- 15 Mayıs 2012
- 174
- 0
- Konu Sahibi ebru_ersan
Yeni fitness resimlerini yakında yüklüyorum yorumlarınızı ve düşüncelerinizi beklerim arkadaşlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yakında kilo verme amacıyla fitness başlıycam iki ay kadar ama böyle kas olurmuyaa istemem böyle görünmeyi bilgilendirrmisiniz.
Ebru ben senden bir konuda yardım isteyeceğim.
Geçen sene 3 ay boyunca fitness ve pilates yaptım. Yememe içmeme dikkat ettim, düzenli gittim salona ve yağ kaybettim. Vücudum şekillendi, güçlendim fakat hiç aklıma gelmeyen bir şey oldu, göğüslerim küçüldü. Yazdan sonra spor yapamadım tekrar geçen Şubat'ta başladım fitness + pilates'e ve yağlandığımda zar zor yerine gelen göğüslerim yine küçüldüler. Üstelik artık yağlanmak istediğimde karnım ve bacaklarımdan yağlanıyorum, göğüslerim dolmuyor, içi boşalmış gibiler.
En fazla 58 kiloya çıkmışımdır hayatım boyunca, bu aralar 55-57 arasındayım. Vücudun nerden yağ yakacağını seçemememiz çok kötü, fit olmak için göğüslerden fedakarlık etmeli miyiz mutlaka?
facebook'ta fitness modelleri sayfalarını da takip ediyorum ve soruyorum çoğuna, yağ oranları bu kadar düşükken göğüslerini nasıl koruyorlar diye, silikon taktırmış hepsi, bunun bir yolu yok dediler. Senin bir tavsiyen, tecrüben vardır belki bu konuda.
Bir fitness eğitmeni olarak hangi göğüs çalışmalarını öneriyorsun Ebru?
Bende bu sorunun cevabını merakla bekliyorum..