- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
midemde ağrı varr poffffffffffff
Yoksa üşüttünüz müüübenimde klimadan olabilir mi?
Geçmiş olsun canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midemde ağrı varr poffffffffffff
Yoksa üşüttünüz müüübenimde klimadan olabilir mi?
bir haftadır çekiyorum.gece sabaha kadar klimanın altındayım.işyeride öyle.olabilir.sancı şeklinde değilde bildiğin midemi sıkıp bırakıyorlar gibi.eskiden strese girince böyle ağırırdı.geçerdi.bir hafta olacakbenimde klimadan olabilir mi?
Geçmiş olsun canım uzak oturmaya çalışsan klimadan öyle bir şansın var mıbir haftadır çekiyorum.gece sabaha kadar klimanın altındayım.işyeride öyle.olabilir.sancı şeklinde değilde bildiğin midemi sıkıp bırakıyorlar gibi.eskiden strese girince böyle ağırırdı.geçerdi.bir hafta olacak
canım bu bugunundü.yemiş oldum.spontane gelişti.arkadaşalr ısrar etti.hatta anca üç kaşıktır belkide yediğim..genelde biraz fazla yazıyorum yediklerimi.porsiyonun yarıdan fazlasını geri gönderdim.ceza alabilirm ama uygun değilseSüper ama yoğurtlu makarna yerine başka seçeneğin var mıı
Canım az yemişsin baya zatencanım bu bugunundü.yemiş oldum.spontane gelişti.arkadaşalr ısrar etti.hatta anca üç kaşıktır belkide yediğim..genelde biraz fazla yazıyorum yediklerimi.porsiyonun yarıdan fazlasını geri gönderdim.ceza alabilirm ama uygun değilse
hiç zayiflamadim yıllardir bi gram kilo verdiğimi bilmem.little dora doracım nerelerdesiiiin
harikamo canım iyi misin yoksun ortalarda önemli bir şey yok inşallah?
amesia canım seni de göremedim nasıl gidiyor yoksa cezalı şeyler yiyor musuuun yemeee :) ama daha esnek tutacağım ceza işini artıkın
birsevgi canım seni göremedim geldin mi hiç
Verano_porteno fitotellam nasıl geçiyor günün :) dizin inşallah çabucak geçer
Tenceresiz kaldim anne canım sen nerelerdesiiiiin özlediiiiim
cgdmk rakibeeeeem hiç menü de yazmıyorsun
Yazsan aslında daha iyi olabilir
Sana da cezaları kalori üzerinden hesaplayalım istersen
Belli kalori üstüne geçen besine ceza vereyim sen zaten kalori tutuyordun
Ama yaz menüleriniii
E Evvab canım iyi misin nasılsın ne yapıyorsun
elizz0006 0006 Ankara ile ilgili bir şey mi :) etiketlerken aklıma geldi kaç saattir düşünüyorum
@MigiMadid kuzum sen daha önce de zayıflamış mıydın ne zamandı
Ben seni baya önceden hatırlıyorum yine yazmıştın ama unuttum
Canım ben inanıyorum sanahiç zayiflamadim yıllardir bi gram kilo verdiğimi bilmem.
çok yaptım tutmuyor.Canım ben inanıyorum sana
Bu sefer vereceksin inşallah
İlk hedefin ne peki hani ilk şu sonra şu en son şu diye bir planlama yaptın mı
Yoksa üşüttünüz müüü
Geçmiş olsun canlar
bir haftadır çekiyorum.gece sabaha kadar klimanın altındayım.işyeride öyle.olabilir.sancı şeklinde değilde bildiğin midemi sıkıp bırakıyorlar gibi.eskiden strese girince böyle ağırırdı.geçerdi.bir hafta olacak
geçmiş olsun.;şuan kalın polar ile otoruyorumm
geçmiş olsun valla bende hastalık yok ama tebbir amaçlıgeçmiş olsun.;
benimde burnum akmaya başladi
bogaz agirisi ..
eve gidince naneli limon yapmak olucak.
bizdede var klima işyerinde.bir haftadır çekiyorum.gece sabaha kadar klimanın altındayım.işyeride öyle.olabilir.sancı şeklinde değilde bildiğin midemi sıkıp bırakıyorlar gibi.eskiden strese girince böyle ağırırdı.geçerdi.bir hafta olacak
bendeki üzüntü.. ama detaya girmeyeyim.geçmiş olsun valla bende hastalık yok ama tebbir amaçlı
vericez vericezhiç zayiflamadim yıllardir bi gram kilo verdiğimi bilmem.
geyiğe gel.orda daha rahat anlatırsın kuzu.bizdede var klima işyerinde.
ama atmosferi iyi.
açtirmiyorum hasta olmuşum klimadan dolayı.
şimdiki hasta olmami nedeni üzüntü...
çok üzülüyorum öle kafaya takıyorum...
detaya girmeyeyim en iyisi.
hangi geyik.. 4. kez 0,5lik bidon içiyorumgeyiğe gel.orda daha rahat anlatırsın kuzu.
su içtinmi bugün benim 1,5 bitmek üzere
şekeri unutmaya çalışıyorum arada bi tatlı çikolata krize giriyorum ya..vericez vericez
süpersin 2 litre oldu yani.eve geçip sekze kadarda 1 daha devirisen üç olur.akşam ne yicen planladınmıhangi geyik.. 4. kez 0,5lik bidon içiyorum