- 15 Mayıs 2012
- 174
- 0
-
- Konu Sahibi ebru_ersan
Gecen sene kalcalarım cok dık ve guzeldı bu sene duz oldu anlayamadım zayıfladıgımdanmı neden cok belırgın bıcımde bellı olyo farkı ne yapabılırım
Hiçbiri gibi olmak istemezdim
Hangisi olmak isterdiniz peki :)
Zayıfladıgındandır ben 2 kılo bıle alsam hemen top topoluyoGecen sene kalcalarım cok dık ve guzeldı bu sene duz oldu anlayamadım zayıfladıgımdanmı neden cok belırgın bıcımde bellı olyo farkı ne yapabılırım
Zayıfladıgındandır ben 2 kılo bıle alsam hemen top topoluyo
Ya sen erkeksin bence.. bu nasıl yorum. senın gözünle nasıl aslanım?Birde erkek gözü ile görseydiniz böyle düşünmezdiniz :)
............ ? ne bu noktalr ne iması ?........................:)
Ya sen erkeksin bence.. bu nasıl yorum. senın gözünle nasıl aslanım?
allah allah gerçekten hiçççç bir erkek begenmiyorr. senın düşüncen demişsin ama benm değil bir çooook arkadaşımın düşüncesi. Ya senden başka begenen varmı acaba ya Kaslara bak sevgilimde var bu kaslar. benim sevgilimde denizde felan gören arkadaşlarımda kesinlikle dümdüzz ve sıkı karnınmı sıkı kalçalaımı seviyor.. kaslı olsma ben rahat edemem höt öht kaıdn gibi..
Birde erkek gözü ile görseydiniz böyle düşünmezdiniz :)
Erkek gözünden banane yahu benim kendi gözüm yok mu?Erkeksi bi vücuda sahip olmak kesinlikle istemezdim kadın dediğin nazik, narin, kibar olmalıdır.
Açıkcası erkek arkadaşımda kaslı kadınlardan nefret eder.
Yoksa benim sevgilim erkek değil mi
Bak güzelim ben fitness egiticisiiym ve benim toplam 40 kişi bayan grubum var hepside kaslara sahip olmak için geliyor aylarca ve yorumlarının yüzde 95 bu ve bende burda anlatmaya çaıştıgım bu fikirler kişilerindir sevmiyor isen sorun yok saygısızlık ve edepsizlik etme hakkında yok her fikre saygı göstermelisin sen şimdi binlerce fitness için gelen kişiyi eleştiriyorsun halbuki bir çogunun farklı sebepleri ve amaçları var
eminm herkez kas yapmaya geliodur kas olur ama Azcık bır gıdım olur böyle çok iğrenç. kmseyi elştirmiorum ayrıca saygısızlıkta yok ortada. ŞAhsi fikilerimi istediğim gibi beyan etmeye hakkım varçneyse senın foton yokmu koyda bakalım şu kaslarına.
Bana kızmayın tartışmak için demiyorum ama siz ya reklam yapmaya çalışıyosunuz yada erkek olduğunuzu düşünüyorum. Neden bu kadar erkek gözünden bahsediyosunuz ve üsteleyerek güzel olduklarını iddia ediyosunuz anlamış değilim. Bi çok kişide beğenmemiş resimlerde ki bayanları. Ama siz israrla güzel olduklarını dile getiriyosunuz. Söyleyinde bizde bilelim ona göre saygı duyalım yada susalım
o sarhoş senmisinŞimdi bakabilirsin fizigime nasılmış ayrıca albümde 2 fotografım daha var tatlım...