• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

neden öyle bizi bi aydınlatsana

gec yanıt için ozur oncelikle :( aslında bu fiyattan bağımsız firmanın arge çalışmalarına ne kadar para harcadıgı ile ilişkili. selektif ya da loreal gibi markaların aylar yıllar suren arastırmalar sonucu cıkan urunleri malum.. gecmişte yoneticisi oldugum bir fondoteni için klinik raporları onumuze koydugunda çalışmanın çıkış anının 6 yıl oncesine gittiğini gordugumde sasırmıstım, cilt bakım ürünleri için ise bu çalışmalar 10 yıla kadar gidebiliyor. Hatta size alerji yapan urunu geri alacak kadar da iddialı oluyorlar. Ancak yerli markalar agırlıklı taklit ile gidiyor. Sadece turkiye'de bu tip markalara hakettiginden fazla para oduyoruz (malum markalar ithal). ornegin amerikada loreal falan gibi biz de fiyatına yuuh dedigimiz makyaj markaları 10 dolar civarında :) Yerli markaları desteklemek güzel ancak kendisini established in Milano etiketi ile süren Flormarın sadece taklitci oldugunu dusunuyorum maalesef ve cildim yedigim ictigim gibi iyileri en azında özenli ürünleri hakediyor :)

gec yanıt için ozur oncelikle :( aslında bu fiyattan bağımsız firmanın arge çalışmalarına ne kadar para harcadıgı ile ilişkili. selektif ya da loreal gibi markaların aylar yıllar suren arastırmalar sonucu cıkan urunleri malum.. gecmişte yoneticisi oldugum bir fondoteni için klinik raporları onumuze koydugunda çalışmanın çıkış anının 6 yıl oncesine gittiğini gordugumde sasırmıstım, cilt bakım ürünleri için ise bu çalışmalar 10 yıla kadar gidebiliyor. Hatta size alerji yapan urunu geri alacak kadar da iddialı oluyorlar. Ancak yerli markalar agırlıklı taklit ile gidiyor. Sadece turkiye'de bu tip markalara hakettiginden fazla para oduyoruz (malum markalar ithal). ornegin amerikada loreal falan gibi biz de fiyatına yuuh dedigimiz makyaj markaları 10 dolar civarında :) Yerli markaları desteklemek güzel ancak kendisini established in Milano etiketi ile süren Flormarın sadece taklitci oldugunu dusunuyorum maalesef ve cildim yedigim ictigim gibi iyileri en azında özenli ürünleri hakediyor :)

teşekkürler canım üşenmemişsin anlatmışın :)))

maybelline hakkında ne düşünüyorsunuz pudra olsun fondtn allk olsun

Maybelline ya da loreal gibi markalarin ardinda buyuk bir grup oldugundan hassas olduklarini soyleyebilirim.. Ozellikle pudra fondoten gibi urunlerini rahatlikla tercih edebilirsiniz. En azindan urunlerinin arkasinda dururlar :)

Arkadaşlar ben doğal bitki özlü kozmetik markası Oriflame*in ürünlerini uzun zamandan beri kullanıyorum.Ve çok memnunum.:16:

makyaj uzmanıyım ve flormarlada çalıştım geçmişte.bence maskarası tam bi fiyaskoydu diğer tüm ürünleri harika.maskarada da maybeline den asla şaşmam!!

ben nerdeyse bütün ürünlerini kullandım. cilt kapatıcılığına çok önem veriyorum çünkü çilli bir insanım. Fondötenini kullandım, sprey ve beyaz kapaklı olan. tek başına bütün cildi kapatıyo, pürüzsüz ve doğal bir cilt oluşturuyor.mükemmel birşey. hem de kokusu mükemmel. pudrası da ilt kapatmaya yardımı oluyor. özellikle wet & dry denilen ıslak kuru pudrayı tavsiye ediyorum. ama süngerini kullanmayın. sünger ve fırça konusunda iyi değiller. bir ara parlatıcısını almıştım fırçası döküldü, allık fırçası aldım, o da hem sertti hem de dökülüyordu. ojeleri mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum :)

ben flormarın göz makyajı ürünlerinden çok memnunum. özellikle farları çok hoşuma gidiyor, renkleri çok güzel ve kalıcı. simlisi de var simsizi de var, her iki çeşit de çok güzel

evet farını ben de kullandım. çok memnunum. ipeksi ve yumuşak. renkleri de çok güzel. çok kaliteli.

kızlar ben de daha gecen gun flormarın dudak kalemını kaldım dogal dudak rengınde oyle hosuma gıttı kı bı de dudagımla aynı rank kalemı suruyorum bı de seffaf parlatıcı tamamdır cok dogal duruyo kızlar onerırım herkese :52:

ben ucuz markaları tercih etmememe rağmen flormar ın kaş kaleminin ve dudak kaleminin dünyanın en iyi markaları ile yarışabilecek kalitede oldugunu düşünüyorum
dudak kaleminde tercihim 219 no

çok açık bir pembe her herkese gider

ben ucuz markaları tercih etmememe rağmen flormar ın kaş kaleminin ve dudak kaleminin dünyanın en iyi markaları ile yarışabilecek kalitede oldugunu düşünüyorum
dudak kaleminde tercihim 219 no

çok açık bir pembe her herkese gider

cnm ben de aynen katılıyorum benım de cok acık bı pembe ve de 229 nosu dudakları pembe olanlara harıka duruyo resmen dogal dudagım gıbı bı kac tane daha almayı dusunuyorum hatta :) pekı kas kalemı demısken flormarın kas farını var mı pekı cnm ? ve de bılıyomusun nasıl ben de kas farı almak ıstıyorum da

fondöteni de bir çok pahalı markaya taş çıkarır. bende Giorgio armani nin bi fondöteni var, hiç kapatmıyo. ama flormarınki dehşet kapatıyo. Giorgio armaniye verdiğim paraya değmedi. Flormarınkine resmen aşık oldum :)
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

bronz allık almayı düşünüyorum flormarda var mı acaba yardımcı olur msunuz

bronz allığı var mı bilmiyorum ama ben bronzlaştırıcı pudrayı allık niyetine kullanıyorum çok doğal duruyor.

ben nerdeyse bütün ürünlerini kullandım. cilt kapatıcılığına çok önem veriyorum çünkü çilli bir insanım. Fondötenini kullandım, sprey ve beyaz kapaklı olan. tek başına bütün cildi kapatıyo, pürüzsüz ve doğal bir cilt oluşturuyor.mükemmel birşey. hem de kokusu mükemmel. pudrası da ilt kapatmaya yardımı oluyor. özellikle wet & dry denilen ıslak kuru pudrayı tavsiye ediyorum. ama süngerini kullanmayın. sünger ve fırça konusunda iyi değiller. bir ara parlatıcısını almıştım fırçası döküldü, allık fırçası aldım, o da hem sertti hem de dökülüyordu. ojeleri mükemmel. kesinlikle tavsiye ediyorum :)

perfect coverage fondöteni mi diyosun? cilt tipin nasıl bu kadar iyiyse bi denemekten bişi çıkmaz yani yalnız benim cildim yağlı-karma olur mu ki mat olan daha iyi olur sanırım bana ama o nasıl kapatıyor acaba:26:

Back