- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
Ey masllahhhh:)))) soldan ikinci benim
Maşallah sana o zaman Nasıl yaptın tüyo versene bize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ey masllahhhh:)))) soldan ikinci benim
Nasil yaptm anlatiym hemennnnMaşallah sana o zaman Nasıl yaptın tüyo versene bize.
Hoşgeldinn. Dibim düştü ne kadar harika bir vücudun var. Hele de boy . Muhteşemsin.Ben de varimm squat candirrr :)
Cok tesekkur ederm canim benimm ama gordugun gibi popoyu kaldirmaya ihtiyacim varHoşgeldinn. Dibim düştü ne kadar harika bir vücudun var. Hele de boy . Muhteşemsin.
O zaman doğru yerdesin. Ben daha önce de 2 ay yapmıştım, gerçekten işe yarıyor. Bıraktıktan sonra bile etkisi devam ediyor.Cok tesekkur ederm canim benimm ama gordugun gibi popoyu kaldirmaya ihtiyacim var
Cok tatlisinnn:)La Lune .!.:O zaman doğru yerdesin. Ben daha önce de 2 ay yapmıştım, gerçekten işe yarıyor. Bıraktıktan sonra bile etkisi devam ediyor.
Benim eksim vücudum çok yumuşak, spor yapmazsam bıngıl bıngıl oluyorum. Bu topiği de hem kendimi disipline etmek hem de senin gibi tatlı hatunlarla tanışmak için açtım.
Cok tatlisinnn:)
Birbirimizi taniyalim o zamann
Benim adim ezgi gaziantepte yasiyorum uni 2.sinif ogrencisiyim dis hekimi asistanligi okuyorum:) 20yasindayim..
Cok memnun oldumm üretmenimmmİsmim Rahime :) Erzurum'da yaşıyorum. 28 yaşındayım, öğretmenim, evliyim. 1.62 boyunda 50 kgyim. Şimdi çıkıyorum spor sonrası bildirimini bekliyorum.
Harikasın. İlk sayfada bir çizelgemiz var.
- 10 dakikalik isinma
- 50 squat
- 50 iç bacak eritme hareketi
- 35 yatarak popo skistirma
- 40 iki el iki ayak ustunde popo skistirma
- 100mekik
Ayaklarina saglik canm..Harikasın. İlk sayfada bir çizelgemiz var. Eki Görüntüle 1381841
Buradaki sayıda squat hareketini yapıyoruz, 3 günde bir rest yani dinlenme günü var. Regl günlerimizde de ara veriyoruz.
3. günümdü bugün 60 tane yaptım yarın dinlenme günüm. Süper denk geldi hem yarın 10 saat dersim var ve nöbetçiyim okulda.
Off burda 14dereceydi bugun hava herkes disardaydi vllahiAyrıca şu an -17 derece Gayet soğuk.
Sabah sana yazarken sporumu bitirmiştim balım. Erken kalkmaya alışığım.Yaptin mi bakalmm:)
Yol arkadaşım olur musun?
Cok tatlisinnn:)
Birbirimizi taniyalim o zamann
Benim adim ezgi gaziantepte yasiyorum uni 2.sinif ogrencisiyim dis hekimi asistanligi okuyorum:) 20yasindayim..
Selincimm ben her yerdeyimBurda da buldum seni ezgi aynı yaşıtız 94 haziran doğumluyum bende 20 yaşındayım bugün squat programina başladm hadi bakalm