• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paget hastalığı (kanseri) şüphesi

cok gecmis olsun.. peki niye o ülkedesinizki esinin isinden dolaymi??..
muakak birini bul git doktora canim insallah kötü birsey yoktur icini ferah tut..
yani farkedilmemesimi demek istedin yoksa fark edilmezmi..:26:
moralini yüksek tut allahin izniyle birsey yoktur insallah..
tüm sorularini ancak dokor cevapliyabilir.. bence hic uzatmadan birini bul git

canım yanlış yazmışım. kistler belirginleşince, farkedilmemesi imkansız.

eşimin işinden dolayı buradayız canım. bu arada iki tane hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı. belki de hamileyimdir. :1:

arkadaşım idrar testlerinde çift çizgi varsa %100 e yakın hamilesindir.. bazen tek çizgi çıkrbiliyor hamileyken ama çift çizgi varsa büyük ihtimalle hamilesindir... işl hayırlı olur senin için ... fibrokistlerde kadınların çoğunda var ve zararsızdırlar..içi su dolu bezelerdir.. fibroadeneom biraz daha tehlikeli ama onda da düznl kontrollle büyüme olmazsa müdahele etmyorlar...

arkadaşım idrar testlerinde çift çizgi varsa %100 e yakın hamilesindir.. bazen tek çizgi çıkrbiliyor hamileyken ama çift çizgi varsa büyük ihtimalle hamilesindir... işl hayırlı olur senin için ... fibrokistlerde kadınların çoğunda var ve zararsızdırlar..içi su dolu bezelerdir.. fibroadeneom biraz daha tehlikeli ama onda da düznl kontrollle büyüme olmazsa müdahele etmyorlar...

İnşallah hayırlısıyla öyledir canım.

Evet fibrokistik yapının zararsız olduğunu biliyordum. Ama fibrokiste sahip kadınların dezavantajı kötü huylu bir kist olduğunda fark edememeleri. o yüzden 6 ayda bir ultrason çektirmek gerekiyormuş. Zararsız olduğunu bilsem de en ufak bir değişiklikte korkmaktan kendimi alamıyorum.

bu arada teşekkürler canım.

Sağolun. Evliyim. Ben de hamilelikten şüphelendim. Çünkü 2.5 aydır adet olamıyorum. Hormon bozukluğuma bağladım ama 4-5 tane de test yapmıştım, negatif çıkmıştı. ama bu ağrılardan sonra hiç test yapmadım. keşke hamilelik olsa..

ay bak test yapmissin cift cizgi hamilesin o zaman ay cok sevindim bak demekki herseyi kotuye yormamak lazim,
birde doktora gitsen daha iyi olur coook sevindim ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

ay bak test yapmissin cift cizgi hamilesin o zaman ay cok sevindim bak demekki herseyi kotuye yormamak lazim,
birde doktora gitsen daha iyi olur coook sevindim ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Sağol canım, çok teşekkür ederim. Son bir aydır korunmayı bırakmıştık ama olucağını beklemiyordum. Hala inanamıyorum. Amin canım. İsteyen herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır inşallah. :nazar:

canım yanlış yazmışım. kistler belirginleşince, farkedilmemesi imkansız.

eşimin işinden dolayı buradayız canım. bu arada iki tane hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı. belki de hamileyimdir. :1:

anladim canim:), gözün aydin :) güzel bi haber bu :) insallah hamilesindir ve onun belirtileridir:)

Sağol canım, çok teşekkür ederim. Son bir aydır korunmayı bırakmıştık ama olucağını beklemiyordum. Hala inanamıyorum. Amin canım. İsteyen herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır inşallah. :nazar:

AMINNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bence de hamilesin. benim arkadaşımın anneannesi pagetti. doktor ağrı olmaz kesinlikle, belirtisi kist olabilir ama ağrısız kist olur demişti ben öyle hatırlıyorum. çok sevindim senin adına kesin hamilesin bence hatta :)

canım bence de hamilesin. benim arkadaşımın anneannesi pagetti. doktor ağrı olmaz kesinlikle, belirtisi kist olabilir ama ağrısız kist olur demişti ben öyle hatırlıyorum. çok sevindim senin adına kesin hamilesin bence hatta :)

İnşallah canım. En yakın zamanda ultrasonla baktırmak istiyorum, bebek gerçekten var mı diye. :9:

Bu sabah da yaptım yine çift çizgi çıktı. İnşallah canım.. Çok teşekkkürler. Hayırlısıyla hamileyimdir inşallah. :nazar::emir_bebek:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:HAYIRLI OLSUUUUUN!!!!:nazar::nazar:

Teşekkür ederim. :16::16::nazar:

Back