Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yurusteyim.. İstanbul yaniyo
Daha 6576 adım. Oturdum az karnım ağrıdi

Bi derdim yok ki elhamdulillah tek derdim kilolarım
Ha ha o kolay
Oo hooo var mı öyle challenge başlatıp yatmak hadi kalk kalk
Yaaa 6 da kalkınca bitiyordu da bugün 10.30 da kalktım 534 adım olmuş
Eşim kuzenine gidiyodu haydi dedi bende alelacele atladım arabaya yolda aradım karısını evde yokmuş meğer
Öle oturuyoz bahçede bi saate gelecekmiş
Kuzen çay demledi. Gofret falan varda ben sade çay içiyom
İyi bahçede bol bol adım at

Kusur ne demek canım ne zaman müsait olursan burda günlük menü paylaşıyoruz, cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Gerisi sohbet muhabbet motivasyon
Süpersiniz bende o zaman girmişken menümü yazayım bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladım aşırı tok tuttu
Sabah kürümden yedim ve tarçınlı sade türk kahvesi
Öğlen 4 tane köfte 1 tane ızgara tavuk 1 tane köz patlıcan 3 köz biber 2 bardak ayran
Akşam da kürümden yedim
Suyum 3 lt oldu bugun sadece 2000 adım attım dışardaydım spor yapamadım ama 2 mile leslie yaparım sanırım yatmadan

Afiyet olsun canım beyaz etle kırmızı et bir arada hazmı zor olur ama onun dışında güzel. Kür sabah akşam mı yapılıyormuş ben sadece sabah diye biliyordum

Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
3 çatal peynir
5 tane patates kızartması

12:00 yarım mandalina 1 havuç

16:00 3 tam ceviz

akşam 18:00
1 lahmacun
Salata ayran

20:30 yarım nar

1,5 lt su
Afiyet olsun canım. Akşam 7:30 dan sonra mümkünse hiç bir şey yemeyelim olur mu? Çok zararlıymış o saatten sonra yemek

Afiyet olsun canım beyaz etle kırmızı et bir arada hazmı zor olur ama onun dışında güzel. Kür sabah akşam mı yapılıyormuş ben sadece sabah diye biliyordum
Sağol canım bugun öyle denk geldi de ondan yedim mecburen sabah akşam diye biliyorum ama yanlış mı acaba bi sayfa da uygulayanlar da var bu şekilde

Sağol canım bugun öyle denk geldi de ondan yedim mecburen sabah akşam diye biliyorum ama yanlış mı acaba bi sayfa da uygulayanlar da var bu şekilde
Ben bilmediğim için sordum canım doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…