Cok haklisin canm.Aaa onemli bi uyari squati yapmaya basladiniz diyelim biraktiginiz an eskisinden daha kotu olur sarkar gerci bu her yaptigimiz spor icin gecerli :)
level kaçtasın canım?Jillian yaptim kizlar
cokta yuklenme kendine kolaydan zora dogru gitkızlar ben sabah squat yapmıştım daha sonra da leslieyle 3 mil yürüdüm arkasından da kalça için 15 dakikalık video yaptım. cardioda yapıcaktım ama gücüm kalmadıı
2deym canmlevel kaçtasın canım?
bende 2 deyken rahatsızlanıp bırakmıştım. etkilerini gördün mü bende tekrardan başlamayı düşünüyorum ama her gün aynı hareketler olunca sıkılıyorum2deym canm
Fast food derken hamburger vs mi? Yoksa cips çikolata tarzı mı? Önce bol su içme ve yeşil çay, ardından spor yapmalısın. Spor geçmişin var mı? Hoşgeldinkızlar bende varım yaş 23 boy 1.63 kilo 57. ve selülitlerim fena var tabi benim yüzümden dengesiz beslenme kafein yağlı yani fast food beni bitiriyo hiç dayanamıyorum
Grubun en çalışkan üyesikızlar ben sabah squat yapmıştım daha sonra da leslieyle 3 mil yürüdüm arkasından da kalça için 15 dakikalık video yaptım. cardioda yapıcaktım ama gücüm kalmadıı
Squatın gönlü kalmış ama attı kenara beni diye ağlıyor.Jillian yaptim kizlar
kızlar bende varım sabaha başlarm inşallah 2 çocuktan vakit buldukça yaparm. evlenmeden önce 50kilodum şimdi 66. yarn diyetede başlyorum.
yururkende kalcayı sıkıp bırakarak yurumek bile etkiliymiş haberiniz olsun gerci cok zor oluyor ama alısınca yapılır
1 hafta bel agrisindan olmustum ben dik duramama gibi bi problemim vardi onada cok iyi geldi artik kambur duramiyorumoncelikle bu konuyu acan arkadasa cok cok tesekkur ediyorm yillardir bu siteyi takip ediyorum cok seyler okudum kimileri konu acmak icin konu acmis kimileri deneyimlerimi paylasicam yazmis sonradan firar etmis sonucta hersey bizim icin insanlar faydalansin diye yapiyoruz bu yuzden bu konuyuda guncel tutmak icin elimden geleni yapicam fotograf isteyenler ozelden msj atabilir yollarim cekinmeden ama sizdende ricam sizde deneyimlerinizi paylasin herkes faydalansin üptüm canlarim