fitim fitsin fit (squat)

Cok tesekkur ederm canim benimm ama gordugun gibi popoyu kaldirmaya ihtiyacim var :KK66:
O zaman doğru yerdesin. Ben daha önce de 2 ay yapmıştım, gerçekten işe yarıyor. Bıraktıktan sonra bile etkisi devam ediyor.
Benim eksim vücudum çok yumuşak, spor yapmazsam bıngıl bıngıl oluyorum. Bu topiği de hem kendimi disipline etmek hem de senin gibi tatlı hatunlarla tanışmak için açtım.:KK36:

La Lune .!.:
O zaman doğru yerdesin. Ben daha önce de 2 ay yapmıştım, gerçekten işe yarıyor. Bıraktıktan sonra bile etkisi devam ediyor.
Benim eksim vücudum çok yumuşak, spor yapmazsam bıngıl bıngıl oluyorum. Bu topiği de hem kendimi disipline etmek hem de senin gibi tatlı hatunlarla tanışmak için açtım.:KK36:
Cok tatlisinnn:)
Birbirimizi taniyalim o zamann
Benim adim ezgi gaziantepte yasiyorum uni 2.sinif ogrencisiyim dis hekimi asistanligi okuyorum:) 20yasindayim..:KK74:

Benim adim ezgi gaziantepte yasiyorum uni 2.sinif ogrencisiyim dis hekimi asistanligi okuyorum:) 20yasindayim..:KK74:

İsmim Rahime :) Erzurum'da yaşıyorum. 28 yaşındayım, öğretmenim, evliyim. 1.62 boyunda 50 kgyim.:KK49: Şimdi çıkıyorum spor sonrası bildirimini bekliyorum.:KK49:

İsmim Rahime :) Erzurum'da yaşıyorum. 28 yaşındayım, öğretmenim, evliyim. 1.62 boyunda 50 kgyim.:KK49: Şimdi çıkıyorum spor sonrası bildirimini bekliyorum.:KK49:
Cok memnun oldumm üretmenimmm
Kilon da gayet iyii
cok Soguk mu kiz oralar:KK17:

• 10 dakikalik isinma
  • 50 squat
  • 50 iç bacak eritme hareketi
  • 35 yatarak popo skistirma
  • 40 iki el iki ayak ustunde popo skistirma
  • 100mekik:KK52:
Harikasın. İlk sayfada bir çizelgemiz var.
30-day-squat-challenge.jpg

Buradaki sayıda squat hareketini yapıyoruz, 3 günde bir rest yani dinlenme günü var. Regl günlerimizde de ara veriyoruz.
3. günümdü bugün 60 tane yaptım yarın dinlenme günüm. Süper denk geldi hem yarın 10 saat dersim var ve nöbetçiyim okulda.

Harikasın. İlk sayfada bir çizelgemiz var. Eki Görüntüle 1381841
Buradaki sayıda squat hareketini yapıyoruz, 3 günde bir rest yani dinlenme günü var. Regl günlerimizde de ara veriyoruz.
3. günümdü bugün 60 tane yaptım yarın dinlenme günüm. Süper denk geldi hem yarın 10 saat dersim var ve nöbetçiyim okulda.
Ayaklarina saglik canm..
Benim annemle babam da ogretmen :)

dıkş dıkşşşş! 70 tane yaptım şu saate kadar :KK59:
sinsice katıldım aranıza. ahaha yok ya yapmayı planlamıştım zaten squatı ,açılan başlık da denk gelmiş oldu :KK53:
bugün jillianda 3., squat da ilk günüm. akşama kol çalışmayı planlıyorum.

kolaylıklar size.

Burda da buldum seni ezgi:p aynı yaşıtız 94 haziran doğumluyum bende 20 yaşındayım bugün squat programina başladm hadi bakalm:KK50:

X