Günün yorumu;
Bugün evde olduğum için biraz geç kalktım.Yine de bütün işlerimi halledebildim.Tabii ki güne,yataktan kalkmadan dua,olumlama ve niyet üçlemesiyle başladım.Lavaboya gidip bir güzel yüzümü lavanta sabunuyla sabunlayıp,sıcak suyla duruladım.Sonrasında tabii ki lavantalı buz kalıbını yüzümde gezdirdim.Benim yüz gergef gibi gerildi
Kremimi sürdüm Ya Hayy esması eşliğinde.Saçlarımı sevgiyle taradım,Ya Bedii esmasını çektim bir güzel.Arkadaşlar,saçlarımdaki dökülme ciddi manada durdu.Bakalım bir-iki ay sonra ne olacak
Yeme içme menüme limonlu maydanoz suyu içerek başladım.Bugün maydanoz kürümde son günümdü.Şimdi bir on gün ara verip tekrar başlayacağım.Kahvaltıda tereyağı,köy peyniri,zeytin,bal,kaymak,yeşil çay vardı.Akşam ise çorba,ciğer kavurması ve dünden kalma yaprak sarma vardı nasibimde
Galiba iki litreye yakın su içtim,çünkü bugün olalı hep çok susadım.
Sporum günün yorumundan sonra inşallah.
Bugün yine hareketlerimi dua ve şükre dönüştürme eylemime devam ettim.Hatta bugün bu eylemimin somut bir sonucunu aldım.Aslında konsatrasyonla da paralel bir durumdu bu.Şöyle gelişti olay,ata sporu okçulukla ilgileniyorum.Bu sporun belli pozisyonları var.Yayı gerdiğinizde belli bir bekleme süresi vardır.O süreyi tamamlamazsanız atışlarınız çoğu kez başarısız olur.Ben de biraz sabırsız davranıyorum ve o süreyi çoğu kez doldurmuyorum.Artık hocanın "bekle" demekten dilinde tüy bitti
Yalnız bugün oldukça başarılı atışlar yaptım.Çünkü bu sefer atışlarımı dua ve şükre dönüştürdüm.Bu da benim konsantrasyonumu yükseltti.Oku elime aldığımda başarılı atış yapmaya niyet ettim.Sonra oku yaya yerleştirdiğimde bekleyebilmek ve iyi atışlar yapabilmek için dua ettim.Sonra ne mi oldu dersiniz? Bekleyebildim ve çok başarılı atışlar yapabildim
Her atış sonrası da şükrümü ettim.Hatta hoca atışlarımı çok beğendi
Asıl benim için önemli olan şey ise,dua ve şükür eylemimin bilinçaltıma işlediğini farketmem oldu. Ki,çoğu kez sabit fikirli yapımdan dolayı bilinçaltımın zor değiştiğini düşünürüm
Bu uygulama sadece beynimi değiştirmekle kalmıyor,hayatımı da değiştiriyor:) İşin ilginç tarafı,artık bilinçaltımı rüyalarımda görmeye başladım.Gördüğüm şeyler ise olumsuz düşüncelerim.Sanki rüyalarım bir işaret gibi.Bana neyin üzerinde çalışıp düzeltmem gerektiğini gösteriyor.
Diğer niyetlerim olan hayalimi defterime imajine etme,değerlilik olumlaması,dualarımı evrenselleştirme eylemlerimi de gerçekleştirdim çok şükür.Konsatrasyon için artık yapacağım şeyi önce hayal edip sonra yapıyorum.Hem böylece konsatre olduğuma kendimi inandırıyorum hem de hayalimin gerçek olduğunu bilinçaltıma işliyorum.Bugün yine bahar temizliği yapıyordum.Kapı silerken önce her hareketimi hayal ettim,sonra hayal ettiklerimin aynısını yaptım.Gittikçe daha da kolaylaşıyor :) Ayna terapimi henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacağım.
Bugünkü niyetim,olmasını istediğim bir duam kabul olmuş gibi davranmaktı.Ben buraya hiç yazmadım ama benim en büyük hayalimden biri de istediğim kiloya inmekti.Sırf diyet topiğine dönüşmesin diye hiç burada bahsetmedim.Ama zayıflamak için çaba gösteriyorum.Sadece 5-6 kilo fazlam var.Beşli rakamları görmeyeli uzun zaman oldu
Çok şükür niyetime bayağı yakınım ama hala ulaşamadım.Şöyle bir şey yaptım,çok zayıf olduğum dönemlerde bir elbise almıştım.Elbiseyi toplasanız beş kere giyememişimdir.Çünkü elbiseyi aldıktan kısa bir süre sonra hızla kilo aldım.Hep niyetim,o elbiseyi eski kiloma inince giymekti.Yani 5-6 kilo versem çok rahat içine girerim.Ama bugün sanki eski kiloma dönmüşüm gibi elbiseyi giyip denedim.
Elbise çok kötü durmadı ama mükemmel de değildi.
Yine de duam kabul olmuş gibi davrandım
Çok şükür yine güzel bir günün sonuna geldim.Biliyor musunuz, her gün kendimle ilgilenmek harika bir şey.Bir ara sadece kendime odaklanmamın bana neler kattığını yazmak istiyorum ama şimdi değil
Huzurlu geceler...