- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun sudan zarar gelmez sigara da içiyorsun daha iyi cildin nem alırBugün 1,5lt suyu geçtim befercim baya zorladım kendimi.
Sabah: 2 yumurta ve çeyrek lavaş
1 kk beyaz peynir
Çay
Akşam : 1 kase nohut yahnisi, bir servis kaşığı bulgur pilavı, biraz turşu.
Daha 5 gün yenecek kadar yahni yapmışım buyrun gelin yiyelim
Aşk olsun ne günü yazmamışım acaba ben düzenli bildirim yaptım içeriği uygun olmaya bilir o ayrı konuŞimdi yeni geldim size sitem etme sırası bende, menü birincileri seçeyim dedim ama menüler düzenli gelmedi
Zaten megalomanyağım biliyorsunuz hep ben birinci olsam bakanlığımdan olacağım için hafta birinciliğimi bile açıklamadım
Canım oylama yapmak için herkesin listesini yazması lazım eksiklerle olmuyor kiAşk olsun ne günü yazmamışım acaba ben düzenli bildirim yaptım içeriği uygun olmaya bilir o ayrı konu
geçen hafta 2,5 lt içtiğinde olmuş.Selam befer benim şişeler ofiste sabit, hafta içi her gün 3 litre içiyorum.
Haftasonları da 2 litre.
AFİYET OLSUNgünaydınlarr..
doracım ben de düzenli bildirim yapıyorum diyeceğim saten bugün 3. gün ve gerçekten her gün bir öncesi günün yemişliklerini yazacağım inşaallah.. disiplin şart
gelelim bana..
sabah............. (koca bir fincan türk kahvesi (sade))
öğlen; bir porisyon tavuk şinitsel üzerine bir yemek kaşığı patates püresi, bir ayran
akşam; bir parça tavuk ve bir aktivia yoğurt
bu arada toplam 3lt su
40 sn plank
8.500 adım
HOŞGELDİN.MAPUSTAN ÇIKMANA SEVİNDİMKızlar selam cezam bitti çıktım mapustan. Bugün tartı günüydü di mi. Geçen hafta 67.25 olan kilom bugün 66.75. Güncelleyebiliriz.
selam hoş geldin.. azimle devam edebilen edebilecek olan herkese kapımız açık.. burada önemli olan disiplin... kimse kimsenin yanında değil.. herkes kendinden sorumlu.. ancak sayfamıza saygı da şart.. ben hemn bilgilerini yazıp tabloya işliyorum.. kayıt alma bakanıyım da ayıptır sölemsiKızlar günaydın.. ilk mesajı okuyunca dedim burası benlik katılım şartlarının iki tanesine uyuyorum yaza fit girmek ise benim için mümkün değil çünkü 128 kiloyum 28 ini vermek ilk hedefim
cuma zayıflama yarışmasının 3. 5. 7. ve 8. takımlarında bulunmuşluğum var en son ocak ayının sonunda 3.takımdan ayrıldım ayrılmama sebep üye de henüz takımda olduğu için dönmeye niyetim yok. 9.takıma başvurdum ama orda da yer olmadığı için kaldım ortada. cuma yarışmasında genelde herkesi üyesi az olduğu için 3. takıma yönlendiriyorlar diye de diğer gruplara bişey yazmadım.
kilom fazla olduğu için yürüyüş dışındaki sporlar benim için tehlikeli ama leslie falan yaparım günlük 10000 adımı tamamlarım 3 lt su içerim detoks suyu içemiyorum ozzellikle limonlu su içemem hiç ama limon dilimleri ve zencefil konulmuş suyu içebilmişliğim var. Boyum 1,67 y:aşım 32 3 kzıım var biri 4.5 diğer ikisi 1,5 yaşlarında. 142 ile doğuma gittim sonuç: 128 de takılı kaldım.
Beni kabul ediyorsanız cevabınızı bekliyorum
selam hoş geldin.. azimle devam edebilen edebilecek olan herkese kapımız açık.. burada önemli olan disiplin... kimse kimsenin yanında değil.. herkes kendinden sorumlu.. ancak sayfamıza saygı da şart.. ben hemn bilgilerini yazıp tabloya işliyorum.. kayıt alma bakanıyım da ayıptır sölemsi
YENİ ÜYE | BOY | KİLO | 06.04.2019 | 13.04.2019 | 20.04.2019 | 27.04.2019 | |
@little dora | 1.57 | 52 | |||||
@befer | 1.59 | 82.9 | |||||
@suhan | 1.58 | 64.9 | |||||
@harikamo | 1.59 | 65.4 | |||||
@Atesbocegi41 | 1.64 | 56.7 | |||||
@slnkhrmn008 | 1.64 | 67.2 | |||||
@dnz2010 | 1.56 | 64.5 | |||||
candy_candy | 1.67 | 128 | |||||