Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her hareketin üstünde ismi yazıyor. Hepsi değil sorunlu bölgene göre sen seçip yapabilirsin istediklerini. Beslenme vs durumun gayet iyi. Ya da jillian gibi toplu bir program da uygulayabilirsiniz.Bugün squata başlıyorum gelişmeleri sizlerle paylaşcam before after yapmak için her ay resim çekincem inşallah,
Hedefim seneye yaza kadar istikrarlı bir şekilde yapıp sıpsıkı vücuda sahip olup ,sallanmayan popo istiyorum ayrıca kalkık dolgun kalçalar,kalçam dolgun ama kalkık değil çok kilo verdiğimden gevşedi
Birde bu hareketi ekleyin kalça kaldırmak için çok etkiliArkadaşlar benim gibi olup arka popo altında hamstring kaslarında yağ fazlalığı olan var mı yaa ? inanın kot giydiğimde arka kısım hoşuma gitmiyor popom güzel duruyor ama alt kısmı katlanıyor pantolonda durumum içler acısı
buz mavisi kot, beyaz kot giymeyi özledim, 2.çocuktan sonra fiziği toplamak ne zormuş,
Eğer bir sene sonra arka bacaklarım sıkılaşıp sallantı giderse bu bir mucize olucak benim için..
Birde bu hareketi ekleyin kalça kaldırmak için çok etkili
Bende çok kuru istemem,memelerimi yaptırdım zaten dolgun diri göğüsler sahibim Kaldı bacak popoSquat çok etkili gerçekten ama açıkçası hiçbir victoria secret mankeni gibi bir fiziğim olsun istemedim hepsi çok kuru ne kalça var ne göğüs. Aşırı destekli sütyenler düz göğüslerini gizlemiyor bence. Squat yaparken hiçbir zaman onların kalçası gibi düz kalçalar istemedim. Kalçalarım yuvarlak ve dikti şuan squat sayesinde daha dik.
Bende çok kuru istemem,memelerimi yaptırdım zaten dolgun diri göğüsler sahibim Kaldı bacak popo
İnansam amaliyat olurum ama lipo olmaktan korkuyorum,
Valla sahilde arzı endam etmeliyim, Hiç gavurun kızına papuç bırakır mıyım şuan bıngıl bıngıl selülütlü hamur gibi bacaklara sahibim ay ay foto çekicem inşallah 6.ayda filan değişim muhteşem olur,
Fena sqata kafayı taktım
Yaa gelmiyo mu selülüte....ilk sayfadaki ilk resmin solunda gibiyim malesef ona yakınım sağdaki gibi olurum ibşallah..benim gogusler zaten epey buyuk kalca gogus olcum cm cm eşit zaten ama bacaklarımda selulitler oluştu benimde squat üst kasları çalıştırıyor ama selülite iyi gelmiyor maalesef.
yani bende kaslandırıp sıkılaştırdı ama selulite etki etmedi. Herkeste farklı olabilir etkisi.Yaa gelmiyo mu selülüte....ilk sayfadaki ilk resmin solunda gibiyim malesef ona yakınım sağdaki gibi olurum ibşallah..
YOo illa yürüyüşe gerek yok. Ben jillian yaptım bir dönem.Kızlar biliyorum çok sotu soruyorum idare edin bi iki daha sorar sonra bırakırım
Yürümeyi sevmiyorum çünkü iş çıkışı yorgun oluyorum koşu bandı sıkıyor beni
İştrn gelince sadece squat ve plates yapsam fayda olur mu illa 30 dk yürümek mi gerel
K sizler sadece squat mı yapıyosunuz ek olarak kardiyo için ne yapıyosunuz?
İyidir kuzum be yapayım spora devam. Sen neler yapıyorsun?La Lune tatlişimm napiyosunn
Kiloya takılma hiç bak ilk resim 65,7 kg, 2. resim 55,3kg, son resim 63,5kg önemli olan tartı değil, mezura ve görünüşBildiriiiim...
65 squat
3 set 20 kez ağırlık squat
3 set 15 kez sumo squat (aĞırlıklı)
Plates sırf bacaklara yöelik
En son 3 set plank hareketi 1 er dakka
Squatta 3.günüm
1 ay sonrası için heyecanlıyım
Bol protein alıyorum
Hedef kilo 58
Ama kilo veremiyorum
64 te takılıyım yaaaa
Sizi izlemeye aldım, fotoğrafınızı görüp belki ona göre yorum yapabilirim diye maalesef fotoğrafınıza ulaşamadım.Bildiriiiim...
65 squat
3 set 20 kez ağırlık squat
3 set 15 kez sumo squat (aĞırlıklı)
Plates sırf bacaklara yöelik
En son 3 set plank hareketi 1 er dakka
Squatta 3.günüm
1 ay sonrası için heyecanlıyım
Bol protein alıyorum
Hedef kilo 58
Ama kilo veremiyorum
64 te takılıyım yaaaa