiyotik kullandık. 5 yaşındayken Türkiye tatilimiz sırasında check up yaptırdım. Sonuçlar mükemmeldi. Kan testleri,idrar örneği her şey yolundaydı. Test sonucumuzu alıp ohh bu yaz rahatız dediğimden 3-4 saat sonra kızım tekrar ateşlendi. Ateşi tüm gece 40 derecenin altına düşüremedik. Hastaneye götürdüm ve kan testleri berbat çıktığı için hastaneye yattık
sürekli serum veriliyor,kan testi yapılıyor,antibiyotik veriliyor ama ateşte tık yok. 2.günün akşamı hayatımda ilk kez çocuğumu acıdan kıvranırken gördüm
çok acayip şiddetli,tarifi imkansız bir karın ağrısı yaşıyordu. Kesin apandisiti patladı bu çocuğun dedim. O derece yani. Doktorlar gidiyorlar geliyorlar ağrıyı anlamaya çalışıyorlar
sonuçta sabah oldu ve inanılmaz bir mucize gerçekleşti. Ne ateş,ne halsizlik ne de karın ağrısı kaldı. Çocuk yeniden doğmuş gibi enerjik,mutlu. İnanamadım. Kan değerlerimiz bile düşmüştü 1 gecede. Sabah gelen doktor durumu şüpheli buldu ve kan testlerine fibrinojen testini de ekledi. Sonuç biraz yüksek çıkınca fmf de Türkiye’de 1 numara olan prof. Ayşe Öner’e yönlendirdi bizi. Ayşe hanım hikayeyi dinleyip kızımdaki enerjiyi görünce 1 gece önce kesinlikle bir atak geçirmiş olduğunu,eğer başka hastalık olsa her şeyin 1 gün içinde normale dönmesinin mümkün olmayacağını söyledi. Hemen o gün bir ilaç kullanmaya başladık. Üzerinden 5 yıl geçti. Allah’a şükür başka atak yaşamadık. Kesinlikle Ayşe hanım’ı tavsiye ederim. Mükemmel bir doktor. Yurtdışında olduğumuz için gece yarısı bile arasak bizimle her zaman süper ilgilendi. Allah kendisinden razı olsun. Her yaz muayene oluyoruz kendisine. Her şey kontrol altında çok şükür. Yıllarca çektiğimiz çile küçücük kırmızı bir ilaçla son buldu çok şükür. Bu arada genetik bir hastalık olmasına rağmen bizim genetik taramamızda çıkmadı . Ama bu hastalık olmadığı anlamına gelmiyormuş. Umarım bilgiler işinize yarar. Geçmiş olsun