- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam kaçamak yapıldı mı bakalım? Sen yediklerini de yazacaksın küçük hanım. O jartiyere sokacağız seni.
Dün akşam kaçamak yapılamadı saat 9 da hemen yattım bişeyler yememek için
akşam yemeğinde iki kase çorba içtim 2 dilim de kepek ekmeği :)
sabah kahvaltı da 2 tane minicik yumurta
4 zeytin
birazcık peynir
küçük bi tane domates
2 dilim de kepek ekmeği yedim :)
Böyle giderse o jartiyere girerim yaza kadar
3. günün sonunda hepsi geçecek. Diren muhasebeci.
ay hadi inşallah geçer
Başınız sağolsun tatlım.
Merhaba oo neler konuştuk neler. Hoşgeldin bugün bizi yalnız bırakma.
Bu sln71
Bu da tatlibirkiz. Şimdi şikayet edebilirsiniz
Isınma hareketleri yaparsan daha kolay olur. Ayrı ayrı yapman çok etki etmez. En fazla 10sn dinlenmelisin.
Lesli 3 mile var evde yürümek isteyenler için. Youtube'a bir yaz istersen.
Selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
kilo problemim yok ama sıkı bir vücudum da yok
Merhaba hoşgeldin. Problemli bölgen neresi?
Belli saatten sonra tüketmemek bile çok fayda sağlar. Sabahın erken saatlerinde ye ve sayı olarak sınırla abur cuburu. Çok canın çekerse önce tarçınlı yoğurt ye yarım saat ver kendine yarım saat sonra hala istiyorsan 1 kare bitteri dilinin üstünde erit.Aynen cips çikolata ya hiç dayanamıyorum aslında önceden akşamları yürüyodum ama artık olmuyo evlendim hemde oturduğum yer buna hiç müsait değil ancak evde yapabileceğim hareketlerle olabilir
Aynı ben.sıkılaşma için jilllian yapıyorum. Videonun ortasında vücudum ısındıktan sonra listedeki -liste ilk sayfada- sayıdaki kadar squat veBasen, popo bölgem sıkı değiller ve zayıf olmama rağmen selülit sorunum var .
geçicek canım biraz sabretcez napalım sonunda güzel bir vücuda sahip olucaz50 taneyi ne zorluklarla yaptım bi ben bilirim bi Allah
onu yapıyorum zaten bende canım sağol. bu sabah hastaneye yürüdüm 3 mil yapamıcak gibiyim ama bakalım belki kendimi sıkarım yaparım onudaBaşınız sağolsun tatlım.
Merhaba oo neler konuştuk neler. Hoşgeldin bugün bizi yalnız bırakma.
Bu sln71
Bu da tatlibirkiz. Şimdi şikayet edebilirsiniz
Isınma hareketleri yaparsan daha kolay olur. Ayrı ayrı yapman çok etki etmez. En fazla 10sn dinlenmelisin.
Lesli 3 mile var evde yürümek isteyenler için. Youtube'a bir yaz istersen.
Etek giydiginizde rahat anlasilmiyor:) ben evde ilk yaptigimda kalcam fena agridi demekki iyi calistiriyor zaten squat yaparkende kalcayi sıkmak cok daha iyiEvde denerim. Yürümesi kolay olsa da çaktırmamak lazım. Erkek aklı selektör yapıyor, peşime gel diyor diye düşünebilir.
Hastane uzaksa yürümüş sayılırsın zatengeçicek canım biraz sabretcez napalım sonunda güzel bir vücuda sahip olucaz
onu yapıyorum zaten bende canım sağol. bu sabah hastaneye yürüdüm 3 mil yapamıcak gibiyim ama bakalım belki kendimi sıkarım yaparım onuda
Harika! İstersen bildirim verebilirsin beraber yaparız.bu topik tam benlikmiş squatı 1,5 aydan bri yapıyorum kalçamda ciddi farklılıklar oldu ki popomda çatlaklar ve selülit olmasına rağmen hemen etki gösterdi günde 55 tane yapıyorum telefonuma indirdim programı ama bu sayıyı gün geçtikçe arttırıyorum
Etek giydiginizde rahat anlasilmiyor:) ben evde ilk yaptigimda kalcam fena agridi demekki iyi calistiriyor zaten squat yaparkende kalcayi sıkmak cok daha iyi
Aynı ben.sıkılaşma için jilllian yapıyorum. Videonun ortasında vücudum ısındıktan sonra listedeki -liste ilk sayfada- sayıdaki kadar squat vebu hareketten yapıyorum.
Sonra jillian'ın kalan kısmıyla sporumu bitiriyorum. Ne dersin var mısın?
Olur elbette neden olmasın? Ne iş yapıyorsun?Varım ama ben çalışıyorum sabah yerine akşam yapsam olur mu ?