- 15 Mayıs 2012
- 174
- 0
-
- Konu Sahibi ebru_ersan
o sarhoş senmisin
- gördüm gördüm benim bütün kzı arkadaşlarım ben etrafımdaki butun bayanlar böyle zaten. Ne var fiziginde fitns yapar gibi durmuyorsunuz bence gaytte etine dolgun gibisin. kaların felan hiiç sanmıyrum tabi bilemem tabikide. ama balık etli gibisin. Benim fotografım yok hazırda ama yarın çekerim gönderrim sen de bakarısn bakalım
aynene ve balık etlı duruyor.Bende böyleyim diyosun ama profilde ki resim gayet zarif duruyor
aynene ve balık etlı duruyor.
okey olur. özelden atayım mesaj msn mi ama bugun değil yarın şuan evde sevgilim kuzenım felan var müsat değil yani . odaya höt diye giriyorlar yarın açarımİstersen su an kameralı görüşebiliriz ben herşeyimle gelirim sorun degil istersen çalıştıgım yerden kamera açarım ama su an istiyorum birbirimizi görelim :)
okey olur. özelden atayım mesaj msn mi ama bugun değil yarın şuan evde sevgilim kuzenım felan var müsat değil yani . odaya höt diye giriyorlar yarın açarım
Hay hay görüşelim yarın ne şekilde istersen :)
face kullanmıyorum.Facebook kullanıyormusun ordan da görüşelim su an fotograflarım var özelden linkini at bekliyorum
face kullanmıyorum.
bende sevmem böyle vücutları...
ama arkadaş yardım etmek istemiş böle bir konu açmış neden herkes üstüne gitti ki şimdi...
arkada seviyor demek ki o onun görüşüdür...sevmeyende olabilir..
arkadasla dalga geçer gibi konuşmuşunuz...
arkadaşlar merak etmeyın ben görüştüm arkadaşalr ::) gayette kadınteşşüker edeeim tavsylerimn için. sevgili hocam
İyi niyet ve gerçekleri gördügün için tşk edeirm tatlım sana
fit olmak her zaman güzel ama bu kadar kas bir bayana yakışmıyor bence ne bu ya zeyna gibi