- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Yok yok herhangi bir sağlık sorunu yok.. Biraz ara vermek istedim haftaya da tatile gideceğim 1 hafta yokum o yüzden biraz dinlenmiş olurum diye düşündümmmÖnemli bir problem yok inşallah di mi?
Sen ulaşırsın kuzum ua ben sana güveniyorum
İyi yapmışsın kuzum :) harikasınYok yok herhangi bir sağlık sorunu yok.. Biraz ara vermek istedim haftaya da tatile gideceğim 1 hafta yokum o yüzden biraz dinlenmiş olurum diye düşündümmm
OKUL için hazırlıklara başladın mıİyi yapmışsın kuzum :) harikasın ♥
74.7@little doraNeysesakinim SUHAN @harikamo @amesia @Sevgibakir teletubbies Tenceresiz kaldim anne @cgdmk @Evvab @elizz0006 @MigiMadid poncikvegece evet kizlar alalim kilolari
YooOKUL için hazırlıklara başladın mı
Az daha dikkat etsen demek çok güzel zayıflayacaksın kuzum
Ne güzel bu hafta inşallah bende gidiyorumYoo
Tatil hazırlıkları başladı
Cuma yola çıkıyoruz kuzum Ankara ya
Dikkat edemedim çok tuhaf beslendim ama yogunluktaj gitti sanırım sünnet günü öyle şişti ki vucudum gözlerim bile sismisti vucudum toparlanmış sanırım elbisenin boyu biraz uzun geldi elbise atlindqn hafif ayakkabı gozukecekti ama gözükmediAz daha dikkat etsen demek çok güzel zayıflayacaksın kuzum
sen nereye kuzumNe güzel bu hafta inşallah bende gidiyorum
canım az dikkat et eminim vereceksinDikkat edemedim çok tuhaf beslendim ama yogunluktaj gitti sanırım sünnet günü öyle şişti ki vucudum gözlerim bile sismisti vucudum toparlanmış sanırım elbisenin boyu biraz uzun geldi elbise atlindqn hafif ayakkabı gozukecekti ama gözükmedi..
Bakalım nasıl devam edeceğim eşim tatile gidelim diyor
Önce bursa sonra Balıkesir rock festivalinesen nereye kuzum
sünnet yaptınız mi:) hayırlı olsun inş mürüvetini görmeye nasip etsin inş:)Dikkat edemedim çok tuhaf beslendim ama yogunluktaj gitti sanırım sünnet günü öyle şişti ki vucudum gözlerim bile sismisti vucudum toparlanmış sanırım elbisenin boyu biraz uzun geldi elbise atlindqn hafif ayakkabı gozukecekti ama gözükmedi..
Bakalım nasıl devam edeceğim eşim tatile gidelim diyor
Evet canım cumartesi günü oldu btti şükür Allah razı olsun :))sünnet yaptınız mi:) hayırlı olsun inş mürüvetini görmeye nasip etsin inş:)
Ooo eğlence başlasınÖnce bursa sonra Balıkesir rock festivaline
Lavaş olmamışmenü:
sabah: 6:00
yoğurtlu pizza. ( lavaşın üzerinde yoğurt yumurta karışır. üzerine sür. sonra kaşar peynir ekle. en son çörekotu sep firina koy :)
öğlen (12:00)
çorba ( bi kase)
patlıcan kebabi ( bi porsiyon)
cacik
dondurmalı irmik helva ( bu olmadi biliyorum )
2-3 dilim ekmek
akşam ( 19:00)
karnabahar yemegi
2 salata turşusu
3-4 dilim karpuz
spor yok
su: 2,5 lt
artık menü paylaşalım:)
Lahmacun az daha az olsa hatta olmasa harikaymış kuzumDünkü menu
Kahvalti
domates peynir zeytn
ciğer kavurma
2 dilim ekmek
Siyah çay şekersiz
Öğlen yok ..
Arada üzüm şeftali çok az
Akşam dogum gunumdu o yüzden sağlam yedim
2lahmacun minik bir parça Adana
Bolca salata ayran
Arkasından bir bardak çay ..bir soda bir kahve şekersiz :))
spor sadece yarım saat yürüyüş
Su 2.5 litre.
Doğum günüm diye yedim gittiLahmacun az daha az olsa hatta olmasa harikaymış kuzum
İyi ki doğduunDoğum günüm diye yedim gitti