olsun ama ne güzel yararlı bilgiler paylaşıyosun minnoşkom ya
AH ne güzel ya bende artık şu duyguyu yaşamak istiyorummmbildiğim kadarını yazıyorum işte fıstığım o değilde ben bu flowerbomba aşık oldum yaa
Peki minnoşkom o zaman bir sıralama yapman gerekse flowerbomb , chanel chance ve burberry the beat arasında?bildiğim kadarını yazıyorum işte fıstığım o değilde ben bu flowerbomba aşık oldum yaa
Ayy ozaman chance derim kesinliklePeki minnoşkom o zaman bir sıralama yapman gerekse flowerbomb , chanel chance ve burberry the beat arasında?
fıstıkkBen alıcam d&p den bi flowerbomb ya
D&p den fındığımm kesinliklee d&pfıstıkk
dp den mı alayım bu parfumu yoksa dp den mıı??
ayy cok heycanlandım ınsallah begenırıım :))D&p den fındığımm kesinliklee d&p
hehe :)) beğenirsin kesin fıstığımayy cok heycanlandım ınsallah begenırıım :))
o zaman 212 yi bargellodan flowerı dp den
bi de ne alcaktım ben unuttum bısey daha vardı sankı
vayy o zaman baya bir beğenmişsin flowerbombuFlowerbomb the beatin tahtını sallıycak gibi görünüyo
aa evet armanıı ama code olanındann :)hehe :)) beğenirsin kesin fıstığım
212 sexy bargellodan,
Flowerbomb d&p den,
bideee armaniye bakıcaktın dimiiSi ye mi mania ya mı yoksa code muydu onu tam hatırlayamadım ama
Evet masumum yavayy o zaman baya bir beğenmişsin flowerbombu
canımm ya ne güzelEvet masumum yaşimdi flowerbomb ı kokluyorum bide ardından the beati.. flowerbomb çok sevimli tatlı geliyor bana the beat de anlamadığım bişekilde ekşi niye çözemedim ama yaa :))) sıralama yapmam gerekirse masumum..
1. Chanel Chance bu parfümün benim için yeri ayrı eşim çok seviyor bende öyle birde eşimle ilk buluşmamızda bu parfümü sıkmıştım düğünümdede bana eşlik etti tabiki yani en özel anlarımda chance sıktım hep bana güzel anıları hatırlattığından vazgeçemiyorum..
2. Viktor & Rolf Flowerbomb : Bu parfümü ben 2010 senesinde ilk türkiyeye satışı olduğu zamanlarda sevil parfümerinde deli gibi gidip sıkardım bileğime çok pahalıydı ozamanlar sadece 50 ml 350 tlydi ilk bargelloda patladı bu parfüm alıp deli gibi kullanmıştım.. ama garipki orjinalden farklı kokuyodu.. Parfümevi sitesi var ordanda aldım orasıda çok ağır kokuyodu istediğim softluk yoktu.. Hep diyodum ama d&p flowerbomb yapsın daimi alıcağım tek parfüm olur diye.. sonra dp den duyduk denedik bildiğin gibi.. vee sonucu sende biliyosun
The beat listeme eklemelimiyim bilemiyorum eşime dün akşam koklattım flowerbomb daha iyi the beat den dedi.. benim için onun koku zevkide önemli tabiiama eşim chance'ı daha çok beğeniyor.. Tüm bunları bir kenara bırakıpta hayatımda tek parfüm kullanıcak olsam bu kesinlikle chance olur ama
Dimi bal bidonumcanımm ya ne güzelo zaman chanel chance özel olmakta çok haklı senin için. Hakikaten eşinin beğenmesi çok önemli aynı şekilde benim içinde erkek arkadaşımın beğenmesi çok önemli ben çok önceden chanel chanc e bakmıştım d&p den kullanmadım ağır bulmuştum birdaha da bakmamıştım tekrardan onu da değerlendirmekte fayda var kaldı ki orjinali pahalı olan bir parfüm mecburen açık bakıcam.. Flowerbomb la böyle bir mazin olduğunu bilmiyodum senin için çok sevindim ben de bu defa sıktırıcam parfümden koluma. İnanki çok beğendiğim bir parfüm olsun istiyorum bende yani bu şansı yakalarsam uzun süre başka kokulara bakmaya gerek duymam tek olsun tam olsun diyorum
tamam kuzucum mutlaka yarın akşam inş tekrardan bakıcam.. artık forumdakilerde diyecek bu kızda bak bak bitiremedi parfümlere bir türlüde beğenemedi yeter diyeDimi bal bidonumChancel chance hiç ağır değil kuzum fresh bir koku çiçeksi odunsu şipre bir kokudur.. chanel chance ı parfumerist diye bir blogda öyle güzel anlatmış ki herkimse.. vaktin varsa bi oku derim fıstığım
canım liftin kokusunu beğeniyosan eğer d&p dekini kesinlikle beğeneceğini düşünüyorum o kadarda kalıcı ki özellikle kıyafetlerde inanamazsınYarın dp'ye gideceğim. Ve flowerbomb ile lolita lift deneyeceğim. Yorumlarımı koklayınca yazarım:)
Canım aslında ben bugün trendyoldan lolita l sipariş verecektim ama stokta kalmamış. Lolita lift ona benziyor diyorlar o yüzden bende onu denemeye karar verdim. Şekerli kurabiye gibi olan kokulara bayılırım. Lift de sanırım tam öyleymiş. Dpnin fiyatlarını biliyormmusun?canım liftin kokusunu beğeniyosan eğer d&p dekini kesinlikle beğeneceğini düşünüyorum o kadarda kalıcı ki özellikle kıyafetlerde inanamazsın
en son envy me almıştım ben ama 1 yıl oldu 16 liraydı 50 ml lik fiyatı. Bence doğru karar vermişsin bu kokuyu d&p den gönül rahatlığıyla alabilirsin kurabiyemsi vanilyalı bir koku alkol kokusu da yoktu hiç inanılmaz kalıcıydı lifti 3 sene önce falan kullanmıştım arkadaşımdan beğenerek almıştım çokta memnundum kullandığım dönemdeCanım aslında ben bugün trendyoldan lolita l sipariş verecektim ama stokta kalmamış. Lolita lift ona benziyor diyorlar o yüzden bende onu denemeye karar verdim. Şekerli kurabiye gibi olan kokulara bayılırım. Lift de sanırım tam öyleymiş. Dpnin fiyatlarını biliyormmusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?