Günün yorumu;
Bu sabah biraz geç uyanmama rağmen yine bütün niyetlerimi gerçekleştirmeyi başardım.Aceleyle yataktan kalktığım için dualarımı,olumlamalarımı ve niyetlerimi hareket halindeyken yapabildim.Ama yine önceki günlerdeki hazzı aldım.Zaten önemli olan pozisyon değil,samimiyet:)Güne yine limonlu maydanoz suyu içerek başladım.Daha evvel de denediğimden biliyorum,gerçekten çok güzel ödem attırıyor.İki gündür içtiğim maydanoz suyu sayesinde ödem attığımı biliyorum.Bana inanmazsanız bizim baksüle bir de inen karnıma sorun
Ama bir hatırlatma yapmadan geçemeyeceğim.Ben hiç kimseye asla herhangi bir kür tavsiye etmiyorum.Maydanoz suyu da tavsiyem değil.Sonuçta herkesin bünyesi aynı değil.Daha önce denediğimde bir sorun yaşamadığımdan ve düşük tansiyona sahip olmadığımdan rahatça içebiliyorum.
Fiziksel bakım olarak dünün bir benzeri uygulamalarım oldu.Yüzümü yine lavanta sabunuyla yıkayıp sıcak suyla duruladım.Lavanta suyundan olan buz kalıbını yüzümde gezdirdim.Benim cilt güzel bir şok
yaşadı:))) Tabii ki güneş kremimi sürerken Ya Hayy esmasını zikretmeyi unutmadım.Saçlarımı Ya Bedii esması eşliğinde tararken yine onlarla konuştum,onları sevdim,öptüm...bu aralar çok samimi bir diyalog kurduk saçlarımla:) Bu yoğun sevgi neticesinde saçlarım bir kaç tel dışında dökülmedi yine. Yatarken kirpiklerime hint yağı süreceğim inşallah.Her akşam sürmektense bir gün arayla sürmek daha iyi olur kanısındayım.
Sabah biraz iştahsız olduğum için sadece tereyağı,organik peynir,reçel ve yeşil çayla geçiştirdim.Öğlen iş yerinde mercimek çorbası,patlıcan ve biber dolması çıktı.Onlardan yiyiverdim bir miktar.Yanında da naneli yoğurt da vardı.Akşam da çorba ve madımakla yemek faslını bitirdim.Ama daha sonra bir sütlü tatlı sürprizi yaşadım:)) Asla pişman değilim
Gün boyu bir litre su içtiğimi de ilave edeyim. Henüz spor yapmadım ama günün yorumunu bitirdikten sonra dans/plates/squat üçlüsünden oluşan zevkli sporumu da yapacağımı bildireyim
Ruhsal bakımımı bugün daha da katmerleştirdim diyebilirim.Her hareketi duaya ve şükre dönüştürmek var ya,insanın bütün hücrelerini adeta negatiflikten tamamen temizliyor.En güzel arınma ve mutlu olma yöntemi Allahu tealayla diyaloğu geliştirmekte yatıyor bana göre.Dua, Allah'la konuşmaktır.Ne kadar dua,o kadar sohbet ve samimiyet...İnsanın bilinçaltı bile öyle güzel temizleniyor ki.Tabii bir de insanlar hakkında negatif yorumları da kesersek daha da enerjiyle doluyoruz.Dilini şer sözler için susturmak hem Allah katında hem de dünya hayatında ne rahatlatıcı bir şey.
Çok şükür gün boyu yine güzel duygular yaşadım ve bolca dualar ettim.Hiç mi olumsuz düşüncelerim olmadı?Tabii ki oldu ama duadan ve tevekkülden aldığım güçle hepsini bertaraf etmeyi başardım.Bugünkü bir diğer niyetim olan hayallerim için imajinasyon yapma niyetimi de güzel bir defterime hayalimi yazarak gerçekleştirdim.
Aslında yaptıklarım burada yazdıklarımdan çok daha fazla ama bir kısmını yazmam bile uzun bir mesaj oluştururken,hepsini yazmam daha da uzun bir mesaj oluşturabilir.O yüzden özetle (güya:)) yazıyorum.
Neticeye gelirsek;mutluyum,huzurluyum ve Rabbimi seviyorum:)