• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim herşeyim adam öldürmüş :(

canım şu durumu yaşadığın için üzüldüm öncelikle. çünkü ilişkiye devam etsen, ilerde çok sıkıntı yaşayacaksın, devam etmesen sonra pişman olma ihtimalin var. iki ucu ... değnek yani..
erkek arkadaşın nereliydi sorması ayıp? yani bunu özel olarak soruyorum çünkü bazı şehirlerde yetişen çocuklar daha çocuk ol madan büyüyor, o yüzden hani 11 yaşında adam öldürmek vs gibi şeyler belki birazcık daha yaşanmışlık göz önünde bulundurularak anlaşılabilir. işin içeriği farklı olabilir. yani kan davası tarzı bir şey yüzünden az ceza alması için bu işi ona yaptırmış da olabilirler. her şey olabilir yani. bence sen karşına alıp hayatının her saniyesini bilmek istiyorum de ona
bir de benim merak ettiğim şey şu, ne sıklıkta görüşüroyrzunuz siz? yan, her gün telefonda mı konuşuyorsunuz? şu an aynı şehirlerde mi okuyorsunuz biraz dahad etay verebilir misin.*

çocuk anlatmış işte hepsini.daha ne istiyosun.en başından söylemeiydi ama er yada geç söylemiş.parayıda fakirlere dağıtmış.kötü bişey yapmamış.erkekler içine kapanık olur zaten.bidaha hiçbişeyi saklamicağına söz verirse affet onu.

Olaya sevdiginiz kisinin acisindan baktigim zaman dusundum de benim de abimi gozumun onunde öldurseler ve silahi atip kacsalar belki bende aynisini yapardim, bilemiyorum... Herseyi ''o an'' dusunuyor ve yapiyoruz cunku. Ama anlattiginiza gore iyi bir kisi sizi de sevdiginize inaniyorsaniz devam edin derim. Ama aileniz neden istemiyor onu? Ailelerin karsi ciktigi bir evlililk genelde cok kotu sonuclaniyor. O yuzden iyi dusunmeniz gerek ve gercekten tanimaniz gerek, baskalarinin anlatmasiyla ne kadar taniyabilirsiniz ki

canım şu durumu yaşadığın için üzüldüm öncelikle. çünkü ilişkiye devam etsen, ilerde çok sıkıntı yaşayacaksın, devam etmesen sonra pişman olma ihtimalin var. iki ucu ... değnek yani..
erkek arkadaşın nereliydi sorması ayıp? yani bunu özel olarak soruyorum çünkü bazı şehirlerde yetişen çocuklar daha çocuk ol madan büyüyor, o yüzden hani 11 yaşında adam öldürmek vs gibi şeyler belki birazcık daha yaşanmışlık göz önünde bulundurularak anlaşılabilir. işin içeriği farklı olabilir. yani kan davası tarzı bir şey yüzünden az ceza alması için bu işi ona yaptırmış da olabilirler. her şey olabilir yani. bence sen karşına alıp hayatının her saniyesini bilmek istiyorum de ona
bir de benim merak ettiğim şey şu, ne sıklıkta görüşüroyrzunuz siz? yan, her gün telefonda mı konuşuyorsunuz? şu an aynı şehirlerde mi okuyorsunuz biraz dahad etay verebilir misin.*
yok canım çocuk kayserili ..aslen kosovalı ben ona canı gönülden inanıyorum .o zaten diyor bana sakın yalan deme bugune kadar yalan sölemedim dedi işte olaylar bunlar dedi.yalan gizli söylenir ama gizli kalmaz dedi..4 senede 1.5 sene askerlik .askere gitmeden önce aynı okuldaydık hep beraberdık ..askerden geldi üniye hazırlanıyordu o ara ders çalışıyordu .ben istanbulda okuyordum .her akşam konuşurduk .telefonda olsun yüz yüze ama o sadece benı dınler benım hakkımda konuşurdu .kendısının naptıgını zordan söylerdi:S. o istanbula yakın bir şehirde okuyor .ben istanbulda..

Eğer anlattıkları doğruysa gerçekten bu insan artık mutlu olmayı çoktandır hakediyor.üzüldüm onun için gerçekten çok erken yaşta ne acılar çekmiş biz neleri acı dert edinirken yaşadıkları gerçekten çok ağır.Doğruluğunu anlattırın, diğer arkadaşların dediği gibi hayatındaki her şeyi baştan sona öğrenmek bilmek istediğinizi söyleyin..Yalan varsa inşallah ortaya çıkar, yoksa sadece düz bir kalıpla adam öldürmek diye bakmayın olaya çünkü benim kardeşimi de gözümün önünde öldürseler ki hem de oradaysa silah ben de alır ve ateş edebilirdim , zor bir karar ama gerçekten yapabilirdim.Çünkü hemen o an mantıklı davranamayabilir duygusal hareket edebilirdim onun gibi..Ama dediğim gibi önce her şeyin doğruluğunu öğrenin bir..

Olaya sevdiginiz kisinin acisindan baktigim zaman dusundum de benim de abimi gozumun onunde öldurseler ve silahi atip kacsalar belki bende aynisini yapardim, bilemiyorum... Herseyi ''o an'' dusunuyor ve yapiyoruz cunku. Ama anlattiginiza gore iyi bir kisi sizi de sevdiginize inaniyorsaniz devam edin derim. Ama aileniz neden istemiyor onu? Ailelerin karsi ciktigi bir evlililk genelde cok kotu sonuclaniyor. O yuzden iyi dusunmeniz gerek ve gercekten tanimaniz gerek, baskalarinin anlatmasiyla ne kadar taniyabilirsiniz ki

ailem den annem istemıyor.taki lise zamanında aynı okulda öğretmendi.öğretmen arkadaşları sessiz sakin ama diğerleri gibi değil demişler birkeresindede bir cocuk genç yaşta bayan hocaya asıldı diye cocugun burnunu kırmış .okul çıkışında.insanlar korkmazdı ondan ama çekınırdı .sadece bu annem bunu bıldıgı için sevmemeye başladı ama okul da çok sevilirdi..annem ilk görünce onu sevmişti.ama sonra işte el eleyken gördü ondan kıl kaptı ve diğerleri olunca.sonra askere gidince dahada şey yaptı sen hala devam et işi gücü olmıcak doru dürst dedi.ama bana baskı yapmadı görüşün sen bılırısın hata senın sen çekersin dedi.üni kazandıgını duyunca oda çok sevindi sorun çıkarmadı buluşmalarıma asla karışmadı.

Eğer anlattıkları doğruysa gerçekten bu insan artık mutlu olmayı çoktandır hakediyor.üzüldüm onun için gerçekten çok erken yaşta ne acılar çekmiş biz neleri acı dert edinirken yaşadıkları gerçekten çok ağır.Doğruluğunu anlattırın, diğer arkadaşların dediği gibi hayatındaki her şeyi baştan sona öğrenmek bilmek istediğinizi söyleyin..Yalan varsa inşallah ortaya çıkar, yoksa sadece düz bir kalıpla adam öldürmek diye bakmayın olaya çünkü benim kardeşimi de gözümün önünde öldürseler ki hem de oradaysa silah ben de alır ve ateş edebilirdim , zor bir karar ama gerçekten yapabilirdim.Çünkü hemen o an mantıklı davranamayabilir duygusal hareket edebilirdim onun gibi..Ama dediğim gibi önce her şeyin doğruluğunu öğrenin bir..
2001 gazetesini getirdi kayserinin gazetesi haberde yazıyordu aynen dediği gibi.gerçekden benı ona bağlayan şey karekteri...çok aşırı oldun .birkeresinde bizim buluştuğumuz çamlık gibi biryer vardı benden önce gelmiş buluşmadan önce yaşlı amcayla sohbet etmiş .ben gelınce başka yere oturduk.sonra acilen gitmem gerek dedi benım evimde yakın zaten oraya .2 saat oturmuştuk.amca dedi sevdiğinmi falan evet dedim kaç yaşında dedi 22 deyince inanmadı benden olgun dedi.ama benım yanımda hep onun tabiriyle makara yapar.hep komik komedi hem böyle .ona soruncada neden böle diye herkezle herşeyi farklı konuşurum der duururdu.öyle işte:(

Bunları uyduruyor olsa niye durup dururken böyle bir konu çıkarsın ki. Katil damgası mı yemek istiyor keyfi olarak sanki. Uydurduğunu sanmıyorum ama demek ki içine kapanık biri. Benim de çevremdeki insanlara anlatmadığım çok şeyim var, bu kadar ciddi konular olmasa bile elbet hepimizin sırları olabilir. Kaldı ki seni sevdiği için senden saklamak yerine sonunda açıklamış. Başta açıklasaydı belki ilişkiniz zedelenecekti hatta ilişki diye bir şey olmayacaktı. Burda bahsedilen şey ciddi bir olay olduğu için bu kadar zaman sonra ancak açılabilmiş. Ayrıca insanlara ikinci bir şans verilmeli. Verilmeyecekse o zaman hata yapanlar hapse girenler bir daha hayat kuramayacak mı? Elbet iyi bir insansa ve karşısındakinin güvenini kazanabiliyorsa, sevgi dolu bir ilişkinizin olmasında bir sakınca yok. Bence ilişkinize devam edin bu konu sizi bu kadar yormasın, tabi ki hafife alınacak bir konu değil ama ilişkinizin gidişatını da kötü yönde etkilemesin.

konunu baştan sona okudum .erkek arkadaşınız gizliliği huy edınmiş galiba kendine karekteri öyle .eskiden yapmış dile kolay öz abisi
ama burda işin enteresan yanı neden bukadar beklemiş olması?.size bellki iyi birşeyler vermişki hala rahatca savunuyorsunuz..
anlattıkların gariplik yok .insanlar 30 yıllık kocasının bıle sonradan cocugu oldugunu öğrenıyor garip olmuyorda.bence oturun konuşun .öyle kabadayılığı yoksa öyle asarım keserim ayakları yoksa ve anlattıgınız gibi başka kızda kadında gözü yoksa ki endüstri mühendisliği okuyor diyorsunuz iş bulma olanağı en yüksek mesleklerden bence devam edin..genede siz bılırsınız.:16:
teşekkür ederim .çok saolun .kabadayılıgı yok yanımda asla ..başka yerdede oldugunu sanmıyorum efendi ama bırı saygısızlık yapınca ozaman canavar a dönebılıyor.:(...aşırı zekası ve hafızası var ..gerçekden oda korkutuyor .benım ne diceğimi önceden ben söylemeden hemen açıklar söyler.bana fısat bırakmaz.şımarmaz o konuda çok iyi 4 senedir yanımda başka kıza bakmadım yan yana yürürken kaç defa kızlar .söylemeye utanıyrum hemcinslerim laf attı .oda çok bozuldu ben sırf üzilmiyim diye başlardı ilfifatlara.

2001 gazetesini getirdi kayserinin gazetesi haberde yazıyordu aynen dediği gibi.gerçekden benı ona bağlayan şey karekteri...çok aşırı oldun .birkeresinde bizim buluştuğumuz çamlık gibi biryer vardı benden önce gelmiş buluşmadan önce yaşlı amcayla sohbet etmiş .ben gelınce başka yere oturduk.sonra acilen gitmem gerek dedi benım evimde yakın zaten oraya .2 saat oturmuştuk.amca dedi sevdiğinmi falan evet dedim kaç yaşında dedi 22 deyince inanmadı benden olgun dedi.ama benım yanımda hep onun tabiriyle makara yapar.hep komik komedi hem böyle .ona soruncada neden böle diye herkezle herşeyi farklı konuşurum der duururdu.öyle işte:(

Bazıları erken büyüyor..
Nereye gitti peki alelacele söyledi mi sana?? Böyle şeyler de garip işte kuşku uyandırıyor insanda:/

Bunları uyduruyor olsa niye durup dururken böyle bir konu çıkarsın ki. Katil damgası mı yemek istiyor keyfi olarak sanki. Uydurduğunu sanmıyorum ama demek ki içine kapanık biri. Benim de çevremdeki insanlara anlatmadığım çok şeyim var, bu kadar ciddi konular olmasa bile elbet hepimizin sırları olabilir. Kaldı ki seni sevdiği için senden saklamak yerine sonunda açıklamış. Başta açıklasaydı belki ilişkiniz zedelenecekti hatta ilişki diye bir şey olmayacaktı. Burda bahsedilen şey ciddi bir olay olduğu için bu kadar zaman sonra ancak açılabilmiş. Ayrıca insanlara ikinci bir şans verilmeli. Verilmeyecekse o zaman hata yapanlar hapse girenler bir daha hayat kuramayacak mı? Elbet iyi bir insansa ve karşısındakinin güvenini kazanabiliyorsa, sevgi dolu bir ilişkinizin olmasında bir sakınca yok. Bence ilişkinize devam edin bu konu sizi bu kadar yormasın, tabi ki hafife alınacak bir konu değil ama ilişkinizin gidişatını da kötü yönde etkilemesin.
çok teşekkür ederim ..ona güvenim anamdanda babamdanda fazla ben tek cocugum.kardeşim yok.düşünün bana olan ailemın ılgısını.ve bana açıklama olarak senı kaybetmekden korktum .ilk defa birşeyden korktum dedi...herşeyi yapabılırsın ister devam ister ayrıl git ama bu anlattıklarım aramızda kalcak dedi.hiçbir tanıdıgına anlatma dedi.gerçi bütün aramızda bir konu konuşurken önemlı onemsız hep aramızda derdi.öyle işte.yorum icin çok saolun

Bazıları erken büyüyor..
Nereye gitti peki alelacele söyledi mi sana?? Böyle şeyler de garip işte kuşku uyandırıyor insanda:/
söyledi hatta benide çağırdı sonradan .yengesi doğum yapmış abisinin karısı.gittik hatta orda eve dönerken bizimde bebişimiz olsa ne güzel olur dedi tabi benım gözler gene sulandı duramadım ağladım herşeye ağlıyorum duygusalım çok ....evet canım bazıları erken büyüyor.o içerden çıktıkdıdan sonra kimseden maddi olarak destek bile istememiş hep kendı çalışır her işde çalıştı okur çalışır çabalar.arabası da var .çok cömert hemde arttırabılıyor.bana dediğide eli açık olana :Allah verir aç gözlüye değil der.tip olarakda büyük değil ama sakalları saçları baya gür ve siyah kemikleride özellıkle bilekleri eski toprak derlerya öyle kalın kalın .sakalı uzatınca yaşı 25 falan rahat gösterıyor.

Son düzenleme:
seni gerçekten sevdiği ve inandığı için her şeyi anlatmak istemiştir.yanlış anlama toplumun bazı değer yargıları ve hüküm kesme merakı vardır.belki sonunuzun olmadığını düşündü.ne yazık ki bu dünyanın bin türlü hali var işte.senin için dua edicem.elimden başka bir şey gelmiyor.durumun çok ekstrem bir durum.her an herkesin çok kolay karşılacağı bir durum değil.gazeteyi falan gösterebildiğinine göre gerçek demek.

Canim öncelikle bende durumuna cok üzüldüm nasil bi durumda oldugunu ac cok anliyabiliyorum..

ben sadece sukadarini söylim.. belliki gecmisi icin cok pisman..ama ne yazikki gecmisimizi hicbirimiz degistiremiyoruz..sadece gelecegimizden güzel biseyler cikartmaya calisabiliyoruz..

hicbirimiz dört dörtlük degil..tabi erke arkadasinin yaptigi durumlarda hicbirseye benzemez..bence söyle düsün..o cocuk yasta cahillikten yapilan birsey..sence simdi olsa yaparmiydi? bence hayir..

bagimlilik konusuda öyle..mesela sigara ice bi insan olarak bende cahillik yaslarimda baslamistim..bu cogu kiside böyle oluyor..

hem herseye ragmen okadar iyilik yapmis okadar iyi bi insan..ayrica 5 sene birsey yapmazsan siliniyor bu dogru birsey..

ayrica seni sevdigi cok belli ve seni cok mutlu edecegide belli..4 sene boyunca bi erkek kolay kolay sabir etmez ve sirf senin icin okumak olsun güzel bi meslek edinmek olsun cabaliyor..sirf seni kimseye muhtac etmemek icin..bence bunlarida düsün..cünkü gecmiste cahilllikten yaptigi bi hata icin onu yargilarsan,ayrilirsan cok kötü bisey yapmis olursun..cünkü o gecmisini degistiremez :S :(:(

ve belki onu birakirsan icine kapanir hayati maf olur cünkü seni sevdigi icin..ve belkide birakirsan lerde cok yüksek yerlere vardigini görürsen cokta pisman olmalisin..

bence sevdigin adamin arkasinda dur her ne olursa olsun..otur ondan sana herseyi anlatmasini iste..

be neye karar verdigini ve neler oludgunu buraya haber et canim basarilar

söyledi hatta benide çağırdı sonradan .yengesi doğum yapmış abisinin karısı.gittik hatta orda eve dönerken bizimde bebişimiz olsa ne güzel olur dedi tabi benım gözler gene sulandı duramadım ağladım herşeye ağlıyorum duygusalım çok ....

İkiniz hakkında da hayırlısı olsun tatlım..Tabi buradan ne kadar anlaşılır bilmem,sen daha iyi anlarsın belki her şeyi ama sanki gerçekten iyi birisi gibi..bilmiyorum bence her şeyi bundan sonra sana anlatması şartıyla devam et .. senin de kıymetini biliyor anlaşılan davranışlarından öyle belliki.Arkadaşının babasından bir ses çıkmadan ciddi bir şeyler yapmayın da nişan vs gibi..Sorun çıkmaz umarım mutlu olursunuz ikiniz de , artık güzel bir hayatınız olur hayal ettiğiniz gibi:)

Bu çok ilginç bir konu,
Düşündüm de, ben sizin yerinizde olsaydım nasıl karar verirdim?
Sanıyorum ki, iç sesimi dinlerdim...
Ona güveniyor muyum? Güvenmiyor muyum?
Seviyor muyum? Sevmiyor muyum?
Söylediklerine inanıyor muyum? İnanmıyor muyum?
Kendime bir sürü soru sorardım... Ve içimden gelen ses ne diyorsa, öyle cevap verir ve yoluma devam ederdim...
İnsanlar şaşar-beşer, başımıza ne geleceği hiç belli olmaz...
Gençliğimde birisine zarar verenleri insan sıfatına bile sokamayan ben,
Öyle şeyler yaşadım ki hayatta, cinnetin eşiğine geldim çok kez..
Ve o anda, beni o hale sokanları öldürmemiş olmam büyük mucize..
Bazı şeyler kader diye düşünüyorum...
Ancak burada göz önüne almanız gereken bir şey var...
Bir insanı öldürmüş olan birisi, ruh hali olarak asla normal olamayacak, bir çok sıkıntı yaşayacak ne kadar hallederse halletsin..
Bu sebeple, onun yanında olmaya karar verirseniz, desteğiniz, anlayışınız ve sabrınız bol olmalı..
Allah yardımcınız olsun..

insanın çocukluk yılları çok önemli psikolojik açıdan o yıllarda besleniyoruz bizi biz yapan çoğunlukla çocuklukta yaşadıklarımız.eğer devam diyorsan psikolojik birçok sorunla savaşa hazır ol ve ailenle de.biz burada ne desek te boşş sen yine yaşanması gerekeni yaşayacaksın.ama dediğim gibi onun bu tuhaf hallerinin altında acayip duygular yatıyordur.bence o senden daha zor durumda... bu durumda sana çok iş düşüyor. ben olsam devam edemezdim.

seni gerçekten sevdiği ve inandığı için her şeyi anlatmak istemiştir.yanlış anlama toplumun bazı değer yargıları ve hüküm kesme merakı vardır.belki sonunuzun olmadığını düşündü.ne yazık ki bu dünyanın bin türlü hali var işte.senin için dua edicem.elimden başka bir şey gelmiyor.durumun çok ekstrem bir durum.her an herkesin çok kolay karşılacağı bir durum değil.gazeteyi falan gösterebildiğinine göre gerçek demek.
gerçek olduğundan çok eminim zaten karekterinde yok 4 sene oldu ...çok çok teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun...

Canim öncelikle bende durumuna cok üzüldüm nasil bi durumda oldugunu ac cok anliyabiliyorum..

ben sadece sukadarini söylim.. belliki gecmisi icin cok pisman..ama ne yazikki gecmisimizi hicbirimiz degistiremiyoruz..sadece gelecegimizden güzel biseyler cikartmaya calisabiliyoruz..

hicbirimiz dört dörtlük degil..tabi erke arkadasinin yaptigi durumlarda hicbirseye benzemez..bence söyle düsün..o cocuk yasta cahillikten yapilan birsey..sence simdi olsa yaparmiydi? bence hayir..

bagimlilik konusuda öyle..mesela sigara ice bi insan olarak bende cahillik yaslarimda baslamistim..bu cogu kiside böyle oluyor..

hem herseye ragmen okadar iyilik yapmis okadar iyi bi insan..ayrica 5 sene birsey yapmazsan siliniyor bu dogru birsey..

ayrica seni sevdigi cok belli ve seni cok mutlu edecegide belli..4 sene boyunca bi erkek kolay kolay sabir etmez ve sirf senin icin okumak olsun güzel bi meslek edinmek olsun cabaliyor..sirf seni kimseye muhtac etmemek icin..bence bunlarida düsün..cünkü gecmiste cahilllikten yaptigi bi hata icin onu yargilarsan,ayrilirsan cok kötü bisey yapmis olursun..cünkü o gecmisini degistiremez :S :(:(

ve belki onu birakirsan icine kapanir hayati maf olur cünkü seni sevdigi icin..ve belkide birakirsan lerde cok yüksek yerlere vardigini görürsen cokta pisman olmalisin..

bence sevdigin adamin arkasinda dur her ne olursa olsun..otur ondan sana herseyi anlatmasini iste..

be neye karar verdigini ve neler oludgunu buraya haber et canim basarilar
.canım telefonla konuştum dayanamadım aradım .aynılarını söyledim .anlat bana herşeyi yüz yüze anlatırım dedi.burdan anlat dedim .işte bu huyundan vazgeçemıyorya ya anlattımya dedii:S:S:S .bukadarmı dedim senı ılgılendıren bukadardı dedi..ben olmasam napcaksın dedim .sesi değişti ozaman bakarız dedi.nasıl olsa elini sallasan ellisi dimi deyince tak telefonu yüzüme kapattı.tekrar aradım .bak ben kaybetmeye alışkınım .olursan devam ederiz olmassan kendımı asmam dedi.ve bılıyorumki bunları sırf bana karşı küçük çaresiz düşmemek için söyluyor.1 kere ağladıgını bıle görmedim zaten.duygussuzsun dedim.sen bunlara devam edersen sende bıtceksın benım ıcın dedi.sonra yapma böyle dedi...kızlar ben onsuz yaşamak nefes almak dahi istemıyorum ya:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

insanın çocukluk yılları çok önemli psikolojik açıdan o yıllarda besleniyoruz bizi biz yapan çoğunlukla çocuklukta yaşadıklarımız.eğer devam diyorsan psikolojik birçok sorunla savaşa hazır ol ve ailenle de.biz burada ne desek te boşş sen yine yaşanması gerekeni yaşayacaksın.ama dediğim gibi onun bu tuhaf hallerinin altında acayip duygular yatıyordur.bence o senden daha zor durumda... bu durumda sana çok iş düşüyor. ben olsam devam edemezdim.
teşekkür ederim .yorumun için.ama kolay olmuyor onu sılıp atmam çok zor ama emın olun çok kararsızım kımsenın lafıyla tabiki devam etmem yada bıtırmem ama burdaki yazılar çok önemli...piskolojisi bozuk oldugunu bugune kadar hiç görmedim..bende piskoloji bölümü 3.sınfındayım .elimden ne gelıyorsa yapmaya hazırım onun için ama yok kki bazen sırf hiçbir terso hareketini görmediğim için bunu bıle sorun edip neden hiçbir açıgın yok dediğimde gülerdi.emin ol var ama sen bulamassın derdi.buymuş demek.:(

Bu çok ilginç bir konu,
Düşündüm de, ben sizin yerinizde olsaydım nasıl karar verirdim?
Sanıyorum ki, iç sesimi dinlerdim...
Ona güveniyor muyum? Güvenmiyor muyum?
Seviyor muyum? Sevmiyor muyum?
Söylediklerine inanıyor muyum? İnanmıyor muyum?
Kendime bir sürü soru sorardım... Ve içimden gelen ses ne diyorsa, öyle cevap verir ve yoluma devam ederdim...
İnsanlar şaşar-beşer, başımıza ne geleceği hiç belli olmaz...
Gençliğimde birisine zarar verenleri insan sıfatına bile sokamayan ben,
Öyle şeyler yaşadım ki hayatta, cinnetin eşiğine geldim çok kez..
Ve o anda, beni o hale sokanları öldürmemiş olmam büyük mucize..
Bazı şeyler kader diye düşünüyorum...
Ancak burada göz önüne almanız gereken bir şey var...
Bir insanı öldürmüş olan birisi, ruh hali olarak asla normal olamayacak, bir çok sıkıntı yaşayacak ne kadar hallederse halletsin..
Bu sebeple, onun yanında olmaya karar verirseniz, desteğiniz, anlayışınız ve sabrınız bol olmalı..
Allah yardımcınız olsun..
çok saol amin canım ..bu soruları soruyorum kendıme ama iç sesim hep o o o o o o o o diyor.birde mantıken düşünürsem .....işin içinden çıkamıyorum

Back