• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

en son envy me almıştım ben ama 1 yıl oldu 16 liraydı 50 ml lik fiyatı. Bence doğru karar vermişsin bu kokuyu d&p den gönül rahatlığıyla alabilirsin kurabiyemsi vanilyalı bir koku alkol kokusu da yoktu hiç inanılmaz kalıcıydı lifti 3 sene önce falan kullanmıştım arkadaşımdan beğenerek almıştım çokta memnundum kullandığım dönemde:KK68:
ay umarım beğenirim bir an önce yarın olsada gidip alsam vallahi heyecan yaptım
:KK48:

Yarın dp'ye gideceğim. Ve flowerbomb ile lolita lift deneyeceğim. Yorumlarımı koklayınca yazarım:)
Tamamdır canım yorumlarını bekliyorum :KK19:
tamam kuzucum mutlaka yarın akşam inş tekrardan bakıcam.. artık forumdakilerde diyecek bu kızda bak bak bitiremedi parfümlere bir türlüde beğenemedi yeter diye:-)
Yok fıstığım niye desinler :KK15: Herkes hayatının parfümünü bulmak için arayışa girer yani üstüne sana yardım ederler hatta :KK19:sen hayatının parfümünü bul biz hertürlü burda sana seçenekler sunarız bal bidonum:KK19:

Tamamdır canım yorumlarını bekliyorum :KK19:

Yok fıstığım niye desinler :KK15: Herkes hayatının parfümünü bulmak için arayışa girer yani üstüne sana yardım ederler hatta :KK19:sen hayatının parfümünü bul biz hertürlü burda sana seçenekler sunarız bal bidonum:KK19:
kuzucuk ya :KK15:inşallah sonunda bulurum..:KK49:

Siyah frenk üzümü var içinde daha tatlımsı olması gerekir ama bana çiçeksi geldi:110:

Bakmıştım kuzucum fena değildi hafif çiçeksi geldi bana ama ben orjinalini bilmiyorum kıyas yapamıyorm o yüzden benzemiş mi diye:110:
Buda çok güzel bir koku ya armani kadın kokularını çok kadınsı erkek kokularınıda tam erkeksi yapıyor.. Ben seviyorum armaniyi genel olarak :KK19: belki sende seversin demiştim çiçeksi evet çok hoş bir koku çokda kalıcı bi ben bakamadım dp versiyonuna orjinali enfes bişiy :KK15:

Siyah frenk üzümü var içinde daha tatlımsı olması gerekir ama bana çiçeksi geldi:110:
Evet çiçeksi öyle bayık bi tatlılığı yok kremsi hoş çiçeksi bir koku çok sevdim ben :)) mesela dior jadore kadar bayık bi çiçeksiliği yok.. Bu koku benim başımı ağrıtıyor dayanamıyorum bu kokuya:KK12:

Buda çok güzel bir koku ya armani kadın kokularını çok kadınsı erkek kokularınıda tam erkeksi yapıyor.. Ben seviyorum armaniyi genel olarak :KK19: belki sende seversin demiştim çiçeksi evet çok hoş bir koku çokda kalıcı bi ben bakamadım dp versiyonuna orjinali enfes bişiy :KK15:
Bir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine de:KK15:

Evet çiçeksi öyle bayık bi tatlılığı yok kremsi hoş çiçeksi bir koku çok sevdim ben :)) mesela dior jadore kadar bayık bi çiçeksiliği yok.. Bu koku benim başımı ağrıtıyor dayanamıyorum bu kokuya:KK12:
jadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pek:oops:

Bir türlü kısmet olmadı bakmak istediğimde de tester boştu keşke sen bakabilseydin daha sağlıklı yorum yapabilirdin ama vayy çok güzelmiş diyemedim yine de:KK15:
Bazen gerçekten açık parfüm olarak kokladığında buda neymiş böyle diyosun :( bazen de o beğenmediğin kokuyu orijinal kokladığında hayran kalıyosun.. Bana çok oldu böyle gerçekten.. en basitide chloe love açık kokladım ilk başta hiç ama hiç sevmedim :KK12:sonra orijinal kokladım hatta en küçük boy 30 ml almıştım çokta severek kullandım ama Allahtan küçük boy almışım ya çevremde kimse sevmediydi :KK53:

jadore sorma hakikaten çiçek bahçesi bende sevmiyorum pek:oops:
koku kıyafetimde durdukça ağırlaşıyodu ya burnumun direğini sızlatıyodu.. acayip bayık bi çiçek kokusu başımı ağrıttı benim hiiç kullanamadım.. eşim jadore için çok itici bir koku demişti :KK45:

Bazen gerçekten açık parfüm olarak kokladığında buda neymiş böyle diyosun :KK43: bazen de o beğenmediğin kokuyu orijinal kokladığında hayran kalıyosun.. Bana çok oldu böyle gerçekten.. en basitide chloe love açık kokladım ilk başta hiç ama hiç sevmedim :KK12:sonra orijinal kokladım hatta en küçük boy 30 ml almıştım çokta severek kullandım ama Allahtan küçük boy almışım ya çevremde kimse sevmediydi :KK53:
Bende hem seviyorum hem sevmiyorum chloe love ı.:oops:iyi ki 30 ml ler var ya:KK19:

Kızlar bide üretimi durdurulan cacherel gloria'nın dolumuda d&p de varmış. Bunu deneyen oldu mu?

Back