- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
orda bir daha giremiyor ama gruba burda ise daha esnek tabi gruplar ama buda suistimal edilememesi gerekiyordiyet gruplarının büyük sıkıntısı o canım.enerjisi tutmuyor yada verim alamıyor yada düzenli giremiyor çıkmak istiyor.o konuda çokta bi yaptırım olamıyor maalesef.mesela cuma takımlarında 3 hafta klo bildirimi yapmazsa liste dışı kalıyor.
ne güzel tarif etmişsinİf’le aşk yaşıyorum. Bir haftada yarım kilo vermişim aslında 1 kilo verirdim ama seçim günü görevli olduğum için aşırı abuk sabuk beslendim ve o günden vücudumda ödem kaldı muhtemelen. Yani haftada 250 gram bile gitse kafamın rahat oluşu ne yicem diye düşünmemek, akşam hafif uyumak, canımın hiçbir şey çekmemesi harika şeyler bunlar. Vücudumu dinginleştirdi 10 günde.
canımm geçmiş olsun.. nen var yaa..Cook hastaydım cook bakamadım bugün buralardayım
Nasılsın ❤
Cook tesekkür ederim ❤canımm geçmiş olsun.. nen var yaa..
çoluk cocuk var mı ? bende 1 tane oğlan var 7 yaşında, İstanbul da yaşıyorum, sizler ??evet herkes çalışıyor
yada hobi leri ile ilgileniyor
candy_candy katılımın yüksek olursa bakanlık hazırlıyoruz senin için
İf’le aşk yaşıyorum. Bir haftada yarım kilo vermişim aslında 1 kilo verirdim ama seçim günü görevli olduğum için aşırı abuk sabuk beslendim ve o günden vücudumda ödem kaldı muhtemelen. Yani haftada 250 gram bile gitse kafamın rahat oluşu ne yicem diye düşünmemek, akşam hafif uyumak, canımın hiçbir şey çekmemesi harika şeyler bunlar. Vücudumu dinginleştirdi 10 günde.
ay canım yaa..iyi ki sormuşumm yoksa hiç hbrmiz olmayacaktı valla.. dikkat etCook tesekkür ederim ❤
Oy için köye gittik feci üşütmüsüm 2 gündür yataktan cıkamadım bugün iyiiym cokk sükür telide bugün elime alabildim
ellerinizden öper 17 yaşında evladım.. ankaraçoluk cocuk var mı ? bende 1 tane oğlan var 7 yaşında, İstanbul da yaşıyorum, sizler ??
Kızlarr if ne yawwcanım benim katılım işinde sıkıntı olmaz daha yeni izin yaptım bi 7-8 ay izne falan da ayrılmam yani
kesinlikle if benim de kahvaltı sıkıntıma çare buluyr çünkü ben kahvaltı edemiyorum edersem de ancak iş yerinde simit poğaça kurabiye gibi zararlı şeyler oluyor bu açıdan benim için çok iyi zaten haftasonu 12 civarı kahvaltı ediyoruz
Tesekkur ederim canim ❤ ❤ay canım yaa..iyi ki sormuşumm yoksa hiç hbrmiz olmayacaktı valla.. dikkat et
https://www.fitekran.com/intermittent-fasting-if-rehberi/ buradan bak canımcımKızlarr if ne yaww
maşallah, ne işle meşgulsun Harikamo ?ellerinizden öper 17 yaşında evladım.. ankara
teşekkür ederim, okudum da bana göre değilmiş :)https://www.fitekran.com/intermittent-fasting-if-rehberi/ buradan bak canımcım
ilk sayfadan bakabilirsin aklına takılanı sorabilirsinmerhabalar
nasıl bir zayıflama gurubu
ben çalışanım yani sekiz beş gurubunuz hakkında bilgi alabilirmiyim eğer uygulayamayacağım bir şey olursa diye meşgul etmek istemiyorum sizleri
tamam teşekkürlerilk sayfadan bakabilirsin aklına takılanı sorabilirsin
özel firmadayım canım :)maşallah, ne işle meşgulsun Harikamo ?
dikkat et kuzucan kendineCook tesekkür ederim ❤
Oy için köye gittik feci üşütmüsüm 2 gündür yataktan cıkamadım bugün iyiiym cokk sükür telide bugün elime alabildim
herkes bireysel taklıyor.kendine uygun diyeti yapıyor.bilgi alışverişi yapıyoruz.ilk sayfada genel bi açıklamamız var uyarsa bekerizmerhabalar
nasıl bir zayıflama gurubu
ben çalışanım yani sekiz beş gurubunuz hakkında bilgi alabilirmiyim eğer uygulayamayacağım bir şey olursa diye meşgul etmek istemiyorum sizleri
Tesekkur ederim canim ❤ ❤dikkat et kuzucan kendine