Flört müyüz sevgili miyiz yoksa arkadaş mı?

xshaxsha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
13
10
1
25
Merhaba, uzatarak anlatmak istemiyorum ama içinden çıkamadığım bir şey var. Hayatımda bir insan var en başlarda flört olarak konuştuk çünkü dış görünüş olarak beğendik birbirimizi. Fakat muhabbetimiz fazlasıyla komik, içinde bel altı espriler olan, seviye neredeyse olmayan benim de başta eğlencesine yaptığım bi şekildeydi. Flört durumumuzda bir kaç defa buluştuk. İlk buluşmamızda öpüşme denmeyecek kadar az yakınlaşma oldu. Her şey çok güzeldi sanki yıllardır arkadaş gibiydik. Ondan çekinmiyordum, o da benden. Sonra bana yazmamaya başladı :) Klasiktir böyle oldu. Ben üzerine gittim. Ve bu sırada da başka kızlarla muhabbeti devam ediyordu. Yavşıyordu açıkçası. Ben sorduğumda geçiştiriyor, üstünü kapatıyor, sonra yine yazmıyordu. Bir gün yazdı gene ve aramak istedi konuştuk. Bana, ''sana aşık olamıyorum, seni çok seviyorum çok değer veriyorum ama hayatımda nereye koyacağımı bilmiyorum sen söyle napiyim ben, uzaklaştım senden olmadı bana dersen ki istemiyorum seni bir daha rahatsız etmem ama bende bundan ötesi yok" vs şeyler söyledi. Ben de zaten geçen uzun süreden kaynaklı ve bir şeyleri kafamda bitirdiğimden dolayı "sıkıntı yok ben de sana ölüp bitmiyorum arkadaş kalalım ben de seni seviyorum" dedim. Bundan sonrasında her şey sarpa sardı. 2-3 günde bir yazıyordu, komik gönderi vs atıyordu o şekilde hep iletişimdeydik. Beni özlediğinden vs bahsediyordu. He bu arada ilk buluşmadan sonraki buluşmalarda(kaç kere buluştuk hatırlamıyorum ama fazla) aramızda cinsel anlamda yakınlaşma oldu. Biz konuşurken bunlardan da bahsediyorduk ve esprisini yapıyorduk. Çok eğleniyorduk o benim erkek ben onun kız versiyonu gibiyim. Sonrasında buluştuk bir kaç defa teklif etti aslında ama müsait olmama rağmen reddettim. Sonra kabul ettim ve bulustuk. Normalde illaki seven yani bir şekilde dokunan adam, parmağını bile değdirmedi. Benim için güzeldi sıkıntı olmadı ama şaşırmıştım. Eve geldiğimizde "biz neden yakınlaşamıyoruz" diye mesaj attı gülerek. Ben alakasız bir şekilde cevap verdim ve konu o şekilde kapandı. Beni sürekli istiyordu. Her anlamda. Mutlu olduğunda, dertli olduğunda, birine sinirlendiğinde, bir gezi programı yaptığında, cinsel olarak yükseldiğinde. Yani her durumda bana yazıyor beni arıyor. Geçmiş zaman gibi bahsettim ama hala böyle. Sonraki buluşmalarda biz yine yakınlaştık ve ben pişman oldum. İnsan arkadaşıyla neden öpüşsün ki? :D Saçmalık bu ama onunlayken saçma gelmiyor. Aksine eğlenceli ve olması gerekiyor gibi. Şuanda bunu yazarken bile bana yazıyor fotoğraf atıyor. Gece beni aramış, sen uyumazdın neden uyudun demiş. Huyumu suyumu biliyor, ona dediğim hiç bir şeyi unutmuyor. Ben onun bir ilişkiden, bir sorumluluktan kaçtığını düşünüyorum. Adı olmasın istiyor ama her şey yaşansın istiyor. Sizce bana karşı bir şey hissediyor mu? Tamamen arkadaş olarak görmesi mümkün mü? Neyi yanlış neyi doğru yapıyorum? Nasıl bir tavır sergilemeliyim? Akıl almaya ihtiyacım var.

Birşey hissetmiyor, Dost hayatı yaşayalım demek istiyor.
Neden bu kadar hayatının içine alıyor ki beni o zaman. Aslında istemiyorsam resti çekmem gerekiyor ama onu çok seviyorum hayatımdan çıkarmak istemiyorum. Hissetme şansı yok mu

Doğru hareketleri yaparsan seni istememe gibi bir şansı yok emin ol. Satranç gibi düşün yani 😀 İlk baş yaşadığınız her şeyi tam onun istediği gibi yap her şey çok güzel giderken bir anda duygusal bir ilişki olmadan böyle şeyler yaşamak duygusal olarak beni çok yoruyor ve üzüyor diyip tüm bağlantını kes soğuk davran sonra seninle buluşmak isteyecektir bir süre erteleyip zar zor ikna olmuş gibi yap ve görüş ama daha önce yaptığı yakınlaşmalara asla izin verme ve uzak dur zaten peşinden koşmaya senin değerini anladım falan demeye başlayacaktır.😀

Doğru hareketleri yaparsan seni istememe gibi bir şansı yok emin ol. Satranç gibi düşün yani 😀 İlk baş yaşadığınız her şeyi tam onun istediği gibi yap her şey çok güzel giderken bir anda duygusal bir ilişki olmadan böyle şeyler yaşamak duygusal olarak beni çok yoruyor ve üzüyor diyip tüm bağlantını kes soğuk davran sonra seninle buluşmak isteyecektir bir süre erteleyip zar zor ikna olmuş gibi yap ve görüş ama daha önce yaptığı yakınlaşmalara asla izin verme ve uzak dur zaten peşinden koşmaya senin değerini anladım falan demeye başlayacaktır.😀
Teşekkür ederim :)

nerede okuduğumu unuttuğum ama durumunuza cuk uyan bir söz var:
"biz biririyle ara sıra sevişen iki iyi arkadaşız".
tabi ki istediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde beraber olursunuz ama size acı verecekse kaçının derim.

nerede okuduğumu unuttuğum ama durumunuza cuk uyan bir söz var:
"biz biririyle ara sıra sevişen iki iyi arkadaşız".
tabi ki istediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde beraber olursunuz ama size acı verecekse kaçının derim.
Evet aynı böyle... Acı vermiyor, onunlayken mutluyum ama çok isterdim hislerle bir şeyler olmasını ya da bir şekilde bitmesini. Zaten sonumuz bu olacak gibi. İster istemez beklentide oluyorum gönlümü de hoş ediyor çünkü ne hissettiğini nasıl öğrenicem bilmiyorum üüüff

Evet aynı böyle... Acı vermiyor, onunlayken mutluyum ama çok isterdim hislerle bir şeyler olmasını ya da bir şekilde bitmesini. Zaten sonumuz bu olacak gibi. İster istemez beklentide oluyorum gönlümü de hoş ediyor çünkü ne hissettiğini nasıl öğrenicem bilmiyorum üüüff

bişeyler yaşadıkça bağlanacaksanız ve sonrasında ayrılık çok üzecekse bence şimdiden kesin. malesef bazen görünen köy kılavuz istemiyor :(

Yaşınız kaç sizin ve konuştuğunuz kişinin?
Adı konmayıp her şeyin yaşandığı çok çabuk tüketilip çok çabuk vazgeçilen daha çok çıkara dayalı canı sıkılınca bırakabilmek için çıkışa yakın oturulan güven vermeyen fazla geniş bir ilişki olmuş. Sizin de dediğiniz gibi insan arkadaşı ile öpüşmez, cinsel yakınlık kurmaz. Sana aşık olamıyorum deyip yine de ihtiyac halinde faydalanabilmek için yakınında tutuyor gibi sizi. Ya da karşılıklı belki siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.
Yaş sırma sebebim çok olgun hareketler gibi gelmedi gelip geçici bir durumsa takmayın ama küçük sayılmayacak yaşlarda iseniz bir düzen getirmeniz iyi olur ilişkiye.

Erkek kişisine bak hele,anında önlem almış,kızzııım seviştik ettik diye benle ciddi düşünme demiş resmen. Sen olayı doğal karşılayıncada koş demiş kendi kendine,kız nasılsa naz yapmıyor bu konularda rahat rahat takılırsın..senden hoşlanıyor olabilir ama çıkarları daha ön planda. Seni arada derede bir yerede yapıştırdı şimdi gönlü rahat takılacak. Sen sorarsan da sana E BEN SANA BAŞTA SÖYLEDİM AMAAA diyecek. Evet bir ilişkiniz var ama ciddiliğe evrilmemesi için gerekli tüm prosedür tamamlanmış uyanık erkek kişisi tarafından

Siz seviyorsunuz ama adamın sevgili olmaya niyeti yok, kafasına göre sizinle takılıyor.
Duygularınıza söz geçirip bu sevgiden vazgeçin,

Yorumlar o kadar doğru ki çok çok çok teşekkür ederim aklımda çok güzel oluştu tüm düşünceler. Bu durumun bana uygun olmadığını bana zarar verdiğini ona izah edeceğim. Kendisi hayvan gibi flörtöz olduğundan , beni diğer kadınlardan ayrı görmesi için bir neden kalmayacak. O rahatlığı elinden almış olacağım. Böylelikle çok büyük ihtimal her şey bitecek. Kendim için, kendi değerim için bunu yapmalıyım. Ona karşı aman aman hislerim yok ama sonuçta aklımda kalması bile gereksiz. Ne kadar teşekkür etsem az, gözüm açıldı resmen

Erkek kişisine bak hele,anında önlem almış,kızzııım seviştik ettik diye benle ciddi düşünme demiş resmen. Sen olayı doğal karşılayıncada koş demiş kendi kendine,kız nasılsa naz yapmıyor bu konularda rahat rahat takılırsın..senden hoşlanıyor olabilir ama çıkarları daha ön planda. Seni arada derede bir yerede yapıştırdı şimdi gönlü rahat takılacak. Sen sorarsan da sana E BEN SANA BAŞTA SÖYLEDİM AMAAA diyecek. Evet bir ilişkiniz var ama ciddiliğe evrilmemesi için gerekli tüm prosedür tamamlanmış uyanık erkek kişisi tarafından
Kesinlikle olan bu, en başta o konuşmada hayır demeliydim. O zamanlar his yönünden daha yoğundum ve bir şekilde hayatımda kalmasını istedim. Resmen bir oyunun içersindeymişim. Bunu farkettim teşekkür ederim

Yaşınız kaç sizin ve konuştuğunuz kişinin?
Adı konmayıp her şeyin yaşandığı çok çabuk tüketilip çok çabuk vazgeçilen daha çok çıkara dayalı canı sıkılınca bırakabilmek için çıkışa yakın oturulan güven vermeyen fazla geniş bir ilişki olmuş. Sizin de dediğiniz gibi insan arkadaşı ile öpüşmez, cinsel yakınlık kurmaz. Sana aşık olamıyorum deyip yine de ihtiyac halinde faydalanabilmek için yakınında tutuyor gibi sizi. Ya da karşılıklı belki siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.
Yaş sırma sebebim çok olgun hareketler gibi gelmedi gelip geçici bir durumsa takmayın ama küçük sayılmayacak yaşlarda iseniz bir düzen getirmeniz iyi olur ilişkiye.
29 yaşında ve kesinlikle hiç olgun değil. Hayatta bir amacı yok geçmişe takılı bir yaşantısı var. Çok haklısınız teşekkür ederim

Back
X