- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
manken gibi bir vücut'! Bunu başarmak sadece 2 ay'ımı aldı:
Yemek konusunda hiçbir zaman kendimi kısıtlamadım. Gerçi kilo sorunum olmadı ancak egzersizin güzel bir vücut için yeterli olduğunu savunabilirm.
CALLANETİCS. Beni, Mükemmel bir vücut için ameliyata gerek olamdığına inanadıran egzersiz. Nette videolarını bulabileceğiniz bu programı 3 hafta yapın. ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kilonuz sabit ancak siz inceliyorsunuz şekilleniyorsunuz vücudunuz sıkılaşıyor. google'dan 'callanetics before after' diye arayın. bu değişimlerin hepsi gerçek. Kendimde gördüm. Siz de deneyin '!
babam küçükken çikolata aldığında kardeşime verirdim ..sakın babama söyleme üzülmesin yedim sansın derdim..
ama ben ağzıma süremiyorum ..eşim çikolata hastası krizi tutuyor arada acaba gizli gizli adet mi görüyor..çikolata sağlığın düşmanıdır..adet dönemlerinde önerdiğim şey şudur...şekeri ağzınızın tadına göre olacak şekilde kayısı ve elma kompostosu içmeniz tatlı krizini keser çikolataya ihtiyac olmaz...eşim evlendiğimizde sarelle almıştı kahvaltılık için garibim işte... bir sene dolapta durdu sayılır...en sonunda kendi yedi ...
benim fiziğimi korumak için yaptığım şeyler:
hergün 2 saat spor(yürüyüş+plates YADA evde kondisyon bisikleti sürmek+plates)
gün içinde bol su içerim..2-3 litre
kepekli ve kızartılmış ekmek yerim..oda sadece kahvaltıda vede sadece 2 dilim
cipsin tadını unuttum,cola zaten çoook nadir içerim davette falan,kızartma ise ayda bir kendimi ödüllendirmek için
hep ara öğünüm vardır..günde 2-3 porsiyon meyvemi muhakkak yerim..özellikle elma vede kiviyi cok yerim..günde bi bardak yağsız süt içerim kemiklerim için..ileriye dönük osteoporosa karşı
akşam en geç 7de yemeğimi yerim(ondan sonrada bişey yemem..cok acıkırsam ya 1 porsıyon meeyve yerim..)..oda genellikle sebze yemeği olur...cok severim sebzeyi..ama haftada en az 1defa balık mutlaka tüketirim..vede tavuk..vede bakliyat
yeşil cay bol icerim..normal cayla aram yoktur..cayıma 3-4 yıldan beri şeker koymam..tuz fazla tüketmem..yemeklerede az koyarım...
hiç abur cubur yemiyo musun derseniz..yemez olur myum..tatlıya bayılırım valla..helede cıkolataya..haftada bi kendimi ödüllendiriirm vede bi gün yerim cıkolatamıda kekimide..ama sadece haftada bir yaniii...işte öyle..bunlr benim hergün yaptıklarım..yaşam tarzıma döndü yani..alışstım böyle beslenmeye...kaç kgsin derseniz..9 ay önce dogum yaptım..hemilelikten önce 54-55idim(boy 1.65)cok zayıftım fizigim sperdi,belim ipinceydi falan...dogumda aldım tabıkdıe 25 kg civarı..ama bu yaptıklarıma dogumdan sonrada devam ettigim için hemen hemen bütün kglarimi verdim...59um..sadece bi kac kg kaldı...göbek möbek karın kalmadı..eski halime eski kıyafetlerime kavustum..hatta eskisinden dahada güzelim(dogumdan mıdır ki.-))şimdi sadece son bi kac kıloyu veriyim diyorum..son rütuşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?