Dene bakalım bitanem nasıl bulacağını merak ettim..valla kuzumm ben rush ın kokusundan tiksindiğimden rush 2 de onun hafif versiyonudur heralde diye hiç denemedim bile kokuyu sevmiyorum ki hafif olsa yada ağır olsa ne yazar dedim bakmadım yani :)) ama bakıcamGrey_ ciğim için
zeni bence chance kullanan çok buda chance ayarında nasılsa chance kadar kimsede kullanmıyor diyipte alıyorlardır bence balımEvet kuzum dediğin gibi bnde pek haz almıyorum ama seveni de çok
tmm kuşumDene bakalım bitanem nasıl bulacağını merak ettim..
Coco mademoiselle evet ağırdır aslında fıstığımdpden coco madamoiselle alan bir yakınımız kendısı sarışın yürüdüğü zaman yollarda kalıyor kokusu donup bakıyoruz falan neyse sen de al cok guzel dedı aldım ama bana bi baş ağrısı yaptı ustelık yumuşak ta kokmuyor
ınsanlar acaba kokuyu guzel diye değil de kalıcı yayılıyor dıye mı sevıyor
sanırım rose the one tarzı yumusak bır koku bulmam lazım şöyle feminen sofistik
Coco mademoiselle evet ağırdır aslında fıstığım
Yumuşak değil de kadınsı keskin sert bi mizacı vardır :)
Ben o yüzden Chance'ın ablası diyorum Coco Mademoiselle'e
Lissam yine en iyilerievet kuzum en azından daha tatlı bır koklu,
yok ben bu sene koku begenemıcem bıldıgım tum kokulardan sogudum =)
eskıden wish hastasıydım sımdı o da sıradan gıbı gelıyor ama bulucam buna benzer yumusak bır koku
dpden coco madamoiselle alan bir yakınımız kendısı sarışın yürüdüğü zaman yollarda kalıyor kokusu donup bakıyoruz falan neyse sen de al cok guzel dedı aldım ama bana bi baş ağrısı yaptı ustelık yumuşak ta kokmuyor
ınsanlar acaba kokuyu guzel diye değil de kalıcı yayılıyor dıye mı sevıyor
sanırım rose the one tarzı yumusak bır koku bulmam lazım şöyle feminen sofistik
balımm yaa shiseido zen in kokusuna chance ayarında dendiğini bende duymuştum chance ı seven bunuda sever demişlerdi evet ama ben zeni çok keskin buldum ya genzimi yakıyo ve nedense chance dan daha çok erkeksi bir koku yani sevemedim ben chance bana daha yumuşak geliyor valla
Kuzum klasiklerden şaşma bence :))evet kuzum en azından daha tatlı bır koklu,
yok ben bu sene koku begenemıcem bıldıgım tum kokulardan sogudum =)
eskıden wish hastasıydım sımdı o da sıradan gıbı gelıyor ama bulucam buna benzer yumusak bır koku
Aynen fıstığım en iyileri bunlar şaşmamak gerekLissam yine en iyileri
Rose the one
Chanel Chance
Burberry classic
Şaşmamak gerek
Valla canım Zen bana sert geliyor Chance gibi yumuşak değil malesefBen zen'i çok severim ama chance'ı sevmiyorum mesela. =) benziyorlar birbirlerine o ayrı.
Chance 'ı sevmeyen bir kişi gördüm sonundaBen zen'i çok severim ama chance'ı sevmiyorum mesela. =) benziyorlar birbirlerine o ayrı.
Chance 'ı sevmeyen bir kişi gördüm sonunda
Hayır canım tam tersi chance 'ı çok seviyorum. Bence efsane parfümlerin başında gelir..Sen de mi beğenmiyorsun ? =)
Chance kötü bir koku değil ama çok çok fazla kullanılan bir koku. Özellikle de yazın burnuma çarpınca kokudan tiksiniyorum resmen. =S değişik hisler içindeyim bu parfüme karşı.
Zevk işte. Benim favorim ve orijinalinin dışında kullanmayacağım kokum jasmin noir. Aşığım kokusuna. Ama annem bu kokuyu alınca iğrenç, yanımdan uzaklaş diyor. =D çok rahatsız oluyor. İçinde yasemin ve gardenya olan her parfümden nefret ediyor. Uç noktalarda zıtlıklar var zevklerde.
Bende jasmin noire bayılıyorum ve annem sıktığımda bu ne ya iğrenç hangi parfüm bu demiştiSen de mi beğenmiyorsun ? =)
Chance kötü bir koku değil ama çok çok fazla kullanılan bir koku. Özellikle de yazın burnuma çarpınca kokudan tiksiniyorum resmen. =S değişik hisler içindeyim bu parfüme karşı.
Zevk işte. Benim favorim ve orijinalinin dışında kullanmayacağım kokum jasmin noir. Aşığım kokusuna. Ama annem bu kokuyu alınca iğrenç, yanımdan uzaklaş diyor. =D çok rahatsız oluyor. İçinde yasemin ve gardenya olan her parfümden nefret ediyor. Uç noktalarda zıtlıklar var zevklerde.
Orijinaline benziyor mu sence dpde?
Ben u1 açık parfümden coco m kullanmıştım.
Bir gün arkadaşın evine gittiğimde kullandım. Sonra dışarı çıktık turlamaya.
O esnada eve başkaları gelmiş ben dışardayken. Koku eve sinmiş resmen. Ne kadar güzel diye bir sürü güzel laf duydum. Misler gibiydi. Ama dpdeki nasıl bilmiyorum. Çok sevdiğim bir koku. U1 parfümü yok ki hiçbir yerde. Olsa ordan alırdım. =((
Lissam yine en iyileri
Rose the one
Chanel Chance
Burberry classic
Şaşmamak gerek
Organza çok kadınsıevet sanırım balım, rose the one bı sure aramızı açmıştım ama sanırım lokum kokusu dıye aradıgım tek olay bu kokuda mevcut
belkı bunun azıcık daha karamellisini bulursam ona kardeş yaparım
o zaman coco yu falan satabılırım
zaten sırf kalıcı dıye begenı topluyor dıye kullanıcam herkes gıbı maalesef =))
nuraycım organza da bıraz orta yaş gibi ya wish bile ondan genç bir koku nıhayetınde fıstıgım =))
Organza çok kadınsı..
40lı yaşlarımda kullanilirim :))sever mısın ? dpdekını guzel yapmıslar ama uzerımdekı chloe ıle yarıstı resmen..eldivenlerımde kalmıs haftalardır
almadım ama kafamı karıstıran cok koku durumu var bu ara
mesela acaba erkeklerın begendıgı mı sıkılmalı kendı begendıgımız mı
arada o kadar fark oluyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?