- 13 Kasım 2013
- 2.186
- 4.159
- 34
daha önce yaptın mı canım bende denemek istiyorumbenim haftaya son bir ay kadar yokum.haftaya denemeyi düşünüyorum.
istersen birlikte yapalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce yaptın mı canım bende denemek istiyorumbenim haftaya son bir ay kadar yokum.haftaya denemeyi düşünüyorum.
hemende üzgün surat atmışsın bi önceki meseja.valla izine ayrılınca biraz öye olacak benimde dikkat etmem lazım.değerlerimi yükseltmek istemiyorum özellikle kolestrol
Karışmış gülecektimhemende üzgün surat atmışsın bi önceki meseja.valla izine ayrılınca biraz öye olacak benimde dikkat etmem lazım.değerlerimi yükseltmek istemiyorum özellikle kolestrol
evet evet çok iyi gidiyo hemde serinletiyo falan
Dene banada söyle
sanırım üç sene önce yapmıştım.kilo vermiştim ama bikaç gün sonra tekrar dönmüş yinede 1 kiloya yakın gitmişti.ben şaşırtmak istiyorum vücudu birazda ondan.sürekli 64 le 62 arasında gidip geliyorum.haftasonu evde olsam yapacaktım 3 gün salı tartı gününe yetişirdi.ama annemlere geçeceğiz.pazar döneriz.daha önce yaptın mı canım bende denemek istiyorum
istersen birlikte yapalım mı
evet onun tek ilacı yürüyüş.benimde vucut yapıyor.aksi gibi et severim ben.yürüyüş yapamıyorum.haftada en az iki 45 dakika demişti diyetisyen banaben o kolestrol işini anlamadım stres bile yükseltebiliyor dedi doktor..
et yağlı yiyecekler dedi...
ama yürüyüş çok iyi geliyormuş tabi benim totom kalkmıyor bir türlü.. neyseki düştü bir ara neydii600 ler filann
SU HEDEFİ ÜYELER 22-28TEMMUZ | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 2,5 | 3 | 3 | 8,5 | ||||
SUHAN | 3 | 3 | ||||||
little dora | 0 | |||||||
harikamo | 0 | |||||||
amesia | 2,5 | 2,5 | ||||||
Sevgibakir | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli | izinli |
fmad | 2 | 2 | 3 | 7 | ||||
Minik meleklerim | 0 | |||||||
cgdmk | 1 | 1 | ||||||
Evvab | 0 | |||||||
elizz0006 | 2,5 | 2,5 | ||||||
Verano_porteno | 3 | 3 | ||||||
MigiMadid | 1,5 | 2,5 | 4 | |||||
patilibirhayat | 2,5 | 2,5 |
83lüyüm ben .Karışmış gülecektim
Kaç yaşındasın sen canım
Görüntü öyledir bence83lüyüm ben .
len baya gitmişim haa kendimi 28lik çıtır gibi hissediyorum
İyi hadi 100 tane yapmıştım kaldı 900 taneceza listesi///bildirim eksikliği// katılım yetersizliği
Tenceresiz kaldim anne 1000 zıpzıp 1000 twist
@cgdmk 1000 zıpzıp 1000 twist
@elizz0006 1000 zıpzıp
E Evvab 10000
@Huru seni ilk sayfadaki ana listeye almadım henüz.paylaşımlarını göremedim çok fazla
Ana sen benden büyüksün Sühan sana abla diyebilirmiyim83lüyüm ben .
evet onun tek ilacı yürüyüş.benimde vucut yapıyor.aksi gibi et severim ben.yürüyüş yapamıyorum.haftada en az iki 45 dakika demişti diyetisyen bana
Daha korpecigim doymazsin benleÜstüme gelme senide yerim
83lüyüm ben .
Dünü hatırladığım kadarıyla yazayımsende dökül bana sende neler var bak saklayınca olmuyor kim ne yapıyor bilmiyoruz
Buna ek olarak da 2 saat yürüyüş yaptum (normalde bir ekmek yiyorim yarım ekmek diyet oluyor bir nevi )Dünü hatırladığım kadarıyla yazayım
Sabah annemde kahvaltı yaptım beyaz ekmek de dahil yarım yemsiimdir
Zeyntin peynis domates biberli lor a hatıra batira yedim ekmeği de
Öğlen e kadar çarşıda idik öğlen çeyrek köfte ekmek ..
Gelince meyve yedim
Akşam kahvaltı gibi yaptık yemek olmadığı için ekmek de evde az oldgu için çeyrek ekmek yedim ..
Bir ara uyuyup kalmışım
Sozde yoğurt hurma yapacaktim
Gece uyanıp suda bekleyen hurmaları yedim
Bilmem 75in üstü dişime gelirDaha korpecigim doymazsin benle