Gecmis olsun abla yaMerhabalar
Dişçiye gittim ve antibiyotik tedavisine başladım. Sonrası kanal tedavi ve kaplamalar da yenilenecek. Yani epey dişçi yollarını asindiracagim.
Dizime de baktırdım, ani dönüş yapmışsın tendon zarar görmüş dedi. Sonra hatırladım, yürüyüşte salyangoza basmamak için refleks olarak dönüşü sert almıştım. O an acı olmuştu ama geçmişti. Bir kaç gün mümkün mertebe ağrı kesici alıp dinlendirecekmisim. Devam ederse gelirsin daha detaylı bakarız dedi. Ne bahtsız bedeviyim yahu.
Şikayet etmiyeyim, Allah beterinden korusun.
N'payim ben de evde üst vücut çalışırım.
En iyisi yeşil çayımı içeyim de, kilo verme modundan cikmayayim
Belki benim sistem ters isliyordur.Ay onu asla yapma, söz sihirdir kesinlikle inanıyorum buna.
Bahtsızım dersen bahtsız olman için gereken ne varsa (insan, olay) direkt çekersin hayatına.
Bugün hem dişçi, hem ortopedist aynı şeyi söyledi. Acı eşiğim yüksek olduğu için, uyarıyı geç algiliyormusum. Yani o acıdan sonra normalde anlık değil, uzun süreli bir ağrı hissetmem gerekiyormus ki, devam etmiyeyim. Ben o an değil uc gün sonra agri hissettim.
Dişte de aynı durum, çürüyor ve kanala iniyor, ben ancak hissediyorum.
Gecmis olsun abla ya. Hepte masallah derim haa
Aynen öyle. Eşimin yeğeni bir diş yüzünden böbreğini kaybetti.Gunaydin. Sabah 5:00 te kalktim her zamanki gibi.
Yulafli kahvaltimdan sonra 1 saat yuruyus yaptim hava harikaaaaa.
Sonra kirpik bakimi ve sonunda ofise gelebildim. Birazdan maaslari duzenlicem bir suru isim var yanimda su getirmeyi unutmusum artik ofisteki suluktan doldururum.
Dis sorunu olanlar mutlaka hemen halledin dis kendiliginden gecen bisey degil beklerseniz daha da kotuye gider. Bir dis hekimi esi olarak soyluyorum. Bir de antibiyotik verilmisse bitene kadar almayi ihmal etmeyin. Bizim degil ama baska bir doktorun hastasi kanal tedavisinden sonra antibiyotigi yarim birakmis enfeksiyon beyine kadar gitmis 30 yaslarinda mevta oldu gitti. Korkutmak icin soylemiyorum ama bazan dis konusunun yeterince ciddiye alinmadigini dusunuyorum.
Bu Amerikalilar dis konusunda asiri hassaslar, hepsi istisnasiz 4-6 ayda bir bakima geliyolar.Aynen öyle. Eşimin yeğeni bir diş yüzünden böbreğini kaybetti.En iyisi 6 ayda bir kontrole gitmek..
Mutlu günlerde giy canım...Kizlar mutlulugumu sizlerle de paylasip motivasyonunuz olmak istiyorum.
Dun dolaplarimi duzenledim ve hamileliklerimden onceki dar pantolonlarimi falan cikarip denedim. Bacaklarim falan o kadar incelmisim ki hepsi tam geldi. 48-49 kiloydum o zamanlar. Nasil mutlu oldum anlatamam. Simdi 20-25 tane extradan pantolonum oldu. Hepsi 14-15 yil oncesine ait ama hala cok yeni ve guzeller.
IF tenmi bilmiyorum ama istah 0. Bunu yemeseydim de olurduDoydun mu?