Ağrın yoksa zararı yok. Daha kısa sürede sonuç alırsın.bişey sorcam ben aklıma geldikçe squat yapıyorum her başladığım da 50 gün içinde 300 ü buluyor lavaboya her gittiğimde evde odama gittiğimde filan alışkanlık oldu iyice bende öğrenmek istediğim bu kadar yapmak zararlımıdır ?
Yok ilk günler bacaklarımın üst taraflarında biraz ağrı olmuştu ama şimdi hiç ağrım olmuyor hareket hoşuma da gitti zaten benim huyum bu bişeye taktım mı gider öyle :) teşekkür ederimAğrın yoksa zararı yok. Daha kısa sürede sonuç alırsın.
Selam Dead nasıl olayım son donemecteyiz. 9 aylık olduk artık. Ağustosta doğum var. Nereleri geziyorsun bakalım? Özledim seni.La Lune nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor ne kadar kaldı En kaç aydır siteye falan girmiyordum buraya yazmadigimi sanma sadece bu sene çok gezdim falan buraları çok ihmal ettim gelmişken sana bakayım dedim
Ay çok az kalmış ya çok heyecanlandım ben şu an kız mi erkek mi lune adı belli oldu mu çok soru birikti bendeSelam Dead nasıl olayım son donemecteyiz. 9 aylık olduk artık. Ağustosta doğum var. Nereleri geziyorsun bakalım? Özledim seni.
Kizim olacak inşallah canım. İsmi de belli Neva. Cinsiyetini öğrendiğimiz gün ben koydum.Ay çok az kalmış ya çok heyecanlandım ben şu an kız mi erkek mi lune adı belli oldu mu çok soru birikti bendetatil yaptım arkadaşlarım düğünü kuzenin mezuniyet falan baya hareketli bir dönemdi baya eğlendik falan nerelere gitmedim ki ya
aa çok güzel ama ya neva ismini çok severim bende en beğendiğim isim ya bayıldım ismine hayırlı olsun canımKizim olacak inşallah canım. İsmi de belli Neva. Cinsiyetini öğrendiğimiz gün ben koydum.
Sağol bitanem. Az kaldı hayırlısı ile bekliyoruz artık.aa çok güzel ama ya neva ismini çok severim bende en beğendiğim isim ya bayıldım ismine hayırlı olsun canım
Yürüyüşe devam edebilirsin canım. Yüzme ve yürüyüş hamileliğin her safhasında güvenli. Bir de hamıle kalmak istediğinde vücudunun düzenini değiştirme. O zaman vücut bir ne oluyor havasına giriyor hamile kalman zorlasabilir. Her nasıl yaşıyorsan öyle devam et. Ha sigara vs varsa bırak elbette. Ben hamile olduğumu bilmeden saçımı da boyattim uzun yol da yürüdüm. Buz gibi havada 1 saat dolmuş da bekledim. Bebeğim sağlıklı çok şükür.Günaydın La Lune@ .bende artık bebek düşünüyorum.sporu birakmalimiyim yada sadece yuruyus mu yapmalıyım.yada gebeligimi ogrendikten sonra mi sporu birakmaliyim.senin bu konuda tecrübeli olduğunu düşünüyorum.şimdiden teşekkürler. Bebeğinde hayırlı olsun. İsmi çok güzelmiş. Allah yardımcın olsun doğumunda.
Çok teşekkür ederim. İstediğim cevabı buldumYürüyüşe devam edebilirsin canım. Yüzme ve yürüyüş hamileliğin her safhasında güvenli. Bir de hamıle kalmak istediğinde vücudunun düzenini değiştirme. O zaman vücut bir ne oluyor havasına giriyor hamile kalman zorlasabilir. Her nasıl yaşıyorsan öyle devam et. Ha sigara vs varsa bırak elbette. Ben hamile olduğumu bilmeden saçımı da boyattim uzun yol da yürüdüm. Buz gibi havada 1 saat dolmuş da bekledim. Bebeğim sağlıklı çok şükür.