ay umarım beğenirim bir an önce yarın olsada gidip alsam vallahi heyecan yaptımen son envy me almıştım ben ama 1 yıl oldu 16 liraydı 50 ml lik fiyatı. Bence doğru karar vermişsin bu kokuyu d&p den gönül rahatlığıyla alabilirsin kurabiyemsi vanilyalı bir koku alkol kokusu da yoktu hiç inanılmaz kalıcıydı lifti 3 sene önce falan kullanmıştım arkadaşımdan beğenerek almıştım çokta memnundum kullandığım dönemde
Bende merak ediyorum yorumlarınıay umarım beğenirim bir an önce yarın olsada gidip alsam vallahi heyecan yaptım
Bakarım canım onun orjinalini koklamıştım güzel bi kokuydu.Bende merak ediyorum yorumlarınıarmani si ye de bakar mısın?
Tamamdır canım yorumlarını bekliyorumYarın dp'ye gideceğim. Ve flowerbomb ile lolita lift deneyeceğim. Yorumlarımı koklayınca yazarım:)
Yok fıstığım niye desinlertamam kuzucum mutlaka yarın akşam inş tekrardan bakıcam.. artık forumdakilerde diyecek bu kızda bak bak bitiremedi parfümlere bir türlüde beğenemedi yeter diye
tamamBakarım canım onun orjinalini koklamıştım güzel bi kokuydu.
kuzucuk yaTamamdır canım yorumlarını bekliyorum
Yok fıstığım niye desinlerHerkes hayatının parfümünü bulmak için arayışa girer yani üstüne sana yardım ederler hatta sen hayatının parfümünü bul biz hertürlü burda sana seçenekler sunarız bal bidonum
İnsallah masumumkuzucuk yainşallah sonunda bulurum..
Bal bidonum sen Armani Si ye bakmışmıydınkuzucuk yainşallah sonunda bulurum..
Bakmıştım kuzucum fena değildi hafif çiçeksi geldi bana ama ben orjinalini bilmiyorum kıyas yapamıyorm o yüzden benzemiş mi diyeBal bidonum sen Armani Si ye bakmışmıydın
Buda çok güzel bir koku ya armani kadın kokularını çok kadınsı erkek kokularınıda tam erkeksi yapıyor.. Ben seviyorum armaniyi genel olarakBakmıştım kuzucum fena değildi hafif çiçeksi geldi bana ama ben orjinalini bilmiyorum kıyas yapamıyorm o yüzden benzemiş mi diye
Evet çiçeksi öyle bayık bi tatlılığı yok kremsi hoş çiçeksi bir koku çok sevdim ben :)) mesela dior jadore kadar bayık bi çiçeksiliği yok.. Bu koku benim başımı ağrıtıyor dayanamıyorum bu kokuyaSiyah frenk üzümü var içinde daha tatlımsı olması gerekir ama bana çiçeksi geldi
Bir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine deBuda çok güzel bir koku ya armani kadın kokularını çok kadınsı erkek kokularınıda tam erkeksi yapıyor.. Ben seviyorum armaniyi genel olarakbelki sende seversin demiştim çiçeksi evet çok hoş bir koku çokda kalıcı bi ben bakamadım dp versiyonuna orjinali enfes bişiy
jadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pekEvet çiçeksi öyle bayık bi tatlılığı yok kremsi hoş çiçeksi bir koku çok sevdim ben :)) mesela dior jadore kadar bayık bi çiçeksiliği yok.. Bu koku benim başımı ağrıtıyor dayanamıyorum bu kokuya
Bazen gerçekten açık parfüm olarak kokladığında buda neymiş böyle diyosunBir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine de
koku kıyafetimde durdukça ağırlaşıyodu ya burnumun direğini sızlatıyodu.. acayip bayık bi çiçek kokusu başımı ağrıttı benim hiiç kullanamadım.. eşim jadore için çok itici bir koku demiştijadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pek
Bende hem seviyorum hem sevmiyorum chloe love ı.Bazen gerçekten açık parfüm olarak kokladığında buda neymiş böyle diyosunbazen de o beğenmediğin kokuyu orijinal kokladığında hayran kalıyosun.. Bana çok oldu böyle gerçekten.. en basitide chloe love açık kokladım ilk başta hiç ama hiç sevmedim sonra orijinal kokladım hatta en küçük boy 30 ml almıştım çokta severek kullandım ama Allahtan küçük boy almışım ya çevremde kimse sevmediydi
Evet evet hem çok sevimli oluyolar boyları hemde çok çabuk bitiyoBende hem seviyorum hem sevmiyorum chloe love ı.iyi ki 30 ml ler var ya
Aynen öyle..Evet evet hem çok sevimli oluyolar boyları hemde çok çabuk bitiyosevilmediği zamanlar elimde kaldı napıcam ben şimdi derdi olmuyo böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?