Merhaba, uzatarak anlatmak istemiyorum ama içinden çıkamadığım bir şey var. Hayatımda bir insan var en başlarda flört olarak konuştuk çünkü dış görünüş olarak beğendik birbirimizi. Fakat muhabbetimiz fazlasıyla komik, içinde bel altı espriler olan, seviye neredeyse olmayan benim de başta eğlencesine yaptığım bi şekildeydi. Flört durumumuzda bir kaç defa buluştuk. İlk buluşmamızda öpüşme denmeyecek kadar az yakınlaşma oldu. Her şey çok güzeldi sanki yıllardır arkadaş gibiydik. Ondan çekinmiyordum, o da benden. Sonra bana yazmamaya başladı :) Klasiktir böyle oldu. Ben üzerine gittim. Ve bu sırada da başka kızlarla muhabbeti devam ediyordu. Yavşıyordu açıkçası. Ben sorduğumda geçiştiriyor, üstünü kapatıyor, sonra yine yazmıyordu. Bir gün yazdı gene ve aramak istedi konuştuk. Bana, ''sana aşık olamıyorum, seni çok seviyorum çok değer veriyorum ama hayatımda nereye koyacağımı bilmiyorum sen söyle napiyim ben, uzaklaştım senden olmadı bana dersen ki istemiyorum seni bir daha rahatsız etmem ama bende bundan ötesi yok" vs şeyler söyledi. Ben de zaten geçen uzun süreden kaynaklı ve bir şeyleri kafamda bitirdiğimden dolayı "sıkıntı yok ben de sana ölüp bitmiyorum arkadaş kalalım ben de seni seviyorum" dedim. Bundan sonrasında her şey sarpa sardı. 2-3 günde bir yazıyordu, komik gönderi vs atıyordu o şekilde hep iletişimdeydik. Beni özlediğinden vs bahsediyordu. He bu arada ilk buluşmadan sonraki buluşmalarda(kaç kere buluştuk hatırlamıyorum ama fazla) aramızda cinsel anlamda yakınlaşma oldu. Biz konuşurken bunlardan da bahsediyorduk ve esprisini yapıyorduk. Çok eğleniyorduk o benim erkek ben onun kız versiyonu gibiyim. Sonrasında buluştuk bir kaç defa teklif etti aslında ama müsait olmama rağmen reddettim. Sonra kabul ettim ve bulustuk. Normalde illaki seven yani bir şekilde dokunan adam, parmağını bile değdirmedi. Benim için güzeldi sıkıntı olmadı ama şaşırmıştım. Eve geldiğimizde "biz neden yakınlaşamıyoruz" diye mesaj attı gülerek. Ben alakasız bir şekilde cevap verdim ve konu o şekilde kapandı. Beni sürekli istiyordu. Her anlamda. Mutlu olduğunda, dertli olduğunda, birine sinirlendiğinde, bir gezi programı yaptığında, cinsel olarak yükseldiğinde. Yani her durumda bana yazıyor beni arıyor. Geçmiş zaman gibi bahsettim ama hala böyle. Sonraki buluşmalarda biz yine yakınlaştık ve ben pişman oldum. İnsan arkadaşıyla neden öpüşsün ki?Saçmalık bu ama onunlayken saçma gelmiyor. Aksine eğlenceli ve olması gerekiyor gibi. Şuanda bunu yazarken bile bana yazıyor fotoğraf atıyor. Gece beni aramış, sen uyumazdın neden uyudun demiş. Huyumu suyumu biliyor, ona dediğim hiç bir şeyi unutmuyor. Ben onun bir ilişkiden, bir sorumluluktan kaçtığını düşünüyorum. Adı olmasın istiyor ama her şey yaşansın istiyor. Sizce bana karşı bir şey hissediyor mu? Tamamen arkadaş olarak görmesi mümkün mü? Neyi yanlış neyi doğru yapıyorum? Nasıl bir tavır sergilemeliyim? Akıl almaya ihtiyacım var.
Canım bence bu çocuk bir sürü kızla aynı şeyleri yaşıyordur. Ben bu tip erkekleri bilirim. Direkt sevsen bile icinde öldürmen gereken tiptir bunlar. Bak hatta ne olacağını sana diyim bir süre daha konuşursan soğuk davrancak, bahane üretecek bir ara çünkü senden sıkılmış başkasına dönmüş olacak o ara. Sonra sen üzülürken gelecek bir gün şaşıracaksın sana yazacak. Senle konuşmaya çalışacak. Keşke öpüşmeseymişsin bile. Böyle özel şeyleri bence gerçekten sevdiğin biri olunca yaşamalısın bana göre. Bu çocuk tipi olan kızlarla sırayla konuşuyor. Sadece senle vakit geçirdiğine göre biraz daha gözünde üst sıradasın ama seni sevmiyor. Böyle biriyle vakit geçireceğine gerçekten sevebileceğin ve sevileceğin birini bul. Umarım tavsiyemi dinlersin, ve umarım gerçekten sevdiğin sevildiğin birini bulup mutlu yaşarsın inşallah