Fitness ile mükemmel vücutlar

Fitnes ile hayallerinizdeki mükemmelik

• Ankete Katılan
    13
Yeni fitness resimlerini yakında yüklüyorum yorumlarınızı ve düşüncelerinizi beklerim arkadaşlar :)

Ben yakında kilo verme amacıyla fitness başlıycam iki ay kadar ama böyle kas olurmuyaa istemem böyle görünmeyi bilgilendirrmisiniz.

Fitness ile vücudunuzu forma sokun saglıklı yaşayın...

Eklentiler

• $Fitness (1).jpg
    $Fitness (1).jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $Fitness (2).jpg
    $Fitness (2).jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $Fitness (3).jpg
    $Fitness (3).jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $Fitness (4).jpg
    $Fitness (4).jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 128
  • $Fitness (5).jpg
    $Fitness (5).jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 94
  • $Fitness (6).jpg
    $Fitness (6).jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $Fitness (7).jpg
    $Fitness (7).jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fitness (8).jpg
    $Fitness (8).jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $Fitness (9).jpg
    $Fitness (9).jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $Fitness (10).jpg
    $Fitness (10).jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $Fitness (11).jpg
    $Fitness (11).jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fitness (12).jpg
    $Fitness (12).jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $Fitness (14).jpg
    $Fitness (14).jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $Fitness (13).jpg
    $Fitness (13).jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fitness (15).jpg
    $Fitness (15).jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $Fitness (16).jpg
    $Fitness (16).jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $Fitness (17).jpg
    $Fitness (17).jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $Fitness (18).jpg
    $Fitness (18).jpg
    11 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fitness (19).jpg
    $Fitness (19).jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $Fitness (20).jpg
    $Fitness (20).jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $Fitness (21).jpg
    $Fitness (21).jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $Fitness (22).jpg
    $Fitness (22).jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $Fitness (23).jpg
    $Fitness (23).jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fitness (24).jpg
    $Fitness (24).jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $Fitness (25).jpg
    $Fitness (25).jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $Fitness (26).jpg
    $Fitness (26).jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fitness (27).jpg
    $Fitness (27).jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 105
  • $Fitness (28).jpg
    $Fitness (28).jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fitness (29).jpg
    $Fitness (29).jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 96
  • $Fitness (30).jpg
    $Fitness (30).jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $Fitness (31).jpg
    $Fitness (31).jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fitness (32).jpg
    $Fitness (32).jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $Fitness (34).jpg
    $Fitness (34).jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $Fitness (35).jpg
    $Fitness (35).jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fitness (36).jpg
    $Fitness (36).jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $Fitness (37).jpg
    $Fitness (37).jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 208
  • $Fitness (38).jpg
    $Fitness (38).jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $Fitness (39).jpg
    $Fitness (39).jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $Fitness (40).jpg
    $Fitness (40).jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fitness (41).jpg
    $Fitness (41).jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fitness (42).jpg
    $Fitness (42).jpg
    24 KB · Görüntüleme: 102
  • $Fitness (43).jpg
    $Fitness (43).jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $Fitness (44).jpg
    $Fitness (44).jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 118
  • $Fitness (45).jpg
    $Fitness (45).jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 97
  • $Fitness (46).jpg
    $Fitness (46).jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $Fitness (47).jpg
    $Fitness (47).jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 83
  • $Fitness (48).jpg
    $Fitness (48).jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $Fitness (49).jpg
    $Fitness (49).jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $Fitness (50).jpg
    $Fitness (50).jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 79
60 a yakın fitness resimlerini yükledim bakabilirsiniz nasıl vucüdunuz olabilecegini görün...

Ebru ben senden bir konuda yardım isteyeceğim.

Geçen sene 3 ay boyunca fitness ve pilates yaptım. Yememe içmeme dikkat ettim, düzenli gittim salona ve yağ kaybettim. Vücudum şekillendi, güçlendim fakat hiç aklıma gelmeyen bir şey oldu, göğüslerim küçüldü. Yazdan sonra spor yapamadım tekrar geçen Şubat'ta başladım fitness + pilates'e ve yağlandığımda zar zor yerine gelen göğüslerim yine küçüldüler. Üstelik artık yağlanmak istediğimde karnım ve bacaklarımdan yağlanıyorum, göğüslerim dolmuyor, içi boşalmış gibiler.

En fazla 58 kiloya çıkmışımdır hayatım boyunca, bu aralar 55-57 arasındayım. Vücudun nerden yağ yakacağını seçemememiz çok kötü, fit olmak için göğüslerden fedakarlık etmeli miyiz mutlaka?

facebook'ta fitness modelleri sayfalarını da takip ediyorum ve soruyorum çoğuna, yağ oranları bu kadar düşükken göğüslerini nasıl koruyorlar diye, silikon taktırmış hepsi, bunun bir yolu yok dediler. Senin bir tavsiyen, tecrüben vardır belki bu konuda.

Ebru ben senden bir konuda yardım isteyeceğim.

Geçen sene 3 ay boyunca fitness ve pilates yaptım. Yememe içmeme dikkat ettim, düzenli gittim salona ve yağ kaybettim. Vücudum şekillendi, güçlendim fakat hiç aklıma gelmeyen bir şey oldu, göğüslerim küçüldü. Yazdan sonra spor yapamadım tekrar geçen Şubat'ta başladım fitness + pilates'e ve yağlandığımda zar zor yerine gelen göğüslerim yine küçüldüler. Üstelik artık yağlanmak istediğimde karnım ve bacaklarımdan yağlanıyorum, göğüslerim dolmuyor, içi boşalmış gibiler.

En fazla 58 kiloya çıkmışımdır hayatım boyunca, bu aralar 55-57 arasındayım. Vücudun nerden yağ yakacağını seçemememiz çok kötü, fit olmak için göğüslerden fedakarlık etmeli miyiz mutlaka?

facebook'ta fitness modelleri sayfalarını da takip ediyorum ve soruyorum çoğuna, yağ oranları bu kadar düşükken göğüslerini nasıl koruyorlar diye, silikon taktırmış hepsi, bunun bir yolu yok dediler. Senin bir tavsiyen, tecrüben vardır belki bu konuda.

Öncelikle sunu yapmalısın gögüs çalışmalısın bu fayda vericektir.Ayrıca gögüslerine masaj yapmanı tavsiye ederim bal ile ovala buun faydasınıda görebilirsin.

Tam donanımlı bir salona gidiyorum, istediğim herşeyle çalışabilirim. Göğüsü büyütebilecek hangi hareketleri, nasıl bir çalışmayı tavsiye edersin? Ayrıca göğüs küçültmeden yağ kaybetmenin de bir yolu yok galiba, cevap vermedin buna. İnan hiç bir kadın, spora gidip de göğüs ölçüsünden olmak istemez.

Dumbbelle çalışma sistemini anlatıyım önce daha sonra resim olarak pectoral hareketlerin oldugu bi resim gönderim şimdi kaçar adet olacagını yazmam için sizi görmem ne sıklıkla nasıl çalıştıgınızı bilmem gerekir ama bu pectoral sistemi ögreticiniz ile detaylarını konuşa bilirsiniz

1-Dumbbelle hareketleri :

1- Elinize uygun kiloda bir çift dumbbell alınız, fazla yumuşak olmayan bir zemine yüzünüz havaya bakar şekilde uzanın, kollarınızı ellerinizde dumbbeller olduğu halde göğüs hizasından yanlara doğru açın. Bu esnada avuç içlerinizin birbirine bakar durumda olmasına dikkat edin.

2- Kollarınızı hafifçe bükün, bu dirseklerinizin hafifçe bükülmesine yol açacaktır.

3- Şimdi de dumbbelleri açık pozisyondan göğüs hizanızın üzerine doğru dirseklerinizdeki açıyı da koruyarak yavaş ve kontrollü bir biçimde getirin.

4- Dumbbelleri göğüs hizanıza getirdiğinizde kısa bir süre durun ve tekrar getirdiğiniz açı ile dumbelleri hafifçe başınızın üzerine doğru bir açı yapacak şekilde yanlara doğru açın.

Dumbbellerin kaldırılması 2 saniye kadar bir sürede yapılmalı, başlangıç konumuna dönüş ise 3 saniye sürmelisiniz

Masajında faydasını göreceksiniz denemenizi tavsiye ederim..

Eklentiler

• $pano-4.jpg
    $pano-4.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 69
mrb. benim de bi sorum olucakk.. 175 boyunda 60 kiloyum .. zayıf olmama ragmen can simitlerim var malesef ühüü :KK43: onlardan nasıl kurtulabilirm , düzenli spor yaparak onları tamamen yok etmek mümkünmüü?? birde vucudum hiç esnek değil yaşım 25 acaba fitness la beraber haftanın 2 günü plates yapsam esneyebilirmiyim .. ayak parmak uçlarıma bile dokunamıorum o kadar kaskatı bir vucudum var :'((

ben fotolara hayran kaldım
biraz kaslansam bacaklarım sıkılaaşsa sallanmasa :KK43:
ben haftada 2 gün pılates yapıyorum ozel hocam var ama o kadar gevsek bir ust bacak derim var ki toparlanmıyor:KK43:
pilates yapmadıgım günlerde de 50 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandımda bir de 1 kıloluk dambıllarımla kol hareketlerimi yapmaya başladım
karnım zaten dümdüzdür ama böyle 6 packlerim çıksın istiyorum
bu egzersiz bana yetmez mi yoksa bu deri gevşekliği sporla halledilmişcek birsey mi sizce ?
derisi gevsek olup da sıkılaştırabilen var mı?

X