Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum çok sevindim almana güle güle bayıla bayıla kullan ağır değil o zaman dimi la vie est belle ?Kıslar aldım fowerbomb ımı
MasumCa bal bidonum la vie est belleye baktım bileğimde şuan kokusu çook tatlı balım yaa vanilyalı meyveli gibi böyle hoşuma gitti kuzum flowerbombla hiiç benzemiyorlar bence ikisi çok ayrı bir koku mutlaka bak bal bidonum Armani Si ye bakamadım kalmamış testeri boş dedi kapış kapış gitmiş uğrıycam yakın bir zamanda yine si ye bakmak için.. Kıslar benden önce bakarsanız sizde yazın he..
Ayy kesin bayılırım ben bu gidişle kendimi koklayıp duruyorum deli gibi çok ta ağır değil magnetism kadar yanık kokmuyor ama en az onun kadar karamelimsi bir koku fazla ağır gelmedi bana kuzumkuzucum çok sevindim almana güle güle bayıla bayıla kullan ağır değil o zaman dimi la vie est belle ?
Anladım canımm flowerbomb un kodu ne kuzucum?Ayy kesin bayılırım ben bu gidişle kendimi koklayıp duruyorum deli gibi çok ta ağır değil magnetism kadar yanık kokmuyor ama en az onun kadar karamelimsi bir koku fazla ağır gelmedi bana kuzum
Flowerbomb ımın kodu V1 fıstığımAnladım canımm flowerbomb un kodu ne kuzucum?
Tamamdırr çok teşekkür ederimmm..Flowerbomb ımın kodu V1 fıstığım
Nedemek balım missler gibi kokalım hepbirlikteTamamdırr çok teşekkür ederimmm..
Fıstığım çok şaşırdım flowerbombı beğenmemene ben hiçte alkol kokusu almıyorum çok soft tatlı çiçeksi sevimli bir koku çook beğendim şuanda kullanıyorum da şimdiden çevremden olumlu tepkiler aldım o roll on tester lar değilde kadın bana direk parfümü sıkmıştı pazar günü öyle denemiştim ben flowerbombu :))la vie est belle evet roll on tester olarak baktım bende aslında ağır bir koku daha tatlı karamelimsi çiçeksi bir yanı pek yok bu parfümün sevmiyceğini tahmin etmiştim :)) armani siye bakabildin mii aayy bende bakıcam bu kokuya orijinali çook güzel bu parfümün birde aşırı kalıcıydı sephoraya gelmeden daha kokusunu alıyordum koskoca mağazaya sinmiş kokusu çok beğenmiştim acaba dp versiyonu nasıl olmuş.. :))Bende sonunda bakabildim kokulara.. Kitap alıcaktım o bahaneyle de bakmış oldum.. Önce d&p ye uğradım armani si la vie est belle ve flowerbomb a baktım sadece.. Armani si diyorum işte sonra la vie est belle ye bakıcam diyorum çocuk gülüyor neden gülüyomuş çünkü aynı kokularmış hepsi de. çok bilmiş :) ben kesinlikle flowerbomb u beğenemedim Nur4y cımaynı şekilde la vie est belleyi de. Aşırı bir alkol kokusu aldım bilmiyorum testerlar da mı bir sorun vardı acaba sadece alkol kokusu aldım bir de şu roll on tarzı testerları hiç sevmiyorum armani si diğerlerine nazaran daha iyi di sanki orijinalini net olarak bilmiyorum bu yüzden bu açıdan yorum yapamıcam ama hafif çiçek kokulu fena değildi işte. Böyle
durdukça ağırlaşıyor bu koku yaa aşırı tatlı geldi bana.. soft bir koku değil la vie est belle..Size ağır gelmedi mi la vie est belle durdukca koku değişiyor o agir koku kayboluyor ama ilk basta burnuma gelen koku midemi bulandirdi basimi agritti halbuki ben ağır parfümleri severim ama bu bi değişik geldi bana ilk notaları
orijinalini bilmediğim için d&p versiyonu benziyomu diye yorum yapamıyorum :) tatlım çalışanlara da bişey denilmiyor ki yani o elektriği alamıyorum bu yüzden demedm hiç parfümden sıkarmısınız diye neyse du bakalım yarın akşam da arkadaşımla çıkabilirim dışarı o zaman tekrar bakarım flowerbomba.. bu arada burberry classic en güzel hangisinde bir fikrin var mı? bir de David walker diye bir parfümcü var kuzucuk bunu hiç denedin mi?Fıstığım çok şaşırdım flowerbombı beğenmemene ben hiçte alkol kokusu almıyorum çok soft tatlı çiçeksi sevimli bir koku çook beğendim şuanda kullanıyorum da şimdiden çevremden olumlu tepkiler aldım o roll on tester lar değilde kadın bana direk parfümü sıkmıştı pazar günü öyle denemiştim ben flowerbombu :))la vie est belle evet roll on tester olarak baktım bende aslında ağır bir koku daha tatlı karamelimsi çiçeksi bir yanı pek yok bu parfümün sevmiyceğini tahmin etmiştim :)) armani siye bakabildin mii aayy bende bakıcam bu kokuya orijinali çook güzel bu parfümün birde aşırı kalıcıydı sephoraya gelmeden daha kokusunu alıyordum koskoca mağazaya sinmiş kokusu çok beğenmiştim acaba dp versiyonu nasıl olmuş.. :))
Masumum David walker benim bulunduğum semtte yokki orda çok güzel diyolar burberry classic için ama hiç deneme fırsatım olmadı.. ben orjinale benzerlik olarak d&p yi daha başarılı buluyorum.. ama bargelloyuda seviyorum.. kokuları daha belirgin oluyor kendini gösteriyor.. sen bir dene bak kuzumm hem dp den hemde bargellodan sık kokla hemen karar verme durdukça hangisi güzelleşiyor bir bak.. ondan sonra karar verirsin..orijinalini bilmediğim için d&p versiyonu benziyomu diye yorum yapamıyorum :) tatlım çalışanlara da bişey denilmiyor ki yani o elektriği alamıyorum bu yüzden demedm hiç parfümden sıkarmısınız diye neyse du bakalım yarın akşam da arkadaşımla çıkabilirim dışarı o zaman tekrar bakarım flowerbomba.. bu arada burberry classic en güzel hangisinde bir fikrin var mı? bir de David walker diye bir parfümcü var kuzucuk bunu hiç denedin mi?
bargello da hiç benim gittiğim yerlerde yok kuzucukMasumum David walker benim bulunduğum semtte yokki orda çok güzel diyolar burberry classic için ama hiç deneme fırsatım olmadı.. ben orjinale benzerlik olarak d&p yi daha başarılı buluyorum.. ama bargelloyuda seviyorum.. kokuları daha belirgin oluyor kendini gösteriyor.. sen bir dene bak kuzumm hem dp den hemde bargellodan sık kokla hemen karar verme durdukça hangisi güzelleşiyor bir bak.. ondan sonra karar verirsin..
bargello da hiç benim gittiğim yerlerde yok kuzucuk
ayy bargello daha yeni yeni gelişiyor bal bidonum yakında gelir benimde bulunduğum yerde d&p şubesi var 2 tane hemde.. bargelloda ortalarına açıldı daha yeni kadıköye giderdim bargellodan parfüm almak için.. ama d&p eskiden beridir hep aynı kalitede.. hiç bozmadı bence kendini.. birde isim yaptı tabii d&p eskilerin de bildiği yıllardır hiç değişmeyen tek açık parfümcü benim gözümde.. bargello önceden raphellaydı dimi sonra isim değiştirdi bargello oldu.. Tamam ürün yelpazeleri çok geniş.. ne ararsan var evet gösteriş olarak ta daha iyi.. ama gel gör ki koku kalitesi olarak gönlüm hep d&p ye kayıyordaha bargellolar lorisler eyfeller yokken d&p vardı çünkü eski köklü bir marka olduğundan d&p ye daha çok güveniyorum benDavid Walker bakırköyde var. Ve karşısında d&p de var ama bargello yooook
Evet haklısın ilk d&p ile tanıştık açık parfümle. Ama bence mağazalarına ambalajlamaya ve de çalışanlarına biraz daha özense çok daha güzel olacakayy bargello daha yeni yeni gelişiyor bal bidonum yakında gelir benimde bulunduğum yerde d&p şubesi var 2 tane hemde.. bargelloda ortalarına açıldı daha yeni kadıköye giderdim bargellodan parfüm almak için.. ama d&p eskiden beridir hep aynı kalitede.. hiç bozmadı bence kendini.. birde isim yaptı tabii d&p eskilerin de bildiği yıllardır hiç değişmeyen tek açık parfümcü benim gözümde.. bargello önceden raphellaydı dimi sonra isim değiştirdi bargello oldu.. Tamam ürün yelpazeleri çok geniş.. ne ararsan var evet gösteriş olarak ta daha iyi.. ama gel gör ki koku kalitesi olarak gönlüm hep d&p ye kayıyordaha bargellolar lorisler eyfeller yokken d&p vardı çünkü eski köklü bir marka olduğundan d&p ye daha çok güveniyorum ben
:))) Ya ben şanslıyımda bu konuda sanırım d&p çalışanlarından yana pek bi problemim olmadı benim şimdiye dek.. gayet ilgililer parfümlerinde ne bir bozukluk ne bir yanlışlık yaşamadım hiç.. bargelloda çok yaşamışımdır ama.. bir aldığım parfümü ikinci kez aldığımda aynı kokmadığını ekşidiğini vs. çok gördüm.. fiyat olarakta pahalıdır mesela d&p kullandıkları esansları daha kaliteli geliyor bana.. Benim bir arkadaşım vardı çook önceleri d&p de çalışıyordu.. o dönemlerde sürekli denetimler oluyormuş açık parfüm mağazalarında.. seminerlere gidiyorlardı anlatıp dururdu bana.. labaratuarlarınıda gezdiklerini söylemişti.. esansları fransadan ithal ediliyormuş.. birçok parfümcü esanslarını fransadan ithal ettiğini söylüyor ama doğru olup olmadığını bilmiyorum.. d&p de bi yakınımın çalıştığını ve onun gördüğünü bildiğim için buna inanıyorum.. bargellonunda esanslarını kendisinin yaptığını bursada fabrikaları türk malı olduğunu duydum nekadar doğru bilmiyorum.. Türkiyede üretilmesi aslında güzel bişey daha güvenli türk malı diye destek bile çıkıyorum aslında.. ama yinede bargello parfümleri bana kolonyamsı geliyor çok kalıcı olmuyor bende.. öte yandan d&p parfümleri nası desem parfüm gibi geliyor bana.. tam bi destan yazdım yaaşu parfüm meselesi olduğunda çenem bi açıldımı durmazEvet haklısın ilk d&p ile tanıştık açık parfümle. Ama bence mağazalarına ambalajlamaya ve de çalışanlarına biraz daha özense çok daha güzel olacak
olsun ama ne güzel yararlı bilgiler paylaşıyosun minnoşkom ya:))) Ya ben şanslıyımda bu konuda sanırım d&p çalışanlarından yana pek bi problemim olmadı benim şimdiye dek.. gayet ilgililer parfümlerinde ne bir bozukluk ne bir yanlışlık yaşamadım hiç.. bargelloda çok yaşamışımdır ama.. bir aldığım parfümü ikinci kez aldığımda aynı kokmadığını ekşidiğini vs. çok gördüm.. fiyat olarakta pahalıdır mesela d&p kullandıkları esansları daha kaliteli geliyor bana.. Benim bir arkadaşım vardı çook önceleri d&p de çalışıyordu.. o dönemlerde sürekli denetimler oluyormuş açık parfüm mağazalarında.. seminerlere gidiyorlardı anlatıp dururdu bana.. labaratuarlarınıda gezdiklerini söylemişti.. esansları fransadan ithal ediliyormuş.. birçok parfümcü esanslarını fransadan ithal ettiğini söylüyor ama doğru olup olmadığını bilmiyorum.. d&p de bi yakınımın çalıştığını ve onun gördüğünü bildiğim için buna inanıyorum.. bargellonunda esanslarını kendisinin yaptığını bursada fabrikaları türk malı olduğunu duydum nekadar doğru bilmiyorum.. Türkiyede üretilmesi aslında güzel bişey daha güvenli türk malı diye destek bile çıkıyorum aslında.. ama yinede bargello parfümleri bana kolonyamsı geliyor çok kalıcı olmuyor bende.. öte yandan d&p parfümleri nası desem parfüm gibi geliyor bana.. tam bi destan yazdım yaaşu parfüm meselesi olduğunda çenem bi açıldımı durmaz