fitim fitsin fit (squat)

Aaa onemli bi uyari squati yapmaya basladiniz diyelim biraktiginiz an eskisinden daha kotu olur sarkar gerci bu her yaptigimiz spor icin gecerli :)

kızlar bende varım yaş 23 boy 1.63 kilo 57. ve selülitlerim fena var tabi benim yüzümden dengesiz beslenme kafein yağlı yani fast food beni bitiriyo hiç dayanamıyorum

kızlar ben sabah squat yapmıştım daha sonra da leslieyle 3 mil yürüdüm arkasından da kalça için 15 dakikalık video yaptım. cardioda yapıcaktım ama gücüm kalmadıı

kızlar bende varım sabaha başlarm inşallah 2 çocuktan vakit buldukça yaparm. evlenmeden önce 50kilodum şimdi 66. yarn diyetede başlyorum.

kızlar bende varım yaş 23 boy 1.63 kilo 57. ve selülitlerim fena var tabi benim yüzümden dengesiz beslenme kafein yağlı yani fast food beni bitiriyo hiç dayanamıyorum
Fast food derken hamburger vs mi? Yoksa cips çikolata tarzı mı? Önce bol su içme ve yeşil çay, ardından spor yapmalısın. Spor geçmişin var mı? Hoşgeldin
kızlar ben sabah squat yapmıştım daha sonra da leslieyle 3 mil yürüdüm arkasından da kalça için 15 dakikalık video yaptım. cardioda yapıcaktım ama gücüm kalmadıı
Grubun en çalışkan üyesi bu gidişle en güzel popo senin olacak.
Jillian yaptim kizlar
Squatın gönlü kalmış ama attı kenara beni diye ağlıyor.
kızlar bende varım sabaha başlarm inşallah 2 çocuktan vakit buldukça yaparm. evlenmeden önce 50kilodum şimdi 66. yarn diyetede başlyorum.

Merhaba hoşgeldin aslında çocuklarla da yapabilirsin. Hem birlikte vakit de geçirmiş olursunuz.

yururkende kalcayı sıkıp bırakarak yurumek bile etkiliymiş haberiniz olsun gerci cok zor oluyor ama alısınca yapılır

Evde denerim. Yürümesi kolay olsa da çaktırmamak lazım. Erkek aklı selektör yapıyor, peşime gel diyor diye düşünebilir.

Ve karne günü. Karneleri verip sporumu yapacağım. O popolar buraya gelecek!

Bendeeeeee istiyorum fotooo litfeeeennn hemencik silerim geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…