- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
-
- Konu Sahibi Cimenlere_uzansam
Milyon tane marka var bunu da şimdi duydumGoo.n gibi bı markayı nası yazmazsın:) herseyı denedım:)
önlem marka , bana arkadaşım vermişti, geçen yıl. çok sızdırıyor. Kış günü sabah bir kalktı yavrum, bez hiç çişi çekmemişti, sırtı bile ıslaktı. bir kaç içinde ıslanmıştı. Hiç kullanmayın derim.Benim kayınvalidem Önlem marka bez almış bir paket. Nasıldır bilen var mı kızlar?
Aaa o kadar kötü demekönlem marka , bana arkadaşım vermişti, geçen yıl. çok sızdırıyor. Kış günü sabah bir kalktı yavrum, bez hiç çişi çekmemişti, sırtı bile ıslaktı. bir kaç içinde ıslanmıştı. Hiç kullanmayın derim.
Kuzum ben oğlum doğdu doğalı prima kullanıyorum bi ara sleepy aldık molfix aldım eşim hep iç yumuşaklığın baktı olmaz dedı resmen evden 2 çuval bez dağıttım bana kalsa kullanırdım sleepy ama kocam izin vermedi hep prima kullandım ama primanında üstüne tanımadımEvet kızlar bebek bezi fiyatları uçtu gitti. Bebek büyütürken en büyük harcamalarımızdan biri de bebek bezleri. Fiyat performans açısından en iyi bebek bezi markasını tecrübeli anne, teyze, ve halalarımıza soruyoruz