Benim muhteşem sesime dayanamadı ha zaaaerrrÖldü, cenazesini galdirdik
İnşallah bi an önce kurtuluruzSagol canim Allah razi olsun, sizede cok gecmis olsun canim, kizimin atesi hic cikmadi sasirdigim zaten o pisik gibi kasiniyo aciyo diyo agliyor zaten nazlidir birazbabasinin kizi
Burdaki butun hastaneler malesef doluartik acil hastalari almanyaya sevk ediyolar yogun bakim yas siniri 65 yasindan buyukleri almiyolar 70 yas ustunu hastaneye bile almiyorlar bir arkadasim hastanede hemsire kafayi yedi kiz gorsen, genc bir hasta gelince yasli olani taburcu edip onu aliyorlarmis hastaneler yetersiz
Eline sağlık Kolay gelsin canımTüm günüm temizlikle gecti. Yarin 24 saat nöbetciyim oldugumdan hicbirsey yapamayacagim bugün bitireyim dedim.
Az mı yiyorsun acaba daha mı çok yemen lazım kiKahvalti
1 dilim ekmek
Biraz peynir
1 tane yumurta
Birkac zeytin
Aksam
Et kavurma
Salata
Az kaldı canım 2 kilo daha ver beraber koruruzSaol canım
Yaaa çok mutlu oldumallahım inanamıyorum ilk kez birinci oldum iyi ki varsınız
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Çok haklı
Bende böyle plan istiyorum
Çok geçmiş olsunBen Iyiyim canim elhamdulillah sadece 4 yasindaki kizimin vucudu koltuk altlari felan kizardi ve kasiniyor turkcesini bilmiyorum ama burdaki adi 6. Hastalik diyolar butun gun mizmiz kucagimdan inmek istemedi cok sukur az once uyutabildim.
ev doktorunu aradim kabul etmiyolar artik burda korona durumu cok vahim dun 17 milyonluk holladada 10bini asti gunluk vaka sayisi ev doktorlari artik hicbir hasta kabul etmiyor saka gibi resmini cek gonder diyolar
Gorumcemgil pozitief cikti yemek yapip goturdum 5 kisi butun aile yatiyo
Ağzını hayra aç kız ne artısı.Kızzzz valla komşuda bir sürü hava attım aman diyim artı geliyim deme kuzum beni düşün itibarımı düşün
Çok geçmiş olsun canım . Benim oğlumda 3 ay önce geçirdi. Ankanın dediği gibi seyrediyor o. Başka bir hastalık mı acaba?Ben Iyiyim canim elhamdulillah sadece 4 yasindaki kizimin vucudu koltuk altlari felan kizardi ve kasiniyor turkcesini bilmiyorum ama burdaki adi 6. Hastalik diyolar butun gun mizmiz kucagimdan inmek istemedi cok sukur az once uyutabildim.
ev doktorunu aradim kabul etmiyolar artik burda korona durumu cok vahim dun 17 milyonluk holladada 10bini asti gunluk vaka sayisi ev doktorlari artik hicbir hasta kabul etmiyor saka gibi resmini cek gonder diyolar
Eline sağlık Kolay gelsin canım
Az mı yiyorsun acaba daha mı çok yemen lazım ki
Ay alıntın kayboldu. İnşallah canımÇok geçmiş olsun
Bu sabah simit yedim al isteEline sağlık Kolay gelsin canım
Az mı yiyorsun acaba daha mı çok yemen lazım ki
Afiyet olsun canım. Benim diyetisyenim haftada bir gün yazmıştı sıkıntı yokBu sabah simit yedim al iste
Ben Iyiyim canim elhamdulillah sadece 4 yasindaki kizimin vucudu koltuk altlari felan kizardi ve kasiniyor turkcesini bilmiyorum ama burdaki adi 6. Hastalik diyolar butun gun mizmiz kucagimdan inmek istemedi cok sukur az once uyutabildim.
Az fazla ye derken sağlıklı şeylerden bahsetmiştimBu sabah simit yedim al iste
Nasıl oldu oğluşGünaydın kızlar
Çok zor geçti yine gece yaa sürüne sürüne kalktım.
Ateşi yok ama bi huzursuz zaten çocukların hasta olduğuna değil de huy değiştirmelerine yanıyorumNasıl oldu oğluş
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
hanmeli
gulenyuzumsunsen
Bonus
H HosNeva
madamhd
Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
E English_teacherrr
Etiket deneme. Bildirim geldi mi kızlar
Siz mianın yaptıklarını yapmayın lütfen
Geldi canımpofu
suukaa
Psikolojik Deliii
hanmeli
gulenyuzumsunsen
Bonus
H HosNeva
madamhd
Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
mirjam
E English_teacherrr
Etiket deneme. Bildirim geldi mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?