• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

Ben en son yeni çıkan pudrasından aldım ve 5x maskarasından.
Gayet memnunum, allığını da kullanıyorum.
Şimdilik Flormar'dan aldığım ürünlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım... :12:

ögrenciyken lisede fiyatı uygun diye flormar rımel kullanırdım iyiydi..

sonra daha büyük markalara yöneldim açıkcası daha pahalısı daha iyidir diyerekten loreal,max factor kullanmaya başladım..

daha yeni arkadaşım flormar rımel verdi..bir sürüyüm dedim .şok oldum çok hoşuma gitti.

harika rımelleri var digerleine göre kolay siliyorum.ve 3 kat sürmeme ragmen kirpiklerimde agırlık hissi yok..kesinlikle tavsiye ediyorum ben:12:

flormar rımele devam bundan sonra

Son düzenleme:
ögrenciyken lisede fiyatı uygun diye flormar rımel kullanırdım iyiydi..

sonra daha büyük markalara yöneldim açıkcası daha pahalısı daha iyidir diyerekten loreal,max factor kullanmaya başladım..

daha yeni arkadaşım flormar rımel verdi..bir sürüyüm dedim .şok oldum çok hoşuma gitti.

harika rımelleri var digerleine göre kolay siliyorum.ve 3 kat sürmeme ragmen kirpiklerimde agırlık hissi yok..kesinlikle tavsiye ediyorum ben:12:

flormar rımele devam bundan sonra

hangımarkası seklısemalı nasıl resım ekleyebılrımısınız ben de flormar rımellınıcok merak edıyorum da :34:

allığı ve 4lü farlarına bayılıyorum çok kalıcı ve çok güzel renk veriyor

5x diye rimeli var flormarın onun mor rengini aldım
rengini çok vermiyor ama uzatp dolgunlaştırmasına bayıldım
siyah renginide almayı düşünüyorum :3:

terracota allığını kullanıyorum,iyidir. lila renkli simli eyelinerını kullandım güzeldi.ne zamandır kullanmadım,yarın süreyim bari :52: parlak pembe lipglossu var,arada sürüyorum,kokusu da çok tatlı.bir de rimelini almıştım ama daha açmadım,ona sıra gelmedi.ojelerini de beğeniyorum.başka ürün kullanmadım flormardan. :51:

ojelerınden tutun fondotenıne rımelınee pudrasınaa goz kalmelerınee hatta allıklarına warana kadarr herr ürününü denedım we kullanmaya da dewam edıormm. maybellıneden (avonu işin içine sokmuorm bılee o derece berbat bi markaa) bın kat daha ii hem cok kalıtelı hmde uygun. :49:

flormarın pembe ve şeftali ruj veya gloss tavsiyeleriniz neler? evdeki rujlar yetmiyormuş gibi kiosk'a bakmadan sizlere de sorayım dedim.

bugün kahve göz kalemini aldım
sürümü çok kolay
bayıldımm :52:

hangımarkası seklısemalı nasıl resım ekleyebılrımısınız ben de flormar rımellınıcok merak edıyorum da :34:

x5 güzel, birde,max volum flash dışı komple pembe.googleden bak görürsün.birde spider lash mascara mutlaka deneyin süper..

makyaj malzemesinde flormardan şaşmam artıkk:)

birde rımellerden iyi sonuç almak için düzgün özenli bözenli taramak gerek..bir katla sonuç beklenmez.3 kez sürün mesela..:40:

bendeki rimelin adı maxlift'miş,yazın almıştım daha kullanmadım,kullanan var mı? güzel mi ? :52:

x5 güzel, birde,max volum flash dışı komple pembe.googleden bak görürsün.birde spider lash mascara mutlaka deneyin süper..

makyaj malzemesinde flormardan şaşmam artıkk:)

birde rımellerden iyi sonuç almak için düzgün özenli bözenli taramak gerek..bir katla sonuç beklenmez.3 kez sürün mesela..:40:

cnm bende zaten 3 kez suruyorum anca ole guzel oluyo :52:
bende flormar almaya karar verdım herseyımı :34:
bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı
teskkur edrım bu arda cevabınız ıcın :16::16::54::54:

bısey sorucam pekı sımdı benım kırpıklerımın dolgunlugu uzunlugu normal sımdı sızce hangı rımelı almalıyım bu saydıklarınızdan ama benım ıstedıgım en onemlıozellık daha da dolgun durması ve de kesınlıkle topak topka yapmaması cunku deıdıgım gıbı mesela avonun bı rımelı vardı (!) uc degıl ıkı kat surunce bıle topak topak yapıyodu ıgrenctı yanı

canım maybelline sarı dışı suda akanlardan al muhteeşem ben sürdüğümde kirpiklerin takma mı diyorlar :nazar: :52:

bu arada buraya dah aonce yazdımmı hatırmalıyorum ama
dudak kalemlerını sıddetle tavsıye edrım hem yumusacık hemde saatlerce cıkmıyo vala ruju cok ıyı koruyo bende henuz 3 rengı var

canım maybelline sarı dışı suda akanlardan al muhteeşem ben sürdüğümde kirpiklerin takma mı diyorlar :nazar: :52:

ah cnm ya sorma bende cok memnu-dum takı hayvanlar uzerınde deney yapıldıgını ogrenene dek bende sımdı atamıyorum da rımelımı ıcınde daha var flormarı da begenırım ama rımelınıhıc denememıstım en azından onu kurtardık :52::52: bu arda o rımelı surunce bana da annem at gozu gıbı oldun dıyo ne alakaysa bu sımdı ovgu muoluyo onu da anlayamıyorum ama :52::52::52::52::52:

ah cnm ya sorma bende cok memnu-dum takı hayvanlar uzerınde deney yapıldıgını ogrenene dek bende sımdı atamıyorum da rımelımı ıcınde daha var flormarı da begenırım ama rımelınıhıc denememıstım en azından onu kurtardık :52::52: bu arda o rımelı surunce bana da annem at gozu gıbı oldun dıyo ne alakaysa bu sımdı ovgu muoluyo onu da anlayamıyorum ama :52::52::52::52::52:

canım butun kozmetik urunler hayvanlar uzerınde deneniyor ki özellıkle fareler genetik yapı olarak bize en yakın hayvan...:52:

canım butun kozmetik urunler hayvanlar uzerınde deneniyor ki özellıkle fareler genetik yapı olarak bize en yakın hayvan...:52:

hepsı degılıs sanırım cnm ya denemeyenlerın uzerınde mutlu tavsan fıgurumu ne varmıs
ben yıne de ıcım rahat olsun almayım dıyorum
aynı soruyu bende sormustum hanı hayvanlar uzerınde denemese e kımın uzerınde denencek o zaman dıye ınsanlar zatenolmaz dıye ama teknolojık bı takım aparatlar uzerınden de deney yapılabılıyomus
ve mesela bı dusunsene bız ınsanlar bıle cılt yapımız bırbırımısınkını tutmazken bı fareyle cıldımız vucudumuz ne kadar benzer olabılırkı
bana mantıksız gelıyo
benım cok bı bılgım yok burda ogrendıgımkadarıyla uygulamaya calısıyoruz bakalım ama hanı bı canlı canlı hayvanını uzerınde acı verıcı deney yapmak benımıcımı cız ettı vala flormar yapmıyomus mesela avon yapmıyomus ama avonu sevmıyorum ben sagık bakanlıgı onaylı degıl dıyolar
acıkcası hangı urune guvencez vala cokcok zor ben flormar alıyım da ıcım rahat ettın en azından guvenlı gelıyo bana cunku bu marka su paylasımda hıc bı kımseden flormarın su urununu alamayındedıgını duymadım vala :52::52:

Son düzenleme:

:34: rica ederim canım benim..

topka topka yapmıyor içinde zeytinağımı ne varmış silerken o nedenle kolay:52:

canım dışı pembe olanla ilk tara o ayıştırıyor..her rımelin ayrı özelliği var..benimkilerde uzun bende dolgun görümünden hoşlanıyorum..

dolgunluk için spider lash siyah olan onu almalısın..:1:nette yazıyor zaten tabi ben kulandıgım için onaylı:)

ne yazıyrsa detayda o gercekten diyor dolgunluk verir.tek tek ayrıştırır diyor gercekten öyle:emir_bebek:

arkadaşım sağolsun o verdide denedim ben hiç flormar almazdım ki..ama hata yapmışım yılların markası kendimi bildim bileli var flormar:16:

Back