Evet canım menü yok artıkmadamhd
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
menüler nerde kızlar
sudem34 sen artık menü paylaşmayacak mısın
mirjam sen bu gün hiç gelmedin galiba iyi misin kuzum
bilmem diğer günler ne yediğine bağlı canım. Koruma hiç beceremediğim bi şey zatenEvet canım menü yok artık
Perşembeleri detoks düşünüyorum
Perşembeleri paylaşırım
Birde haftada 100 gram kilo verme hedefi koyuyorum kendime hava güzelse birde günlük 10.000 adım hedefi böyle koruma planım var
Sence de uygun mu canım?
Akşam 2 lahmacun yesen de olurmuş sankiKahvaltı 10:30
2 haş yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
3 çatal peynir
5 tane patates kızartması
12:00 yarım mandalina 1 havuç
16:00 3 tam ceviz
akşam 18:00
1 lahmacun
Salata ayran
20:30 yarım nar
1,5 lt su
Akşam çok karbon olmuş canım. Çorbayı 1 kase içip tavuğu 2 yapsan ve pilav da olmasa daha iyi olurmuşSabah 3 tane galeta 6 7 tane zeytin kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 2 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek 1 tane tavuk 3 kaşık pilav
Ben bugün offf ben bugün isyanlardaydım ben bugün çıldırıyordum.... yarın döncm ama haftaiçi gene çok yazamıcmmadamhd
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
menüler nerde kızlar
Saol canımDomyos decatlondan aldim.
Yaaa çok mutlu oldum16-23 Ekim 2020 Fİt ve Mutlu Yaşam
anka(73/72,6/0,4/%0,55)
pofu(87,7/86,9/0,8/%0,91)
suukaa(73,1/71,6/1,5/%2,05)
psikolojik delii(72,5/71,9/0,6/%0,83)
madamhd(77,4/76,2/1,2/%1,55)
sudem34(68,9/68,1/0,8/%1,16)
fantastikaaa(101,8/100,5/1,3/%1,28)
mumu85(78/77,2/0,8/%1,03)
ORTALAMA: 1,169
ohaaa takımlarda alamadık hiç bu sonuçlarımaşallah süper vermişiz
menü paylaşmayanları, aktif olmayanları bu listeye dahil etmedim kızlar.. haftaya @gulenyuzumsunsen girer. sonraki haftalarda yeni gelen arkadaşların aktiflik durumuna göre değişir listemiz...
bu haftaki birincimizsuukaa
Çok haklıKız ne diyetisyeni?
Sen diyetisyeni cebinden çıkarırsın
En az 10 yıllık bilgi deneyim tecrübeye sahipsin
Yürüyen diyet kütüphanesi gibisin
Bilmedigin yoktur
Bende böyle plan istiyorumPerşembeleri detoks düşünüyorum
Perşembeleri paylaşırım
Birde haftada 100 gram kilo verme hedefi koyuyorum kendime hava güzelse birde günlük 10.000 adım hedefi böyle koruma planım var
Sence de uygun mu canım?
Kızzzz valla komşuda bir sürü hava attım aman diyim artı geliyim deme kuzum beni düşün itibarımı düşünAnka mmm sen beni bugün yoksay yıldönümü pastasını bugün yedim. Yarın da yemeğe gidicez. Allah affetsin
Senin kendi emeklerin canımYaaa çok mutlu oldumallahım inanamıyorum ilk kez birinci oldum iyi ki varsınız
Ben Iyiyim canim elhamdulillah sadece 4 yasindaki kizimin vucudu koltuk altlari felan kizardi ve kasiniyor turkcesini bilmiyorum ama burdaki adi 6. Hastalik diyolar butun gun mizmiz kucagimdan inmek istemedi cok sukur az once uyutabildim.madamhd
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
menüler nerde kızlar
Çok geçmiş olsun canım yaa 6. Hastalık benim oğlum da oldu ama o çok yüksek ateşli 3 günün sonunda ateşin düşmesiyle kırmızılıklar çıkmıştı vücudunda. Ama böyle boya gibiydi onun. pişik gibi veya su çiçeği gibi değil.Ben Iyiyim canim elhamdulillah sadece 4 yasindaki kizimin vucudu koltuk altlari felan kizardi ve kasiniyor turkcesini bilmiyorum ama burdaki adi 6. Hastalik diyolar butun gun mizmiz kucagimdan inmek istemedi cok sukur az once uyutabildim.
ev doktorunu aradim kabul etmiyolar artik burda korona durumu cok vahim dun 17 milyonluk holladada 10bini asti gunluk vaka sayisi ev doktorlari artik hicbir hasta kabul etmiyor saka gibi resmini cek gonder diyolar
Gorumcemgil pozitief cikti yemek yapip goturdum 5 kisi butun aile yatiyo
Sagol canim Allah razi olsun, sizede cok gecmis olsun canim, kizimin atesi hic cikmadi sasirdigim zaten o pisik gibi kasiniyo aciyo diyo agliyor zaten nazlidir birazÇok geçmiş olsun canım yaa 6. Hastalık benim oğlum da oldu ama o çok yüksek ateşli 3 günün sonunda ateşin düşmesiyle kırmızılıklar çıkmıştı vücudunda. Ama böyle boya gibiydi onun. pişik gibi veya su çiçeği gibi değil.görümcenlere çok geçmiş olsun . benim kayınvalidem 16 Eylülde hastaneye yattı hala çıkamadı bir sürü akrabamız arkadaşımız hep yakalandı herkes bi şekilde atlatacak galiba
Tüm günüm temizlikle gecti. Yarin 24 saat nöbetciyim oldugumdan hicbirsey yapamayacagim bugün bitireyim dedim.madamhd
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
menüler nerde kızlar
Öldü, cenazesini galdirdikmadamhd
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
menüler nerde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?