flowerbomb dp

ay umarım beğenirim bir an önce yarın olsada gidip alsam vallahi heyecan yaptım

Yarın dp'ye gideceğim. Ve flowerbomb ile lolita lift deneyeceğim. Yorumlarımı koklayınca yazarım:)
Tamamdır canım yorumlarını bekliyorum
tamam kuzucum mutlaka yarın akşam inş tekrardan bakıcam.. artık forumdakilerde diyecek bu kızda bak bak bitiremedi parfümlere bir türlüde beğenemedi yeter diye
Yok fıstığım niye desinler Herkes hayatının parfümünü bulmak için arayışa girer yani üstüne sana yardım ederler hatta sen hayatının parfümünü bul biz hertürlü burda sana seçenekler sunarız bal bidonum

kuzucuk ya inşallah sonunda bulurum..

Siyah frenk üzümü var içinde daha tatlımsı olması gerekir ama bana çiçeksi geldi

Bakmıştım kuzucum fena değildi hafif çiçeksi geldi bana ama ben orjinalini bilmiyorum kıyas yapamıyorm o yüzden benzemiş mi diye
Buda çok güzel bir koku ya armani kadın kokularını çok kadınsı erkek kokularınıda tam erkeksi yapıyor.. Ben seviyorum armaniyi genel olarak belki sende seversin demiştim çiçeksi evet çok hoş bir koku çokda kalıcı bi ben bakamadım dp versiyonuna orjinali enfes bişiy

Siyah frenk üzümü var içinde daha tatlımsı olması gerekir ama bana çiçeksi geldi
Evet çiçeksi öyle bayık bi tatlılığı yok kremsi hoş çiçeksi bir koku çok sevdim ben :)) mesela dior jadore kadar bayık bi çiçeksiliği yok.. Bu koku benim başımı ağrıtıyor dayanamıyorum bu kokuya

Bir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine de

jadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pek

Bir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine de
Bazen gerçekten açık parfüm olarak kokladığında buda neymiş böyle diyosun bazen de o beğenmediğin kokuyu orijinal kokladığında hayran kalıyosun.. Bana çok oldu böyle gerçekten.. en basitide chloe love açık kokladım ilk başta hiç ama hiç sevmedim sonra orijinal kokladım hatta en küçük boy 30 ml almıştım çokta severek kullandım ama Allahtan küçük boy almışım ya çevremde kimse sevmediydi

jadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pek
koku kıyafetimde durdukça ağırlaşıyodu ya burnumun direğini sızlatıyodu.. acayip bayık bi çiçek kokusu başımı ağrıttı benim hiiç kullanamadım.. eşim jadore için çok itici bir koku demişti

Bende hem seviyorum hem sevmiyorum chloe love ı.iyi ki 30 ml ler var ya

Kızlar bide üretimi durdurulan cacherel gloria'nın dolumuda d&p de varmış. Bunu deneyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…