Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri
- Konu Sahibi fizi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
ögrenciyken lisede fiyatı uygun diye flormar rımel kullanırdım iyiydi..
sonra daha büyük markalara yöneldim açıkcası daha pahalısı daha iyidir diyerekten loreal,max factor kullanmaya başladım..
daha yeni arkadaşım flormar rımel verdi..bir sürüyüm dedim .şok oldum çok hoşuma gitti.
harika rımelleri var digerleine göre kolay siliyorum.ve 3 kat sürmeme ragmen kirpiklerimde agırlık hissi yok..kesinlikle tavsiye ediyorum ben
flormar rımele devam bundan sonra
sonra daha büyük markalara yöneldim açıkcası daha pahalısı daha iyidir diyerekten loreal,max factor kullanmaya başladım..
daha yeni arkadaşım flormar rımel verdi..bir sürüyüm dedim .şok oldum çok hoşuma gitti.
harika rımelleri var digerleine göre kolay siliyorum.ve 3 kat sürmeme ragmen kirpiklerimde agırlık hissi yok..kesinlikle tavsiye ediyorum ben
Son düzenleme:
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ögrenciyken lisede fiyatı uygun diye flormar rımel kullanırdım iyiydi..
hangımarkası seklısemalı nasıl resım ekleyebılrımısınız ben de flormar rımellınıcok merak edıyorum da
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
5x diye rimeli var flormarın onun mor rengini aldım
rengini çok vermiyor ama uzatp dolgunlaştırmasına bayıldım
siyah renginide almayı düşünüyorum
fıyatı nedır ? bende dusunoyorum da
terracota allığını kullanıyorum,iyidir. lila renkli simli eyelinerını kullandım güzeldi.ne zamandır kullanmadım,yarın süreyim bari parlak pembe lipglossu var,arada sürüyorum,kokusu da çok tatlı.bir de rimelini almıştım ama daha açmadım,ona sıra gelmedi.ojelerini de beğeniyorum.başka ürün kullanmadım flormardan.
- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
hangımarkası seklısemalı nasıl resım ekleyebılrımısınız ben de flormar rımellınıcok merak edıyorum da
x5 güzel, birde,max volum flash dışı komple pembe.googleden bak görürsün.birde spider lash mascara mutlaka deneyin süper..
makyaj malzemesinde flormardan şaşmam artıkk:)
birde rımellerden iyi sonuç almak için düzgün özenli bözenli taramak gerek..bir katla sonuç beklenmez.3 kez sürün mesela..
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
x5 güzel, birde,max volum flash dışı komple pembe.googleden bak görürsün.birde spider lash mascara mutlaka deneyin süper..
makyaj malzemesinde flormardan şaşmam artıkk:)
birde rımellerden iyi sonuç almak için düzgün özenli bözenli taramak gerek..bir katla sonuç beklenmez.3 kez sürün mesela..
cnm bende zaten 3 kez suruyorum anca ole guzel oluyo
bende flormar almaya karar verdım herseyımı
bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı
teskkur edrım bu arda cevabınız ıcın
bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı
canım maybelline sarı dışı suda akanlardan al muhteeşem ben sürdüğümde kirpiklerin takma mı diyorlar
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
canım maybelline sarı dışı suda akanlardan al muhteeşem ben sürdüğümde kirpiklerin takma mı diyorlar
ah cnm ya sorma bende cok memnu-dum takı hayvanlar uzerınde deney yapıldıgını ogrenene dek bende sımdı atamıyorum da rımelımı ıcınde daha var flormarı da begenırım ama rımelınıhıc denememıstım en azından onu kurtardık bu arda o rımelı surunce bana da annem at gozu gıbı oldun dıyo ne alakaysa bu sımdı ovgu muoluyo onu da anlayamıyorum ama
ah cnm ya sorma bende cok memnu-dum takı hayvanlar uzerınde deney yapıldıgını ogrenene dek bende sımdı atamıyorum da rımelımı ıcınde daha var flormarı da begenırım ama rımelınıhıc denememıstım en azından onu kurtardık bu arda o rımelı surunce bana da annem at gozu gıbı oldun dıyo ne alakaysa bu sımdı ovgu muoluyo onu da anlayamıyorum ama
canım butun kozmetik urunler hayvanlar uzerınde deneniyor ki özellıkle fareler genetik yapı olarak bize en yakın hayvan...
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
canım butun kozmetik urunler hayvanlar uzerınde deneniyor ki özellıkle fareler genetik yapı olarak bize en yakın hayvan...
hepsı degılıs sanırım cnm ya denemeyenlerın uzerınde mutlu tavsan fıgurumu ne varmıs
ben yıne de ıcım rahat olsun almayım dıyorum
aynı soruyu bende sormustum hanı hayvanlar uzerınde denemese e kımın uzerınde denencek o zaman dıye ınsanlar zatenolmaz dıye ama teknolojık bı takım aparatlar uzerınden de deney yapılabılıyomus
ve mesela bı dusunsene bız ınsanlar bıle cılt yapımız bırbırımısınkını tutmazken bı fareyle cıldımız vucudumuz ne kadar benzer olabılırkı
bana mantıksız gelıyo
benım cok bı bılgım yok burda ogrendıgımkadarıyla uygulamaya calısıyoruz bakalım ama hanı bı canlı canlı hayvanını uzerınde acı verıcı deney yapmak benımıcımı cız ettı vala flormar yapmıyomus mesela avon yapmıyomus ama avonu sevmıyorum ben sagık bakanlıgı onaylı degıl dıyolar
acıkcası hangı urune guvencez vala cokcok zor ben flormar alıyım da ıcım rahat ettın en azından guvenlı gelıyo bana cunku bu marka su paylasımda hıc bı kımseden flormarın su urununu alamayındedıgını duymadım vala
Son düzenleme:
- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
rica ederim canım benim..
topka topka yapmıyor içinde zeytinağımı ne varmış silerken o nedenle kolay
canım dışı pembe olanla ilk tara o ayıştırıyor..her rımelin ayrı özelliği var..benimkilerde uzun bende dolgun görümünden hoşlanıyorum..
dolgunluk için spider lash siyah olan onu almalısın..nette yazıyor zaten tabi ben kulandıgım için onaylı:)
ne yazıyrsa detayda o gercekten diyor dolgunluk verir.tek tek ayrıştırır diyor gercekten öyle
arkadaşım sağolsun o verdide denedim ben hiç flormar almazdım ki..ama hata yapmışım yılların markası kendimi bildim bileli var flormar