- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
bende 2 deyken rahatsızlanıp bırakmıştım. etkilerini gördün mü bende tekrardan başlamayı düşünüyorum ama her gün aynı hareketler olunca sıkılıyorum
Kiz kenara atmadim
Fast food derken hamburger vs mi? Yoksa cips çikolata tarzı mı? Önce bol su içme ve yeşil çay, ardından spor yapmalısın. Spor geçmişin var mı? Hoşgeldin
Grubun en çalışkan üyesibu gidişle en güzel popo senin olacak.
Squatın gönlü kalmış ama attı kenara beni diye ağlıyor.
Merhaba hoşgeldinaslında çocuklarla da yapabilirsin. Hem birlikte vakit de geçirmiş olursunuz.
Tatlim niye fotomu koyuyosun
Kiz sikayet edelim bizim fotolarimizi nasil koyarAaaaa benimkini de koymuş bak yaaa
Kiz sikayet edelim bizim fotolarimizi nasil koyar
İnşallah inşallah :) iddaa varya ondan böyleyim :) hepimizin güzel güzel popoları olsun
Fast food derken hamburger vs mi? Yoksa cips çikolata tarzı mı? Önce bol su içme ve yeşil çay, ardından spor yapmalısın. Spor geçmişin var mı? Hoşgeldin
Merhaba hoşgeldinaslında çocuklarla da yapabilirsin. Hem birlikte vakit de geçirmiş olursunuz.
Bende sokakta yürümek istyorumm bizimde yürümek için alan yok ya ondan evde ki hareketlerle idare ediyorum işteEki Görüntüle 1385377
Günaydın melekler!
Dün bi app uygulaması indirdim: BUTT TRAINER
basen ve popo üzerine. iyiydi hoştu. önerebilirim.
onun haricinden yapılan egzersizler:
-jillian (dün 4. günümdü)
-55 squat
-dambılla biceps ve triceps çalışma
haftasonu yüriyim diyorum ya ben bıktım evin içinde ordan oraya hopla zıpla çömel kalk! sokak çocuyummm ben sokaak! yeter artık günler uzasın !!!
Aynen cips çikolata ya hiç dayanamıyorum aslında önceden akşamları yürüyodum ama artık olmuyo evlendim hemde oturduğum yer buna hiç müsait değil ancak evde yapabileceğim hareketlerle olabilir
Sende bendensin yani ben hala ağrıdan zorla oturuyorumGünaydııınsabah 50 squatla başladım güne merdiven çıkabiliyorum ama inemiyorum çok ağrıyo bacacıklarım
50 taneyi ne zorluklarla yaptım bi ben bilirim bi AllahSende bendensin yani ben hala ağrıdan zorla oturuyorum
Ben almadım ama yarından itibaren not alıcamHayırlı cumalar kızlar inş musmutlu bir Günümüz olur. Spor yapmadan önce ölçülerinizi aldınız mı çok merak ediyorum
Başınız sağolsun tatlım.Kiz kenara atmadim
Babamin amcasinin ölüm haberi geldi
Merhaba oo neler konuştuk neler. Hoşgeldin bugün bizi yalnız bırakma.Ben dün misafirlerim oldugu için bakamadm buraya amma konuşmussunuz yahuuu anca bitti
dün
250 thigh master aletiyle bacak çalışma
jillian michael
55 squat 2/30
yapıldı fıstıklaaaarrr
Yeni bir güne merhaba
Kiz sikayet edelim bizim fotolarimizi nasil koyar
Isınma hareketleri yaparsan daha kolay olur. Ayrı ayrı yapman çok etki etmez. En fazla 10sn dinlenmelisin.Ben de başladıııım
bugün 24 squat yaptım
ara ara gün içinde 10 10 devam etcem
hehe yavaştan başladım ama zorladı napiim
Lesli 3 mile var evde yürümek isteyenler için. Youtube'a bir yaz istersen.İnşallah inşallah :) iddaa varya ondan böyleyim :) hepimizin güzel güzel popoları olsun
Bende sokakta yürümek istyorumm bizimde yürümek için alan yok ya ondan evde ki hareketlerle idare ediyorum işte
Dün akşam kaçamak yapıldı mı bakalım?Ben almadım ama yarından itibaren not alıcam
Ben olmuyor diye duymuştum tatlım. Ama dene biz de bilgi sahibi oluruz.şimdi yaptım 50 squat zorlandm valla bide eskiden güreşçiydim hamlamışım. kızlar bişey sorcam bende bu kasları elektirikle çalştıran aletler varya ondan var acaba popoma yapştırsam bi faydası olur mu ne dersiniz?
3. günün sonunda hepsi geçecek.Günaydııınsabah 50 squatla başladım güne merdiven çıkabiliyorum ama inemiyorum çok ağrıyo bacacıklarım
Leslie 3 mile var evde yürüyüş için, çok zorlamıyor hem de keyifli ona bak istersen.Aynen cips çikolata ya hiç dayanamıyorum aslında önceden akşamları yürüyodum ama artık olmuyo evlendim hemde oturduğum yer buna hiç müsait değil ancak evde yapabileceğim hareketlerle olabilir
Ben almadım ama yarından itibaren not alıcam