- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
aso olarak yazdıklarım hala geçerli:))hala su içmiyorum:mymeka:hala yediklerime dikkat etmeyip öküz gibi yiyorum:gitme:üff bi programa sokmam lazım kendimiboshayallersmile
ben hicbisey yapmiyorum kizlar iki cocugum var 173cm boyum kilomda58-60 arasi kisin genelde 60 kilo oluyorum ama tatlimida yerim tuzlumuda kurabiyeler pastalar hic 61in üzerine cikmadim cok sansliyim cok belkide erken anne olmak yaradi bana 23 yasindayim ben yüzmeyi bilmiyorum ögrenmem lazim ama nasil yapcam ya yurrtdisindayim zor millet siz nasil ögrendiniz
Maşallah cnm ne mutlu sanaYüzme dersleri alabilirsin cnmopuyorumnanaktan
Yok cnm yurt dışında değilim ben.. Araştır sor bakalım cnm nerelerde veriyorlar çok iyi bilmene gerek yok karşı tarafı anlayabilecek ve kendini anlatabilecek kadar biliyorsan yeter cnmopuyorumnanaktansen yurt disindamisin canim ben avusturyadayim nasil yapcam bilmiyorum yüzme isini almancam o kadarda gelismis degil eh iste :uhm:bilmiyorumkismile
şu totomu bi kaldırabilirsem pilatese başlıcam amaa gel görki sabahları uyanamıyorumkafamda ki düşüncem bu fiziğimi korumak için ama bunlar sadece düşünce gerçek hayatta yaptığım habire tıkınmakk:tomato: cildim içinde şu tanrıçamın tarifine başlıcam ama daha başlamadım çaktırma biberim kulamı çeker yoksaakannehir
Ahh miniğimm senin hiç bişeye ihtiyacın yok fıstık gibisinnn.. Benim totomu kaldırıp forma girmem lazım ama kalkmıyo arada kalkıyo sonra eski haline dönüş yapıyo. Pilates acayip güzel valla ben arada kaldırınca yapıyom ama sürekli yapmam lazım aslında... Birbirimizi gazlasak mı napsak acababilmiyorumkismile Cildim için şu an ben de bişi yapmıyorum aayyy ben paso yatıyom zatennnalsanaalsanasmile Şu tanrıça gibi olsakk keşke kız sevdiceğim gelcek diye 80 gün öncesinden bakıma giriyo benim ki hep yanımda ama ben de tık yokboshayallersmile
ahh saol cnm benm ama resim 1 ay öncedendi bende kilo aldım:çok üzgünüm: benmkide yanımda valla yanında olunca kıymet bilmyrz heralde :çok üzgünüm: yazda geliyo sivilce lekelerim var kirpiklerim de çok yıpranmış kırılmış eskiden uzundu gürdü:çok üzgünüm: onlarada üşengeçliğimden bi yağ bile sürmüyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?