Neden bu kadar hayatının içine alıyor ki beni o zaman. Aslında istemiyorsam resti çekmem gerekiyor ama onu çok seviyorum hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Hissetme şansı yok muBirşey hissetmiyor, Dost hayatı yaşayalım demek istiyor.
Nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Bunu ona nasıl söylemeliyimSenin etinden başkalarının sütünden yararlanırım, kendimi sana adayamam diyor. Azıcık kendine saygın olsun bu adama yüz verme. Olan sana olur.
Teşekkür ederim :)Doğru hareketleri yaparsan seni istememe gibi bir şansı yok emin ol. Satranç gibi düşün yaniİlk baş yaşadığınız her şeyi tam onun istediği gibi yap her şey çok güzel giderken bir anda duygusal bir ilişki olmadan böyle şeyler yaşamak duygusal olarak beni çok yoruyor ve üzüyor diyip tüm bağlantını kes soğuk davran sonra seninle buluşmak isteyecektir bir süre erteleyip zar zor ikna olmuş gibi yap ve görüş ama daha önce yaptığı yakınlaşmalara asla izin verme ve uzak dur zaten peşinden koşmaya senin değerini anladım falan demeye başlayacaktır.
Kelin ilacı olsa...Nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum. Bunu ona nasıl söylemeliyim
Evet aynı böyle... Acı vermiyor, onunlayken mutluyum ama çok isterdim hislerle bir şeyler olmasını ya da bir şekilde bitmesini. Zaten sonumuz bu olacak gibi. İster istemez beklentide oluyorum gönlümü de hoş ediyor çünkü ne hissettiğini nasıl öğrenicem bilmiyorum üüüffnerede okuduğumu unuttuğum ama durumunuza cuk uyan bir söz var:
"biz biririyle ara sıra sevişen iki iyi arkadaşız".
tabi ki istediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde beraber olursunuz ama size acı verecekse kaçının derim.
Evet aynı böyle... Acı vermiyor, onunlayken mutluyum ama çok isterdim hislerle bir şeyler olmasını ya da bir şekilde bitmesini. Zaten sonumuz bu olacak gibi. İster istemez beklentide oluyorum gönlümü de hoş ediyor çünkü ne hissettiğini nasıl öğrenicem bilmiyorum üüüff
Haklısınız çok teşekkür ederimSiz seviyorsunuz ama adamın sevgili olmaya niyeti yok, kafasına göre sizinle takılıyor.
Duygularınıza söz geçirip bu sevgiden vazgeçin,
Vazgeçme aşamasında emin adımlarla ilerliyorum teşekkür ederim :)Siz seviyorsunuz ama adamın sevgili olmaya niyeti yok, kafasına göre sizinle takılıyor.
Duygularınıza söz geçirip bu sevgiden vazgeçin,
Kesinlikle olan bu, en başta o konuşmada hayır demeliydim. O zamanlar his yönünden daha yoğundum ve bir şekilde hayatımda kalmasını istedim. Resmen bir oyunun içersindeymişim. Bunu farkettim teşekkür ederimErkek kişisine bak hele,anında önlem almış,kızzııım seviştik ettik diye benle ciddi düşünme demiş resmen. Sen olayı doğal karşılayıncada koş demiş kendi kendine,kız nasılsa naz yapmıyor bu konularda rahat rahat takılırsın..senden hoşlanıyor olabilir ama çıkarları daha ön planda. Seni arada derede bir yerede yapıştırdı şimdi gönlü rahat takılacak. Sen sorarsan da sana E BEN SANA BAŞTA SÖYLEDİM AMAAA diyecek. Evet bir ilişkiniz var ama ciddiliğe evrilmemesi için gerekli tüm prosedür tamamlanmış uyanık erkek kişisi tarafından
29 yaşında ve kesinlikle hiç olgun değil. Hayatta bir amacı yok geçmişe takılı bir yaşantısı var. Çok haklısınız teşekkür ederimYaşınız kaç sizin ve konuştuğunuz kişinin?
Adı konmayıp her şeyin yaşandığı çok çabuk tüketilip çok çabuk vazgeçilen daha çok çıkara dayalı canı sıkılınca bırakabilmek için çıkışa yakın oturulan güven vermeyen fazla geniş bir ilişki olmuş. Sizin de dediğiniz gibi insan arkadaşı ile öpüşmez, cinsel yakınlık kurmaz. Sana aşık olamıyorum deyip yine de ihtiyac halinde faydalanabilmek için yakınında tutuyor gibi sizi. Ya da karşılıklı belki siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.
Yaş sırma sebebim çok olgun hareketler gibi gelmedi gelip geçici bir durumsa takmayın ama küçük sayılmayacak yaşlarda iseniz bir düzen getirmeniz iyi olur ilişkiye.
Kesinlikle bağlanamıyorum diye kendimi kandırıyormuşum. Ama artık anlıyorum teşekkür ederimbişeyler yaşadıkça bağlanacaksanız ve sonrasında ayrılık çok üzecekse bence şimdiden kesin. malesef bazen görünen köy kılavuz istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?