- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi derdim yok ki elhamdulillah tek derdim kilolarımKız parana yazık
Onun yerine terapist bulup iki dert anlatip rahatlarim![]()
Ne yiyon misafirlikte bakim4 bin oldu canım ama misafirlikteyim şimdi eve gidince sporumu da yapacağım. havada karada 10bin olur![]()
![]()
![]()
Ben hafta içi nort nala mı yapsam
Bugün 2-80 uzanıyorum![]()
O nasıl oluyorhiçbişey
Ev sahibi evde yok![]()
![]()
![]()
O nasıl oluyor![]()
Evet çay güzeldir afiyet olsunEşim kuzenine gidiyodu haydi dedi bende alelacele atladım arabaya yolda aradım karısını evde yokmuş meğer
Öle oturuyoz bahçede bi saate gelecekmiş
Kuzen çay demledi. Gofret falan varda ben sade çay içiyom![]()
Ha ha o kolayBi derdim yok ki elhamdulillah tek derdim kilolarım![]()
Yaaa 6 da kalkınca bitiyordu da bugün 10.30 da kalktımOo hooo var mı öyle challenge başlatıp yatmakhadi kalk kalk
![]()
İyi bahçede bol bol adım atEşim kuzenine gidiyodu haydi dedi bende alelacele atladım arabaya yolda aradım karısını evde yokmuş meğer
Öle oturuyoz bahçede bi saate gelecekmiş
Kuzen çay demledi. Gofret falan varda ben sade çay içiyom![]()
İnşallah canım dışardaydım yeni okuyabildim kusura bakmaOlsun zor olan başlamak. Başladıktan sonra niyeti de sağlam alınca gerisi gelir![]()
Kusur ne demek canım ne zaman müsait olursanİnşallah canım dışardaydım yeni okuyabildim kusura bakma
Süpersiniz bende o zaman girmişken menümü yazayım bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladım aşırı tok tuttuKusur ne demek canım ne zaman müsait olursanburda günlük menü paylaşıyoruz, cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Gerisi sohbet muhabbet motivasyon
![]()
Afiyet olsun canım beyaz etle kırmızı et bir arada hazmı zor olur ama onun dışında güzel. Kür sabah akşam mı yapılıyormuş ben sadece sabah diye biliyordumSüpersiniz bende o zaman girmişken menümü yazayım bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladım aşırı tok tuttu
Sabah kürümden yedim ve tarçınlı sade türk kahvesi
Öğlen 4 tane köfte 1 tane ızgara tavuk 1 tane köz patlıcan 3 köz biber 2 bardak ayran
Akşam da kürümden yedim
Suyum 3 lt oldu bugun sadece 2000 adım attım dışardaydım spor yapamadım ama 2 mile leslie yaparım sanırım yatmadan
Afiyet olsun canım. Akşam 7:30 dan sonra mümkünse hiç bir şey yemeyelim olur mu? Çok zararlıymış o saatten sonra yemekKahvaltı 10:30
2 haş yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
3 çatal peynir
5 tane patates kızartması
12:00 yarım mandalina 1 havuç
16:00 3 tam ceviz
akşam 18:00
1 lahmacun
Salata ayran
20:30 yarım nar
1,5 lt su
Sağol canım bugun öyle denk geldi de ondan yedim mecburenAfiyet olsun canım beyaz etle kırmızı et bir arada hazmı zor olur ama onun dışında güzel. Kür sabah akşam mı yapılıyormuş ben sadece sabah diye biliyordum
Süpersiniz bende o zaman girmişken menümü yazayım bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladım aşırı tok tuttu
Sabah kürümden yedim ve tarçınlı sade türk kahvesi
Öğlen 4 tane köfte 1 tane ızgara tavuk 1 tane köz patlıcan 3 köz biber 2 bardak ayran
Akşam da kürümden yedim
Suyum 3 lt oldu bugun sadece 2000 adım attım dışardaydım spor yapamadım ama 2 mile leslie yaparım sanırım yatmadan
Ben bilmediğim için sordum canım doğrudurSağol canım bugun öyle denk geldi de ondan yedim mecburensabah akşam diye biliyorum ama yanlış mı acaba bi sayfa da uygulayanlar da var bu şekilde