Flört müyüz sevgili miyiz yoksa arkadaş mı?

Canım bence bu çocuk bir sürü kızla aynı şeyleri yaşıyordur. Ben bu tip erkekleri bilirim. Direkt sevsen bile icinde öldürmen gereken tiptir bunlar. Bak hatta ne olacağını sana diyim bir süre daha konuşursan soğuk davrancak, bahane üretecek bir ara çünkü senden sıkılmış başkasına dönmüş olacak o ara. Sonra sen üzülürken gelecek bir gün şaşıracaksın sana yazacak. Senle konuşmaya çalışacak. Keşke öpüşmeseymişsin bile. Böyle özel şeyleri bence gerçekten sevdiğin biri olunca yaşamalısın bana göre. Bu çocuk tipi olan kızlarla sırayla konuşuyor. Sadece senle vakit geçirdiğine göre biraz daha gözünde üst sıradasın ama seni sevmiyor. Böyle biriyle vakit geçireceğine gerçekten sevebileceğin ve sevileceğin birini bul. Umarım tavsiyemi dinlersin, ve umarım gerçekten sevdiğin sevildiğin birini bulup mutlu yaşarsın inşallah

Böyle yapıp onu elde etse bile bence huylu huyundan vazgeçmez. Her şey güzel giderken Allah korusun başka birine yazarken yakalar. Bu tip erkeklerden korkulur bence

Ya çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Dediklerinizi yapacağım hem aklımdan hem gönlümden siliyorum onu. Çünkü bunları haketmiyorum. Kimsenin bana böyle davranmasına izin vermemeliyim. Umarım senim için de her şey çok güzel olur

Böyle yapıp onu elde etse bile bence huylu huyundan vazgeçmez. Her şey güzel giderken Allah korusun başka birine yazarken yakalar. Bu tip erkeklerden korkulur bence
Şöyle düşünüyorum değerimi anlaması, beni sevmesi için çok şey yaşadık. Olmayınca olmuyor. Bunun için çabalamayacağım. Seven, isteyen insan her koşulda bunu belli eder. Toksik yapıda bi adam kendisi

İnşallah. İlk başta zor gelebilir zamanla şaşırcaksın bile ben böyle biriyle konuşmuşum buluşmuşum diye. Ama her zorluğun altında bir güzellik var unutma bunu

Dirayetli olmalısın bu tür erkekler genelde kontrolcu ve egoist olduğu için gitmeni kabullenmeyip arada yoklayacaktır. Sen düşmemeye bak. Yeni kararında başarılı olman dileğiyle..

Biz genç kızlar fazla anlam yüklüyoruz hatta yaşça büyük kadınlar bile ama erkek için üç dört kadın daha bulabilecekse cepte görüyor yazan soran veya aşık olan kadını (tabii aşık değilse) şu an size kendini hatırlatıyor kimse hayatına girmezse siz varsınız kendini rahatlatıyor. Erkekler duygusal değil haz odaklı varlıklardır. İstediği yapıldıysa hoşuna gittiyse ve ısrarla yapılmazsa mesela gözleri döner

Hislerinde haklısın. Adı konsa bi sürü tatavayla uğrascak. Hayatına karısma hakkı elde edicen. Şimdi bası ağrımaz. Kafa rahat.
Az buçukta kullanılıyorsun gibi geldi bana
Boşver mutluysan sende onu kullan

Sonradan üzülmek, kendinizi belirsiniz bir ilişkide bulmak istemiyorsanız açık açık konuşun, beklentilerinizi söyleyin, onun ne istediğini sorun. Ona göre karar verin.
Benim için resmi bir ilişki olmasa da olur, arada vakit geçiririz hoşuma gidiyor diyorsanız o şekilde devam edin.

Canım isterse sevgili olayım, gerektiğinde her türlü yakınlaşabileyiö ama adı ilişki olmasın ki sorumluluk almayayım ve canım istediğinde kolayca bay bay diyeleyim o da nedemek bay bay diyemesin istiyor.

İstemiyorum, sana aşik olamiyorum diyorsa davranişlarinin altinda duygu, aşk aramaya hiç gerek yok. Aşik olan insan duramaz söyler bunu zaten emin olun.

Her sevişen aşik demek değil değil. Adamin ihtiyaci oluyor ve sevişebilecegi biri var ve yapiyor bu yani. Kendiniz gibi dusunmeyin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…