- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
Baktım ama yemedi 50 kız 20 yapıyorum bacaklar fena yürüyemiyorum topal amisali üstüstemi 50 yoksa aralıklı mı yapsam
Aralıklı yapsan bile 1 dk dan çok mola veremezsin. Ya da sonuç alamazsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım ama yemedi 50 kız 20 yapıyorum bacaklar fena yürüyemiyorum topal amisali üstüstemi 50 yoksa aralıklı mı yapsam
Şuan ham olduğun için bacaklarımın acısından merdiven çıkamayıp ağladığımı biliyorum, bacak için esneme (streching) videolarına bakıp uygularsan biraz daha rahatlama sağlarsın, en kötü ihtimalle 20den devam edip 3 günde bir 10 arttırarak git, bu süreçte bacaklarının hamlığı gitsinBaktım ama yemedi 50 kız 20 yapıyorum bacaklar fena yürüyemiyorum topal amisali üstüstemi 50 yoksa aralıklı mı yapsam
Çoooook haklısın aynen. Ben bir oturuşta 20'yi geç 5'i ağlayarak yapıyordum hiç unutmam. Şimdi ise bir oturuşta 30 kg ile 20 yapıyorum.Şuan ham olduğun için bacaklarımın acısından merdiven çıkamayıp ağladığımı biliyorum, bacak için esneme (streching) videolarına bakıp uygularsan biraz daha rahatlama sağlarsın, en kötü ihtimalle 20den devam edip 3 günde bir 10 arttırarak git, bu süreçte bacaklarının hamlığı gitsin
Aralıklı yapsan bile 1 dk dan çok mola veremezsin. Ya da sonuç alamazsın.
Tmm kızlarr ins istediğimiz sonucu alırız sen ne zmndan beri yapıyosunŞuan ham olduğun için bacaklarımın acısından merdiven çıkamayıp ağladığımı biliyorum, bacak için esneme (streching) videolarına bakıp uygularsan biraz daha rahatlama sağlarsın, en kötü ihtimalle 20den devam edip 3 günde bir 10 arttırarak git, bu süreçte bacaklarının hamlığı gitsin
Ben geçtiğimiz senelerde yapmıştım tek squat olarak, şuan ebru şallı dvdlerini yapıyorum, bazılarının başında bazılarının sonunda oluyor; 25 squat,25 sumo squat,25 topukları kaldırarak, 25'er lunge olarakTmm kızlarr ins istediğimiz sonucu alırız sen ne zmndan beri yapıyosun
tek squat olarak calistiginiz zamanda sonuc alabildiniz mi acaba? ve gunde kac squat yapiyordunuz?Ben geçtiğimiz senelerde yapmıştım tek squat olarak, şuan ebru şallı dvdlerini yapıyorum, bazılarının başında bazılarının sonunda oluyor; 25 squat,25 sumo squat,25 topukları kaldırarak, 25'er lunge olarak
Kaçla başladım hatırlamıyorum ama 3-4 gün alıştırma yapıp sonra 30 günlük challenge yapmıştım, en büyük fark üst bacaklarımda olmuştu daha sıkı ve kaslar belirmeye başlamıştı, kalçayı pek hatırlamıyorum çünkü o zamanlar 49 kiloydum pek kalçamda yoktu haliyle..tek squat olarak calistiginiz zamanda sonuc alabildiniz mi acaba? ve gunde kac squat yapiyordunuz?
Sen iyi yapmışsıınn huhuvvvv ben hic yapmadıydım su bes altı günden beri yapıyorum ama dün yapamadımmisafiriğe gittik yarında dedem vefat ettiydi onun mevlütü yapamam off ins bi sekilde yaparım sen ozamn fitsinnBen geçtiğimiz senelerde yapmıştım tek squat olarak, şuan ebru şallı dvdlerini yapıyorum, bazılarının başında bazılarının sonunda oluyor; 25 squat,25 sumo squat,25 topukları kaldırarak, 25'er lunge olarak
hergün yapman gerekmiyor zaten 3 gün yapıp 1 gün ara verebilirsin kaslar dinlenme gününde oluşuyor asılSen iyi yapmışsıınn huhuvvvv ben hic yapmadıydım su bes altı günden beri yapıyorum ama dün yapamadımmisafiriğe gittik yarında dedem vefat ettiydi onun mevlütü yapamam off ins bi sekilde yaparım sen ozamn fitsinn
ben de challenge yapmaya basladim.bugun 3.gunum . bir de 2 gunde bir 30 dk kosuyorum. umarim sonuc alırım. amacim bacaklarimdaki selulit ve cukurluklari yok etmek.Kaçla başladım hatırlamıyorum ama 3-4 gün alıştırma yapıp sonra 30 günlük challenge yapmıştım, en büyük fark üst bacaklarımda olmuştu daha sıkı ve kaslar belirmeye başlamıştı, kalçayı pek hatırlamıyorum çünkü o zamanlar 49 kiloydum pek kalçamda yoktu haliyle..
Selülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederimben de challenge yapmaya basladim.bugun 3.gunum . bir de 2 gunde bir 30 dk kosuyorum. umarim sonuc alırım. amacim bacaklarimdaki selulit ve cukurluklari yok etmek.
Ama ben 50 taneyle başlamadım20 tane olarak yapmıştımhergün yapman gerekmiyor zaten 3 gün yapıp 1 gün ara verebilirsin kaslar dinlenme gününde oluşuyor asıl
olsun mesela 3 gün 20şer yapıp sonra 1 gün dinlen sonraki 3 gün 30ar yap öyle öyle devam edersin, amaç birden yüklenip kendini sakatlamak değil ki yavaşta olsa gelişmek o yüzden için rahat olsunAma ben 50 taneyle başlamadım20 tane olarak yapmıştım
Oda olur aslındaa yarın erken gelirsem yaparım gelemezsem öbür gün devam ederim esim gelene kadar sekillenirim umarım sıkılaştırıcı kremde sipariş ettim 1 ayım varr hadi bi azim bi cesaretolsun mesela 3 gün 20şer yapıp sonra 1 gün dinlen sonraki 3 gün 30ar yap öyle öyle devam edersin, amaç birden yüklenip kendini sakatlamak değil ki yavaşta olsa gelişmek o yüzden için rahat olsun
evet onun için parkta calismak lazim. da iste duzenli olarak onu yapamam malesef. imkanim yok.ama cok tesekkur ederim.Selülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederim
1 ay uzun bir zaman kesinlikle değişim olurOda olur aslındaa yarın erken gelirsem yaparım gelemezsem öbür gün devam ederim esim gelene kadar sekillenirim umarım sıkılaştırıcı kremde sipariş ettim 1 ayım varr hadi bi azim bi cesaret
malesef bırakınca gerileme oluyor, en az 3-4 günde bir yapmak lazım korumak için, ben genelde dönüşümlü gidiyorum squat/bisiklet/pilates.. challenge'dan sonra 8-10 dk'lık kalça videolarını yapabilirsin haftada 2, bir temel oluşturduktan sonra daha kolay geliyor egzersiz yapmakbir de kizlar challenges tan sonra sonucu korumak icin nasil bir yol izlediniz. heralde squati birakmamissindir?