Fıtıkçı

Tam bilmiyorum adını yada eğitim alındığını görüyorum kutlerken ben tuhaf oluyorum
Eğitim almayanlar bu teyzeler oluyor sanırım sonuçta onlarda masaj yada çekme kutletme yapıcaklar
Bana sakıncalı tehlikeli geliyor

Bir fizik tedavi uzmanına gidin, kendinize gelince. Sonucu değerlendirin. Benim bir tanesi için, doktor, omirilige baskı yapıyor, dikkat et demişti. Ara ara fizik tedaviye giderim 10 seans. Sıkıntı olduğundan değil de, evde hareketlerimi düzenli yapmadigimdan. Çok geçmiş olsun bu arada.

Bende çok korkarım ama o kadar çok kişi gitmiş ve kurtulmuş ki artık bi cesaret gittik. Eşim artık dayanamıyordu..
Sabunlu teyze neyi patlatacak Firdevs Hanim? Fitikla ne ilgisi var? Diye bagirmak istiyorum. Fitik omurlar arasinda sinir sıkısmasi gibi bir sey degil miydi safra kesesi mi bu?

Teşekküe ederim .

Fitikci nedemek ya sakamisiniz beyin cerrahiyi duydunuz mu hic , bu bolumun uzmanlari yillarca okuyor hani bi bakin bence. Sabunlu suyla ovmanin sifasi olsaydi bunca dr okumak icin yillarini vermezdi diye düşünüyorum

Eşimin ki bel fıtığı ona omurgaya yakın dedi..Benimki boyun fıtığı ben boyun fıtığim olduğunu bilmiyordum. Tesadüfen baktırdim
Geçmiş olsun
Fıtık zaten omurgalarla ilgili bir durum
Omurga ya yakın diyorsunuz

Bunu en iyi sevgili Otrera bilir

Birinin böyle beline kazık çakıp felç ettiler fıtıkçıda. Sabah kuşağı tv programına çıkmıştı adam ağlaya ağlaya. Fıtıkçı nedir ya? Hayır adamlar 10 sene okulunu okuyor da üzerine okumaya devam ediyor omurga cerrahisidir, uzmanıdır, profudur filan. Öbür tarafta da fıtıkçı teyze.

Omurga cerrahisi Uzman Dr. X vs Fıtıkçı teyze

Allahım yarebbim.

Küçükken uzun yola giderken duvarlarda
BEL FITIĞI 055XXXXXXX numaralar görürdüm. Anneme sordum merak ettim fıtık olanlar oraya giderler kızım demişti sonra seslenmedim ne diyebilirdim ki

Valla kizacaklar burada ama çok yakın tanıdığım biri hastaneye sedye ile gidecek kadar fıtığı ilerlemiş biri hatta gitti bu fitikci bir teyzelerden birine şimdi benden sağlam. He ben güvenip gider miyim gitmem ama var bu şekilde gidip fayda görenler. Kendi annemde boyun fıtığı var baya ilerlemiş, kuru iğne tedavisi yapan doktorlar var araştırın isterseniz. İki senedir gidiyor ve baya fayda gördü. Ameliyat riskliydi annem için felç riski vardı, ameliyat olmasada riskliydi. Kuru iğne tedavisini kendiniz için araştırabilirsiniz.

Teşekkürler araştıracağım

Bu cehaletle bir de sakat kalirsaniz cevrenizde kimse sizinle gorusmez muhtemelen Kalbe baski yapan boyun fitigi nedir? Allahimmmmm sana geliyorum

baslıgı fıstıkcı dıye okudum
fıtıkcı ne ya saka gıbısınız
he oldu koca koca doktorların hemen halledemedıgını teyze hemen halleder

Bu cehaletle bir de sakat kalirsaniz cevrenizde kimse sizinle gorusmez muhtemelen Kalbe baski yapan boyun gitigi nedir? Allahimmmmm sana geliyorum
Araştırırsaniz anlarsıniz boyun fıtığinin nelere yol açtiğini..Bende bilmiyordum .Hic aklıma gelmezdi bu kadar şikayetin boyun fitığindan olabileceği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…