flowerbomb dp

Dene bakalım bitanem nasıl bulacağını merak ettim..

dpden coco madamoiselle alan bir yakınımız kendısı sarışın yürüdüğü zaman yollarda kalıyor kokusu donup bakıyoruz falan neyse sen de al cok guzel dedı aldım ama bana bi baş ağrısı yaptı ustelık yumuşak ta kokmuyor
ınsanlar acaba kokuyu guzel diye değil de kalıcı yayılıyor dıye mı sevıyor
sanırım rose the one tarzı yumusak bır koku bulmam lazım şöyle feminen sofistik

Coco mademoiselle evet ağırdır aslında fıstığım
Yumuşak değil de kadınsı keskin sert bi mizacı vardır :)
Ben o yüzden Chance'ın ablası diyorum Coco Mademoiselle'e

Coco mademoiselle evet ağırdır aslında fıstığım
Yumuşak değil de kadınsı keskin sert bi mizacı vardır :)
Ben o yüzden Chance'ın ablası diyorum Coco Mademoiselle'e

evet kuzum en azından daha tatlı bır koklu,
yok ben bu sene koku begenemıcem bıldıgım tum kokulardan sogudum =)
eskıden wish hastasıydım sımdı o da sıradan gıbı gelıyor ama bulucam buna benzer yumusak bır koku

Lissam yine en iyileri
Rose the one
Chanel Chance
Burberry classic
Şaşmamak gerek

Orijinaline benziyor mu sence dpde?
Ben u1 açık parfümden coco m kullanmıştım.
Bir gün arkadaşın evine gittiğimde kullandım. Sonra dışarı çıktık turlamaya.
O esnada eve başkaları gelmiş ben dışardayken. Koku eve sinmiş resmen. Ne kadar güzel diye bir sürü güzel laf duydum. Misler gibiydi. Ama dpdeki nasıl bilmiyorum. Çok sevdiğim bir koku. U1 parfümü yok ki hiçbir yerde. Olsa ordan alırdım. =((

Ben zen'i çok severim ama chance'ı sevmiyorum mesela. =) benziyorlar birbirlerine o ayrı.

Kuzum klasiklerden şaşma bence :))
Gucci Envy Me
Organza
bunlar senin kokuların bitanem
Lissam yine en iyileri
Rose the one
Chanel Chance
Burberry classic
Şaşmamak gerek
Aynen fıstığım en iyileri bunlar şaşmamak gerek
Ben zen'i çok severim ama chance'ı sevmiyorum mesela. =) benziyorlar birbirlerine o ayrı.
Valla canım Zen bana sert geliyor Chance gibi yumuşak değil malesef
Bence uzaktan yakından hiç bi alakaları yok evet zende maskulen bir koku ama sert pembe biber yok Zen'de..
Chance da ki pembe biber kokuyu yumuşatıyor
Sadece sıktıktan ilk andaki koku benziyor Chance oturdukça bambaşka bişeye dönüşüyor yumuşak tatlımsı kremsi bişey oluyor..
Zen'se sertleşiyor gittikçe yoğunlaşan ve ağırlaşan bir koku oluyor..
Valla ben Chance'ımı çok seviyorum
Bu kokudan başka bir kokuyu kaldıramıyorum çabuk sıkılıyorum..

Son düzenleme:
Chance 'ı sevmeyen bir kişi gördüm sonunda

Sen de mi beğenmiyorsun ? =)
Chance kötü bir koku değil ama çok çok fazla kullanılan bir koku. Özellikle de yazın burnuma çarpınca kokudan tiksiniyorum resmen. =S değişik hisler içindeyim bu parfüme karşı.

Zevk işte. Benim favorim ve orijinalinin dışında kullanmayacağım kokum jasmin noir. Aşığım kokusuna. Ama annem bu kokuyu alınca iğrenç, yanımdan uzaklaş diyor. =D çok rahatsız oluyor. İçinde yasemin ve gardenya olan her parfümden nefret ediyor. Uç noktalarda zıtlıklar var zevklerde.

Hayır canım tam tersi chance 'ı çok seviyorum. Bence efsane parfümlerin başında gelir..
Şu zamana kadar chance'ı sevmiyorum diyene hiç rastlamadım..bir tane chance sevmiyorum diyen biri olsun artık diyordum. Sen oldun :))

Bende jasmin noire bayılıyorum ve annem sıktığımda bu ne ya iğrenç hangi parfüm bu demişti

Hehe Jasmin noir e bende bayılırım
Ama annemin yanında hiç sıkmadığım için benim annemin bi yorumu yok bu parfüme
Benim eşim sevmedi jasmin noiri beğenmedi hacı yağı gibi dedi

canım ben coco madam orgınalını hıc koklamadım kı,,benım tukettıgım yıllar once chanel chance ıle coco chanelın orgınalıydı
cocoyu da sırf kalıcı dıye sıkardık kuzenımle ama coco madamoıselle orgınalını bılmıyorum
bızım bır muzık ogretmenımız aynı zamanda arkadasımız aksam derse geldıgınde tum korıdor coco madam kokuyor
bız sorunca da dpden aldım dedı oyle kalıcılık yok yanı onun tenı bembeyaz ondan mı acaba dıcem de dpdekı hakkında dıyebılecegım tek sey baya kalıcı olması

ben de onun gazına geldım aldım aslında ben vanılyalı miskli kokular sevdıgım ıcın bana gore bıraz sert geldı valentıno tarzında buldum ama cevremdekıler mıss gıbı yasemın kokuyosun falan dıyorlar kotu bulmamıslar
ben de sırf kalıcı dıye bu bahar aylarında kullanıp tuketeyım dıyorum =)))
istersen bir dene begenırsın belkı sen de coco madam sevıyorsan :)

Lissam yine en iyileri
Rose the one
Chanel Chance
Burberry classic
Şaşmamak gerek

evet sanırım balım, rose the one bı sure aramızı açmıştım ama sanırım lokum kokusu dıye aradıgım tek olay bu kokuda mevcut
belkı bunun azıcık daha karamellisini bulursam ona kardeş yaparım
o zaman coco yu falan satabılırım
zaten sırf kalıcı dıye begenı topluyor dıye kullanıcam herkes gıbı maalesef =))

nuraycım organza da bıraz orta yaş gibi ya wish bile ondan genç bir koku nıhayetınde fıstıgım =))

Organza çok kadınsı
..

Organza çok kadınsı
..

sever mısın ? dpdekını guzel yapmıslar ama uzerımdekı chloe ıle yarıstı resmen..eldivenlerımde kalmıs haftalardır
almadım ama kafamı karıstıran cok koku durumu var bu ara

mesela acaba erkeklerın begendıgı mı sıkılmalı kendı begendıgımız mı
arada o kadar fark oluyor kı

40lı yaşlarımda kullanilirim :))
Olgun kadın kokusu bitanem. Senin de dediğin gibi.. Ama kötü kesinlikle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…