Fıtıkçı

Doktorun kazandığı üç kuruş “haram olsun” şarlatan bulunca “take my money”

Akıl alır gibi değil gerçekten, Allah korusun yanlış bir harekette sakat kalma riskiniz var nasıl cesaret edebildiniz? Ki boyundan bahsediyoruz ya

Bu zamanda boyun fıtığı olmayan mı kaldı telefonlara bakmaktan aman ne önemli bi keşifmiş Allahım sen akıl fikir ver insanlara

Babannemin 4 cahil kızı kadını ezilmesi varkrn götürmüşler öyle birine adam belini çatlatmış 6 ay korse taktı hiç kalkmadı yerinden

Fitikci teyzeden daha mi iyi biliyorum diyosun Fitikci teyzee, fitikci teyzeee altinlarim kaybolduuu, bulaamadim

Olabilir tabi o örnek de verilebilirdi. Ikisi de patlayabilen şeyler sonucta. Hatta safra kesesi ile ilgili yaygın bir deyim bile var inanir misiniz "ödüm patladı" seklinde?
Yok sizden duydum ilk kez

Bakın ben doktorlar bilemedi fıtıkçi bildi demiyorum..Ben şikyetlerime göre gittim doktora.
1 yıldır ara ara son 3 aydır yoğun kalp çarpıntım vardı.Defalarca kardiyoloji bölumune gittim .
Demir eksikliğinden mi , kansızliktan mı diye ,b12 eksikliği mi diye (Bunlarda çarpıntı yapıyormuş)testler yaptırdım..Dahiliye , göğüs hastalıkları , gastroloji hepsine gittim..
Aylardır neyim var diye kafayı yiyicem.
Ve fıtıkçıya planlı gitmedim.Bende boyun fıtıği olduğunuda bilmiyordum .Bir sürü insan kapıda hep olumlu konuşunca bende gelmişken birbaktırayım dedim sadece.
Zaten benim sorum benim gibi böyle yerelere gitmiş kişilere. Şu an çarpıntım çok az ama kadınin temas edip bastırdıği yerde ağrım var.Bu ağrı normalmi

Valla fıtıkçıya değil ama bu tarz manuel terapi yapan doktora gittim. Elle fıtıklarımı tedavi etti. Gayet memnun ayrıldım. Keşke siz de doktor araştırsaydınız. Ben kendimi doktorun ellerine bırakırken bile felç etmezsiniz beni dimi diye bağrındım. İyi korkmamışsınız.
Fıtıkçı dediğiniz kişi size göre güvenilir bu işi iyi bilen biri olabilir. Ama burada bir doktor düşmanlığı halinde anlatmanızın sebebi neydi ki.

Şimdi dahiliye göğüs hastalıkları ve gastroenterolojiye giderseniz zaten fıtığınız olduğunu nasıl anlayabilir.
Fıtıkçı teyzeye giderseniz fıtığınız olmasa bile fıtık var der.
Kaygı bozukluğu ve diğer belirtileriniz düzeldi mi ki onları fıtığa bağladınız?

Ben bu işlemi bir doktora yaptırdım. Doktora gerçekten felçli gibi girmiştim. Normal şekilde çıktım

Ben bu tarz seylere cok sicak bakiyorum. Kirikta kirikci cikikta cikikci yarikta yarikci. Fitikciyi hic duymamistim onu da ekliyorum artk bu caaanim tedavicilerin arasina. Hepsi benim bebekim

Siz şu an yaşadığınız tüm sağlık problemlerinizin boyun fıtığından kaynaklandığını mı bizden duymak istiyorsunuz ?

Teyzede yürüyen mr maşallah
Dr ların teknolojiyle göremediği fıtıkları elle muyanede şak diye tespit etmiş, konumlandırmış tedavi bile uygulamış haftaya yeni doğmuş gibi olcann cınımm demiş yollamış. Vay be tıp harbiden çok ilerledi

bende gitmeyi düşünüyorum ama ehli kişiye kayropraktik deniliyor. izlerken bile rahatlıyorum =D
annem dizinden tam 5 defa ameliyat oldu belinden üç defa . fizik tedavisinde cabası. kadın mahvoldu. şimdi doktorlar yapacak bir şey yok ömür boyu ağrı çekecen diyor. oldu canım.
hacamatta çok ıyı gelıyor ağrılara. annemin dizinden ve belinden yaptırdım rahatlamıştı baya. kendimde oldum ayıca .bır yıl sırt ,bel, baş ağrısı çekmedim.

Aklıma "küçük esnaf" filmi geldi.
Taksiyle kaza yapıyorlar. Taksici diyor boynum çok ağrıyor. Başrol adam diyor dur ben bu işlerden anlarım. 1-2 hareket yapıyor boynuna. Geçti mi diyor. Taksici şaşırıyor aaa hiç bir agri kalmadı diyor. 5 dk geçiyor geçmiyor taksici bağırmaya başlıyor kollarımı hissetmiyorum

Adında bile meymenet yok "fitikçi" nedir allasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…