Fitness ile mükemmel vücutlar

Fitnes ile hayallerinizdeki mükemmelik

• Ankete Katılan
    13
o sarhoş senmisin :KK9:

- gördüm gördüm benim bütün kzı arkadaşlarım ben etrafımdaki butun bayanlar böyle zaten. Ne var fiziginde fitns yapar gibi durmuyorsunuz bence gaytte etine dolgun gibisin. kaların felan hiiç sanmıyrum tabi bilemem tabikide. ama balık etli gibisin. Benim fotografım yok hazırda ama yarın çekerim gönderrim sen de bakarısn bakalım :KK52:
:KK52::KK52:

İstersen su an kameralı görüşebiliriz ben herşeyimle gelirim sorun degil istersen çalıştıgım yerden kamera açarım ama su an istiyorum birbirimizi görelim :)

İstersen su an kameralı görüşebiliriz ben herşeyimle gelirim sorun degil istersen çalıştıgım yerden kamera açarım ama su an istiyorum birbirimizi görelim :)
okey olur. özelden atayım mesaj msn mi ama bugun değil yarın şuan evde sevgilim kuzenım felan var müsat değil yani . odaya höt diye giriyorlar yarın açarım:KK8:
:KK8:

bende sevmem böyle vücutları...

ama arkadaş yardım etmek istemiş böle bir konu açmış neden herkes üstüne gitti ki şimdi...

arkada seviyor demek ki o onun görüşüdür...sevmeyende olabilir..

arkadasla dalga geçer gibi konuşmuşunuz...

bende sevmem böyle vücutları...

ama arkadaş yardım etmek istemiş böle bir konu açmış neden herkes üstüne gitti ki şimdi...

arkada seviyor demek ki o onun görüşüdür...sevmeyende olabilir..

arkadasla dalga geçer gibi konuşmuşunuz...

İyi niyet ve gerçekleri gördügün için tşk edeirm tatlım sana

arkadaşlar merak etmeyın ben görüştüm arkadaşalr ::) gayette kadın :p teşşüker edeeim tavsylerimn için. :KK76: sevgili hocam:KK34:

Iyi geceler arkadaşlar kendinize iyi bakın...güne sporla başlayın :)

aslında isterdim bir doz fitness yapmayı ama kas yapmak hele ki bu resimlerde ki gibi istemem.ben yağlarımı seviyorum :)) ama hani şu ayva göbeğim az daha küçülse fena olmaz.ama basenlerim büyük onun için göbeği de çok küçültmek istemem :))) hahaha halime bak basenim var ama memnunum eşim de çok seviyor belki ondan :)) göbeğim için yarım ve tam mekik çekiyorum ara sıra daha önce bir aylık mekik sonucu çok iyi olmuştu ama sonrasında yine salıyorum kendimi.şimdi evde kendi çapımda platese başlıycam.aslında en iyisi fitnes salonları ama burda bu imkana sahip değilim.evde kolayca yapabileceğim vucudumu sıkılaştırabileceğim ama beni pekte yormayacak hareketlerden bahsedersen memnun olurum.pek ağır bişe yapamam kas romatizmam.
sizin kaslı vucutları güzel bulmanızı anlayabilirim.kardeşimin arkadaşıda vucutcu bunu spor yada eğlence gibi değil hayat tarzı ve iş olarak görüyorlar.sanırım sizde öylesiniz.kolay gelsin size.

X