Günün yorumu;
Bugün yine niyetlendiğim her şeyi yaptım ama iki gündür anlamadığım bir durgunluk hissediyorum kendimde.Bir arkadaş da aynı şeyi söyledi.İkimiz de işin içinden çıkamayınca olayı mevsim geçişine bağladık:)))
Efendim şöyle anlatayım gün boyu neler yaptığımı.Sabah malum yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı,niyetlerimi yapıverdim.Bir çırpıda yataktan kalkıp seke seke lavaboya gittim
Lavanta sabunu,lavantalı buz,Ya Hayy ve şokk yapma derken bir haftalık rutinimi aynen tekrar ettim.Dün gece yatmadan kirpiklerime hint yağı sürmüştüm.Sabah yıkadığımda kirpiklerim ışıl ışıldı vallahi:) Bugün ekstra olarak kil maskesi yaptım,onu da unutmadan yazayım. Ha bir de manikür yaptım:)
Sevgili saçlarımı,aşkla,sevgiyle,şefkatle ve güzel telkinlerle taradım,tabii Ya Bedii esması eşliğinde.Bir atasözü var ya,"Bakarsan bağ olur,bakmazsan dağ olur" diye.Belki inanmayacaksınız,abarttığımı düşüneceksiniz ama saçlarımın bir haftada farkedilir bir biçimde uzadığını hissediyorum.Dökülme malum,ciddi oranda azaldı.İnşallah nazar değmez
Günlük yemek menüme gelince,sabah yine limonlu maydanoz suyumu içtim.Tadına da alıştım,ya bağımlılık yaparsa diye korkuyorum
Kahvaltıda tereyağı,peynir,reçel,yumurta ve domates vardı.Domatesi mevsimi değil diye yemekte tereddüt etmiştim ama tadına bakınca fena değildi.Yine de her şey mevsiminde güzel:) Yeşil çay fix zaten.Akşam menümde,çorba ve fasulye vardı.Bir litrelik suyumu da güç bela içtim
Spor çok şükür vazgeçilmezim
Ruhsal aktivitelerime bugün yenisini eklemiştim.Değerlilik olumlamasına başladım.Gün içerisinde olumlamalarımı
tekrar ettim.Dua-şükür eylemime aynen devam ettim.Tabiatın sesini dinlemeye gelince,maalesef kuş sesinden başka dinleyebileceğim pek bir şey olmuyor.Büyük şehirde ve o şehrin en merkezinde oturmanın dezavantajı işte...Bugün bir ara dışarı çıkmıştım.Gittiğim yerde merdiven çıktım.Herkes gibi benim de merdiven çıkınca biraz kalbim hızlı atıyor
İlk defa o atışları dikkatli bir biçimde dinledim.Ne diyordu anlamak isterdim:) Şaka bir yana,bazen bedenimizi dinlemek ve bize ne söylediğini anlamaya çalışmak güzel bir fikir...
Az evvel de yazdığım gibi,iki gündür anlamadığım bir biçimde enerjim düşük.Çok şükür moralimi bozan bir durum da yaşamadım.İşin ilginç tarafı,düşük olan enerjim akşam namazından sonra birden yükseliyor.Gerçekten anlamadım gitti
Ama günün sonunda yine de istikrarımı bozmadığım için fazlasıyla mutluyum