Fiyat performans açısından en iyi bebek bezi markası

Fiyat performans açısından en iyi bebek bezi markası

• Prima

OY: 7 20,0%
  • Sleepy

OY: 11 31,4%
  • Bebem natural

OY: 2 5,7%
  • Baby turco

OY: 8 22,9%
  • Canbebe

OY: 0 0,0%
  • Molfix

OY: 5 14,3%
  • Evy baby

OY: 0 0,0%
  • Baby&me

OY: 1 2,9%
  • Diğer

OY: 1 2,9%

• Ankete Katılan
    35

Cimenlere_uzansam

🙏🏻
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.923
6.663
Evet kızlar bebek bezi fiyatları uçtu gitti. Bebek büyütürken en büyük harcamalarımızdan biri de bebek bezleri. Fiyat performans açısından en iyi bebek bezi markasını tecrübeli anne, teyze, ve halalarımıza soruyoruz

Sleepy bio natural, natural, ecologic ve baby turco deneme şansım oldu. Ecologic favorim içlerinde. Migros indirimlerinin uyguna geliyor bir tık. Baby me , goon ve bimin bezini merak ediyorum açıkçası

Benim kayınvalidem Önlem marka bez almış bir paket. Nasıldır bilen var mı kızlar?
önlem marka , bana arkadaşım vermişti, geçen yıl. çok sızdırıyor. Kış günü sabah bir kalktı yavrum, bez hiç çişi çekmemişti, sırtı bile ıslaktı. bir kaç içinde ıslanmıştı. Hiç kullanmayın derim.

prima nasıl fiyat performans ürünü olabilir ben sleepy natural külot bez kullanıyorum çok memnunum, jeans modeli de iyi

Prima uykuda kullanıyorum ama fiyatları malum sızdırmazlık açısından işimi görüyor pahalılık açısından onu baz almazsak...
Baby turco Sleppy günlük külot bez kullanıyorum bizimki cok hareketli memnunum 15 aylık olduk sleppy Bi tık daha pahalı ama baby turcoyla aynı ebat aynı model birebir hangisi ucuzlamışşsa onu alıyorum kampanya kovalıyorum İkiside pamuklu kokusuz 0 koku lakin gece bezi içinse sızdırıyor bizde ......

ucuz markaların külot bezi varsa deniyim öneri alabilirim

Sleepy natural kullanıyorum 4 aydır bi sıkıntı yaşamadık. Sleepy nin bio natural olanı sızdırıyor sanırım memnun olmayanlar genellikle onlar. Sleepy iyi gelmeseydi goon alacaktım

geceleri primadan hic vazgecemedik baya denedik ama bir sknti cikti primayla da kapattik
gunduz sleepy seviyorum ben iceriklerine bakinca da sleepy iyiydi .

Kuzum ben oğlum doğdu doğalı prima kullanıyorum bi ara sleepy aldık molfix aldım eşim hep iç yumuşaklığın baktı olmaz dedı resmen evden 2 çuval bez dağıttım bana kalsa kullanırdım sleepy ama kocam izin vermedi hep prima kullandım ama primanında üstüne tanımadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…