Fiziğinizi korumak için neler yapıyorsunuz?

Bende hafta sonları fıtness club teyım,pılates ve kıck boxs yapıyorum,hafta ıcıde evımde kosu bandım var yuruyus kosu takılıyorum :) kılo sorunum yok sdc saglıklı yasam ıcın spor yapıyorum.Evımde yemeklerde tuz ve tereyagı kullanmam esımle hep hafıf yemeklerı tercıh ederız.

Boyum 1.60 en son 48 kiloydum 50 diyelim biz..:nazar:
Ama ben 2-3 sene önceki gibi 45 olmak istiyorum nedenine gelirsek..
Basen bölgem şekillidir ve minyon hatlarım vardır..:kızgın:
Buda beni hafif toplu gösteriyor..:1rolleyes:
Ayrıca maşallah göbeğimde su içsem çıkıverir
:kızgın:
Ben sabah kahvaltısı yapmam çok yanlış halbuki biliyorum..a.s
Yağlı yerim çok cola içerimm ama kesicem..:1ninca:
Yaz dönemimde pek hareket edemedim ama okul zamanında
Çok yürüdüğümden kilo almıyordum..
Şimdi yeni yurdumda spor salonuda var değmeyin keyfime..
Yemekten sonra orda 1-2 saatimi geçiricem inşallahyerimseniben
45lik olduğum dönemler staj yaptığım dönemler erken kalkar
Öğle yemeğinde birşey yemezdim ve dışarda işlerim olurdu
Bu sayede bol hareket etmiş olurdum..
Bide merak ettiğim insan neden zaman geçtikçe
Çabuk kilo veremiyor ama her nedense alıyor..CADIARZU

Boyum 1.60 en son 48 kiloydum 50 diyelim biz..:nazar:
Ama ben 2-3 sene önceki gibi 45 olmak istiyorum nedenine gelirsek..
Basen bölgem şekillidir ve minyon hatlarım vardır..:kızgın:
Buda beni hafif toplu gösteriyor..:1rolleyes:
Ayrıca maşallah göbeğimde su içsem çıkıverir
:kızgın:
Ben sabah kahvaltısı yapmam çok yanlış halbuki biliyorum..a.s
Yağlı yerim çok cola içerimm ama kesicem..:1ninca:
Yaz dönemimde pek hareket edemedim ama okul zamanında
Çok yürüdüğümden kilo almıyordum..
Şimdi yeni yurdumda spor salonuda var değmeyin keyfime..
Yemekten sonra orda 1-2 saatimi geçiricem inşallahyerimseniben
45lik olduğum dönemler staj yaptığım dönemler erken kalkar
Öğle yemeğinde birşey yemezdim ve dışarda işlerim olurdu
Bu sayede bol hareket etmiş olurdum..
Bide merak ettiğim insan neden zaman geçtikçe
Çabuk kilo veremiyor ama her nedense alıyor..CADIARZU

Canım, yaş ilerlediği zaman kilon aynı bile olsa vucudundaki yağ oranı artar bu yüzden hatların belirginleşir, normal bir şey...

Fiziğim çok hoş bunu biliyorum çok güzel kıvrımlarım var ama aynı zaman da selülitlerim de var. Çok fazla abur cubur tüketiyorum o kadar çok kola içiyorum ki midemi kötü yapmış durumda herhangi birşey yediğimde yanıyor ama alışkanlık kola içmeden yapamıyorum, cips yemeliyim tüm gün onlarla beslenebilrim. O kadar kötü besleniyorum bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorum deniyorum iki gün geçiyo dayanımıyorum ellerim gidiyo yine kolaya, cipse bu aralar 2 kilo aldım vermem lazım ama aç kalarak vermeyi sevmiyorum spor yapmak istiyorum ama olmuyor vakit kalmıyor bugün yapayım diyorum birşey çıkıyor yapamıyorum nasıl başarıyorsunuz spor yapmayı?

ben 28 yasındayım kılom 51 ama 48 olmak ıstıyorum cunku kılom 55gıbı duruyor nedenı popo :) ayva gobek ve yuvarlak bır yuz....hafatda 4gun spoar gıdıyorum.anack pururzsuzdur tenım hıccc pıtırrıklık yoktur :) cunku her banyoda kese yaparım ve bebe yağı veya meyve ozlu losyonlar surerım mısss olsun dıye :)surerım tum vucuduma :)..yuzumede kozmetık kullanmam dermokozmetık kullanırım.....5kılo verdım step ve detoks ıle....selulıtlerımmm var cunku fecı tatlıcıyım..suda az ıcıyorum..ama gecen haftadan ıtıbaren yıne 5ıbıryerde cayıma ve bol suya gerı dondum....acılll sıkılaşmam gerekkk üüüüü :)

Fiziğim çok hoş bunu biliyorum çok güzel kıvrımlarım var ama aynı zaman da selülitlerim de var. Çok fazla abur cubur tüketiyorum o kadar çok kola içiyorum ki midemi kötü yapmış durumda herhangi birşey yediğimde yanıyor ama alışkanlık kola içmeden yapamıyorum, cips yemeliyim tüm gün onlarla beslenebilrim. O kadar kötü besleniyorum bunlardan gerçekten kurtulmak istiyorum deniyorum iki gün geçiyo dayanımıyorum ellerim gidiyo yine kolaya, cipse bu aralar 2 kilo aldım vermem lazım ama aç kalarak vermeyi sevmiyorum spor yapmak istiyorum ama olmuyor vakit kalmıyor bugün yapayım diyorum birşey çıkıyor yapamıyorum nasıl başarıyorsunuz spor yapmayı?

Bende senin gibiydim, üstelikte kilom ve hatlarım konusunda senin kadar iyi durumda değildim. O cips poşetlerini görünce gözüm başka bişey görmüyodu, erkek arkadaşım da halime dayanamayıp hemen alıyodu. 73 kilodan 60'a kadar indim hemde spor yaparak ve bol su içerek. Şimdi iki kilo aldım tekrardan, ama verebileceğimi biliyorum.
Artık kendime inanıyorum. Ben Teslim olmazsam cips beni zorlayamaz.
Bence kafanda onu koyduğun yeri belirle. Duba gibi biri mi olmak istiyorum,
Yoksa sağlıklı biri mi olmak istiyorum diye sor kendine.
Bu arada ben sigarayı yeni bırakmış olmama rağmen k,lo almak yerine verdim.
Eğer kullanıyorsan bırakmanı öneririm. Sporla bi arada olmuyor.​

beslenmeme dıkkat edıyorum yaglı asitli kafeinli şeyler tuketmıyorum hergun spor yaparm haftaiçi okul oldugu ıcın aksamustu haftasonları sabah ve bazen dag yuruyslerı her banyodan sonra vucutlosyonumu surerm peelingi yaparm 2 haftada bir

Bende senin gibiydim, üstelikte kilom ve hatlarım konusunda senin kadar iyi durumda değildim. O cips poşetlerini görünce gözüm başka bişey görmüyodu, erkek arkadaşım da halime dayanamayıp hemen alıyodu. 73 kilodan 60'a kadar indim hemde spor yaparak ve bol su içerek. Şimdi iki kilo aldım tekrardan, ama verebileceğimi biliyorum.
Artık kendime inanıyorum. Ben Teslim olmazsam cips beni zorlayamaz.
Bence kafanda onu koyduğun yeri belirle. Duba gibi biri mi olmak istiyorum,
Yoksa sağlıklı biri mi olmak istiyorum diye sor kendine.
Bu arada ben sigarayı yeni bırakmış olmama rağmen k,lo almak yerine verdim.
Eğer kullanıyorsan bırakmanı öneririm. Sporla bi arada olmuyor.​

Seni tebrik ediyorum arkadaşımm.alkisalkisalkis Duramıyorum yemeden hastalık resmen. Bir haftadır cips yemiyorum ama kolayı yine içiyorum.:gitme: Asla duba gibi biri olmak istemem, asla. Sigarayı bırakmana çok sevindim canım çok doğru bi karar olmuş.kaydirigubbakcemile5 Ben kullanmıyorum sigara ama spor da yapmıyordum artık başlıyorummm.:lepi:

valla arkadaşlar herkes yani sizleri kastetmiym de çoğu insan sanki o inceltici kremlerin,ameliyatların,merhemlerin büyü yapacağını sanıyor
kim ben oturduğum yerden kilo verdim zayıfladım derse ben ona inamıyorum
bu iş vücuttaki toksinlerden arınmakla ilgili bunu da ancak ya ter yoluyla ya da afedersiniz dışkı yolu ile atabiliyoruz...spor yapacaksın herşeyi yiyeceksin ama ölçülü yiyeceksin bende haftada 4-5 gün spor yapıp gece de birşeyler yememeye özen gösterip formda kalmaya çalışıyorum

hı bu arada en güzel sporda yüzmek arkadaşlar ben yüzme ile haftada 2 kilo verdim

iştahı kaptmak için de en ii yöntem maydanoz saplarının suyunu kaynatp içme tadı çok kötü kokusuda ama güzelleşmek için bu doğal yöntemlere ihtiyacımız var...

Yüzme mükemmel bi spor vücuda her yönden etkisi var; ama ben de menisküs var o yüzden çok yüzemiyorum, ağrılarım artıyor.

yürümek gerekten etkili.
üniversiteye başladığımdan beri basenlerim eridi selülitler gitti.
yemeğe pek dikkat etmem ama kiloma dikkat ederim.
eski kilonunzdan 3 -5 kilo üste çıktığınızda değilde 500 gr flan fark ettiğinde maksimum 1 kilo da önleminizi alın biraz daha fazla spor yapın bölgesel yağlanma başladı ise ona yönelik birşeyler yapın.
ama asla salmayın.
çünkü yaş ilerledikçe metabolizma hızı düşüyor ve eskisi kadar yesenizde artık eritememeye ve yağ olarak biriktrmeye başlıyorsunuz

hiç bi şeydelikafadulden
allahtan şanslıyım bu konuda:kedi::nazar:ama cidden fiziğimi korumak için hiçbirşey yapmıyorum.ne yediğime dikkat ederim ne su içerim ne spor yaparım..heleki su!!1 hafta su içmediğim olur(sıvı tüketimimi meşrubattan karşılarım)derimki aa ben su içmedim bir hafta oldufisfisfis
ama en kısa zamanda önlem almalıyımCADIARZU

'7 den sonra yemek yenmemeli' yargısının yalan olduğunu söylüyor bir çok doktor. önemli olan almanız gereken günlük kalori miktarını geçmemek.

hiç bi şeydelikafadulden
allahtan şanslıyım bu konuda:kedi::nazar:ama cidden fiziğimi korumak için hiçbirşey yapmıyorum.ne yediğime dikkat ederim ne su içerim ne spor yaparım..heleki su!!1 hafta su içmediğim olur(sıvı tüketimimi meşrubattan karşılarım)derimki aa ben su içmedim bir hafta oldufisfisfis
ama en kısa zamanda önlem almalıyımCADIARZU

Cnm kesinlikle önlem almalısın yapma lütfen o kadar önemli ki su, benim annem böbrek hastası o yüzden suyun ne kadar önemli olduğunu iyi biliyorum. Her ne kadar yeter ki sıvı alın deselerde meşrubat suyun yerini tutmuyor:1no2:
Fiziğin için maşallahhh diyorum:nazar: Çok şanslısınzemuszemus

aso olarak yazdıklarım hala geçerli:))hala su içmiyorum:mymeka:hala yediklerime dikkat etmeyip öküz gibi yiyorum:gitme:üff bi programa sokmam lazım kendimiboshayallersmile

X