- 24 Şubat 2023
- 19
- 5
- 16
- 22
- Konu Sahibi merimeri0202_
Merhaba 22 yaşındayım ve öncesinde geçmişimde sağlıklı ilişkiler kuramadım. Son 1 senedir birilerine karşı bağlanma korkusu yaşıyorum. Şuan konuştuğum bir çocuk var ilgisinden memnunum ilk başlarda çok eğleniyorduk konuşurken pek takmıyordum fakat zaman geçtikçe en ufak şeylere takılıp huzursuz oluyorum yeme içmeden kesiliyorum. Olmayacak hissine kapılıyorum veya yapamayacakmışım gibi geliyor. Ama güzel şeylerinde olmasını istiyorum. Karşı taraftan kaynaklı mı benden kaynaklı mı böyle huzursuzum bilmiyorum. Her flörtümde aynı sorunu yaşıyorum en ufak şeyde sahiplenmeye başlıyorum örneğin bazen 1 2 saat yazmıyor beni istemiyor olarak düşünüyorum rahat insan olamıyorum bunu nasıl yenebilirim gerçekten artık mutlu olmak istiyorum
Ek olarak birisiyle konuşurken başka birisi olsa nasıl davranırdı çok mu düşünüyorum nasıl davranmam gerekir diye sürekli kıyaslama içine sokuyorum kendimi sürekli birileri beni rahatlatması gerekiyormuş düşüncesindeyim. Endişelerim var. Her şey güzel gidiyor pazartesi günü ilk buluşmamızı gerçekleştiricez ama o çok istekli değilmiş gibi hissediyorum. Düşüncelerimin içinde boğuluyorum. Kusur arıyorum sürekli bir şeylerde hep kanıt arıyorum bana karşı ilgisi olması için. Ve şunu düşünüyorum bana karşı normal mi davranıyor yoksa ben fazlasını mı isteyip düşünüyorum diye. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ek olarak birisiyle konuşurken başka birisi olsa nasıl davranırdı çok mu düşünüyorum nasıl davranmam gerekir diye sürekli kıyaslama içine sokuyorum kendimi sürekli birileri beni rahatlatması gerekiyormuş düşüncesindeyim. Endişelerim var. Her şey güzel gidiyor pazartesi günü ilk buluşmamızı gerçekleştiricez ama o çok istekli değilmiş gibi hissediyorum. Düşüncelerimin içinde boğuluyorum. Kusur arıyorum sürekli bir şeylerde hep kanıt arıyorum bana karşı ilgisi olması için. Ve şunu düşünüyorum bana karşı normal mi davranıyor yoksa ben fazlasını mı isteyip düşünüyorum diye. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Son düzenleme: