fitim fitsin fit (squat)

Baktım ama yemedi 50 :KK53: kız 20 yapıyorum bacaklar fena yürüyemiyorum topal amisali üstüstemi 50 yoksa aralıklı mı yapsam :KK15:
Şuan ham olduğun için bacaklarımın acısından merdiven çıkamayıp ağladığımı biliyorum, bacak için esneme (streching) videolarına bakıp uygularsan biraz daha rahatlama sağlarsın, en kötü ihtimalle 20den devam edip 3 günde bir 10 arttırarak git, bu süreçte bacaklarının hamlığı gitsin

Şuan ham olduğun için bacaklarımın acısından merdiven çıkamayıp ağladığımı biliyorum, bacak için esneme (streching) videolarına bakıp uygularsan biraz daha rahatlama sağlarsın, en kötü ihtimalle 20den devam edip 3 günde bir 10 arttırarak git, bu süreçte bacaklarının hamlığı gitsin
Çoooook haklısın aynen. Ben bir oturuşta 20'yi geç 5'i ağlayarak yapıyordum hiç unutmam. Şimdi ise bir oturuşta 30 kg ile 20 yapıyorum.

Aralıklı yapsan bile 1 dk dan çok mola veremezsin. Ya da sonuç alamazsın.
Tmm kızlarr ins istediğimiz sonucu alırız sen ne zmndan beri yapıyosun :KK54:

Tmm kızlarr ins istediğimiz sonucu alırız sen ne zmndan beri yapıyosun :KK54:
Ben geçtiğimiz senelerde yapmıştım tek squat olarak, şuan ebru şallı dvdlerini yapıyorum, bazılarının başında bazılarının sonunda oluyor; 25 squat,25 sumo squat,25 topukları kaldırarak, 25'er lunge olarak :KK49:

Ben geçtiğimiz senelerde yapmıştım tek squat olarak, şuan ebru şallı dvdlerini yapıyorum, bazılarının başında bazılarının sonunda oluyor; 25 squat,25 sumo squat,25 topukları kaldırarak, 25'er lunge olarak :KK49:
tek squat olarak calistiginiz zamanda sonuc alabildiniz mi acaba? ve gunde kac squat yapiyordunuz?

tek squat olarak calistiginiz zamanda sonuc alabildiniz mi acaba? ve gunde kac squat yapiyordunuz?
Kaçla başladım hatırlamıyorum ama 3-4 gün alıştırma yapıp sonra 30 günlük challenge yapmıştım, en büyük fark üst bacaklarımda olmuştu daha sıkı ve kaslar belirmeye başlamıştı, kalçayı pek hatırlamıyorum çünkü o zamanlar 49 kiloydum pek kalçamda yoktu haliyle.. :-)

Sen iyi yapmışsıınn huhuvvvv ben hic yapmadıydım su bes altı günden beri yapıyorum ama dün yapamadımo_Omisafiriğe gittik yarında dedem vefat ettiydi onun mevlütü yapamam :KK50:off ins bi sekilde yaparım sen ozamn fitsinn

Sen iyi yapmışsıınn huhuvvvv ben hic yapmadıydım su bes altı günden beri yapıyorum ama dün yapamadımo_Omisafiriğe gittik yarında dedem vefat ettiydi onun mevlütü yapamam :KK50:off ins bi sekilde yaparım sen ozamn fitsinn
hergün yapman gerekmiyor zaten 3 gün yapıp 1 gün ara verebilirsin kaslar dinlenme gününde oluşuyor asıl

Kaçla başladım hatırlamıyorum ama 3-4 gün alıştırma yapıp sonra 30 günlük challenge yapmıştım, en büyük fark üst bacaklarımda olmuştu daha sıkı ve kaslar belirmeye başlamıştı, kalçayı pek hatırlamıyorum çünkü o zamanlar 49 kiloydum pek kalçamda yoktu haliyle.. :-)
ben de challenge yapmaya basladim.bugun 3.gunum . bir de 2 gunde bir 30 dk kosuyorum. umarim sonuc alırım. amacim bacaklarimdaki selulit ve cukurluklari yok etmek.

ben de challenge yapmaya basladim.bugun 3.gunum . bir de 2 gunde bir 30 dk kosuyorum. umarim sonuc alırım. amacim bacaklarimdaki selulit ve cukurluklari yok etmek.
Selülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederim

olsun mesela 3 gün 20şer yapıp sonra 1 gün dinlen sonraki 3 gün 30ar yap öyle öyle devam edersin, amaç birden yüklenip kendini sakatlamak değil ki yavaşta olsa gelişmek o yüzden için rahat olsun
Oda olur aslındaa :KK53::KK53:yarın erken gelirsem yaparım gelemezsem öbür gün devam ederim esim gelene kadar sekillenirim umarım sıkılaştırıcı kremde sipariş ettim 1 ayım varr hadi bi azim bi cesaret:KK54:

Selülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederim
evet onun için parkta calismak lazim. da iste duzenli olarak onu yapamam malesef. imkanim yok.ama cok tesekkur ederim. :21:

bir de kizlar challenges tan sonra sonucu korumak icin nasil bir yol izlediniz. heralde squati birakmamissindir?

bir de kizlar challenges tan sonra sonucu korumak icin nasil bir yol izlediniz. heralde squati birakmamissindir?
malesef bırakınca gerileme oluyor, en az 3-4 günde bir yapmak lazım korumak için, ben genelde dönüşümlü gidiyorum squat/bisiklet/pilates.. challenge'dan sonra 8-10 dk'lık kalça videolarını yapabilirsin haftada 2, bir temel oluşturduktan sonra daha kolay geliyor egzersiz yapmak

image.jpg

Beş haftada olduğuna inanmayarak motivasyon olsun diye paylaşıyorum :) yeni başlicak olanlara önerilerini squata ek neler yapılması gerektiği hakkında önerilerinizi bekliyorum

Boy 1.57
Kilo 45
Hedef: kalkık büyük bir popo:cool:

50 tanee squat yaptım:spor: yapamam dedim ama zorlanmadım hadi bakem darısı diğer günlerin başına :KK76: sizde durum ne kızlar

X