fitim fitsin fit (squat)

bende 2 deyken rahatsızlanıp bırakmıştım. etkilerini gördün mü bende tekrardan başlamayı düşünüyorum ama her gün aynı hareketler olunca sıkılıyorum
Kiz kenara atmadim
Babamin amcasinin ölüm haberi geldi

Ben dün misafirlerim oldugu için bakamadm buraya amma konuşmussunuz yahuuu anca bitti
dün
250 thigh master aletiyle bacak çalışma
jillian michael
55 squat 2/30
yapıldı fıstıklaaaarrr
Yeni bir güne merhaba

Günaydın melekler!

Dün bi app uygulaması indirdim: BUTT TRAINER

basen ve popo üzerine. iyiydi hoştu. önerebilirim.

onun haricinden yapılan egzersizler:

-jillian (dün 4. günümdü)
-55 squat
-dambılla biceps ve triceps çalışma

haftasonu yüriyim diyorum ya ben bıktım evin içinde ordan oraya hopla zıpla çömel kalk! sokak çocuyummm ben sokaak! yeter artık günler uzasın !!!

Ben de başladıııım
bugün 24 squat yaptım
ara ara gün içinde 10 10 devam etcem
hehe yavaştan başladım ama zorladı napiim

İnşallah inşallah :) iddaa varya ondan böyleyim :) hepimizin güzel güzel popoları olsun
Bende sokakta yürümek istyorumm bizimde yürümek için alan yok ya ondan evde ki hareketlerle idare ediyorum işte

Günaydııın sabah 50 squatla başladım güne merdiven çıkabiliyorum ama inemiyorum çok ağrıyo bacacıklarım

Aynen cips çikolata ya hiç dayanamıyorum aslında önceden akşamları yürüyodum ama artık olmuyo evlendim hemde oturduğum yer buna hiç müsait değil ancak evde yapabileceğim hareketlerle olabilir

Hayırlı cumalar kızlar inş musmutlu bir Günümüz olur. Spor yapmadan önce ölçülerinizi aldınız mı çok merak ediyorum

şimdi yaptım 50 squat zorlandm valla bide eskiden güreşçiydim hamlamışım. kızlar bişey sorcam bende bu kasları elektirikle çalştıran aletler varya ondan var acaba popoma yapştırsam bi faydası olur mu ne dersiniz?

Kiz kenara atmadim
Babamin amcasinin ölüm haberi geldi
Başınız sağolsun tatlım.
Ben dün misafirlerim oldugu için bakamadm buraya amma konuşmussunuz yahuuu anca bitti
dün
250 thigh master aletiyle bacak çalışma
jillian michael
55 squat 2/30
yapıldı fıstıklaaaarrr
Yeni bir güne merhaba
Merhaba oo neler konuştuk neler. Hoşgeldin bugün bizi yalnız bırakma.
Kiz sikayet edelim bizim fotolarimizi nasil koyar

Bu sln71

Bu da tatlibirkiz. Şimdi şikayet edebilirsiniz
Ben de başladıııım
bugün 24 squat yaptım
ara ara gün içinde 10 10 devam etcem
hehe yavaştan başladım ama zorladı napiim
Isınma hareketleri yaparsan daha kolay olur. Ayrı ayrı yapman çok etki etmez. En fazla 10sn dinlenmelisin.
İnşallah inşallah :) iddaa varya ondan böyleyim :) hepimizin güzel güzel popoları olsun

Bende sokakta yürümek istyorumm bizimde yürümek için alan yok ya ondan evde ki hareketlerle idare ediyorum işte
Lesli 3 mile var evde yürümek isteyenler için. Youtube'a bir yaz istersen.

Ben almadım ama yarından itibaren not alıcam
Dün akşam kaçamak yapıldı mı bakalım? Sen yediklerini de yazacaksın küçük hanım. O jartiyere sokacağız seni.
Ben olmuyor diye duymuştum tatlım. Ama dene biz de bilgi sahibi oluruz.

Günaydııın sabah 50 squatla başladım güne merdiven çıkabiliyorum ama inemiyorum çok ağrıyo bacacıklarım
3. günün sonunda hepsi geçecek. Diren muhasebeci.
Aynen cips çikolata ya hiç dayanamıyorum aslında önceden akşamları yürüyodum ama artık olmuyo evlendim hemde oturduğum yer buna hiç müsait değil ancak evde yapabileceğim hareketlerle olabilir
Leslie 3 mile var evde yürüyüş için, çok zorlamıyor hem de keyifli ona bak istersen.
Ben almadım ama yarından itibaren not alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…